Nos-Dio Φεβρουάριος 4, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Οχι εγω εβαλα την αδερφη μου που ειναι και σαββατογεννημενη ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Φεβρουάριος 4, 2005 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Nos-Dio Λοιπον...εδω ειμαστε και ας αργησαμε λιγο τουλαχιστον πηραμε αυτο που θελαμε Ο επεξεργαστης ειναι ενας 3500+: ADA3500DIK4BI CBBHD 0450VPAW κλπ η μητρικη ειναι out of the box με την προσθηκη ceramique στις ψυχτρες για αυτη που ειχε απο την Ασους μου δεν μου φανηκε και τοσο καλη(πολυ υγρη ηταν) Bios 1.02 (αυτο της μανας της) απο εκει και περα εχουμε: WD 400BB S3 virge Dx/Gx 4mb PCI(υπαρχει και Trooper στην Ελλαδα τι να κανουμε αλλιως θα ειχα MSI 6800 Gt ) Fortron 500 watt Bluestorm * Λοιπον η μητρικη εδω και 1 ωρα και 30 λεπτα τρεχει prime blend 250 Htt 1:1 σε ολοφρεσκα win xp sp-1 οι ρυθμισεις ειναι 1T/2.85 volt ολα τα αλλα σε auto ο cpu multi ειναι 9Χ +HTT multi 3x vcore voltage auto Η μεγιστη Θερμοκρασια που εχω δει ειναι 40 βαθμοι με XP-120 και εναν αθορυβο 12αρη στα 37 cfm!-Η αοσυς μου λεει κατι για 1.47...(λετε??) *Να πω επισης οτι το τρφοδοτικο ειναι ενος κολλητου.Το αγορασε 59 ευρω απο το μουλτιραμα και του το εφεραν και σπιτι...το ταγκαν ειναι μουφα μπροστα του(αυτο για οσους ενδιαφερονται-η τιμη ηταν προσφορας μιας μερας) Αυτα εως εδω γιατι εχω και γραμμικη αλγεβρα.. :sick: θα αφησω το πσ ετσι για ωρες ακομα και μετα παμε για πιο πανω αν μας παει καλα(ΦΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΤΙΑΞΩ :D ) Καλοριζικα...χαιρομε ιδιαιτερα γιατι και εμενα 0450 ειναι(αυριο τον παιρνω)....αυτο που θελω να ρωτησω για να μην ανοιγω αλλο thread ειναι επειδη θα παρω το volcano 13 τους σενσορες που και πως ακριβως να τους βαλω για να περνω θερμοκρασια cpu? Λογικα πανω στην Xp120(την εχω με εναν akasa 12 με 56cfm στις 1700 οποτε λαμβανοντας υποψη αυτα που λες ισως παει και λιγοτερο σε temp) αλλα σε ποια θεση...καμια ιδεα κανεις Nos? Κανα λινκ με φωτο θα ηταν χρησιμο...(ευχαριστω εκ τον προτερων) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Φεβρουάριος 4, 2005 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Με 11Χ230 1:1 2.2.2.6 ειμαι στα8ερος...ρευμα 1.510...μια χαρα ειναι το m/b και εγω ειμαι μια χαρα χαζοχαρουμενος απο την ωρα που το πηρα. Bios version 1004-001. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Φεβρουάριος 4, 2005 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Μια ερωτησουλα.........το PCI-E clock στο bios ....ποσο το εχεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 4, 2005 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 καλορίζικα Nos-Dio καλά ocia. κοίτα αν τρέχει διπλό Prime ο 939 η ADATA PC4000 πρέπει να παίζουν 3-4-4-5-9-14-2-2-2-2/1Τ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Φεβρουάριος 4, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 pci-e :100 που ειναι και το μαμα...αλλωστε η S3 τρεχει στα 33:P endu thx!!Διπλο τρεχει απλα δεν αξιζει να του βαλω...τωρα τοσες ωρες ειμαι 220Χ11 με 1.4 ρευμα σταθερο απο βιοσ (small prime) θα το κοιταξω αυτο που ειπες για τις A-data γιατι μου εκανε ενυπωση που ηθελαν ρευμα για πανω απο 250. Φιλε ison βρες ενα σημειο οσο κοντα στην βαση της ψυχτρας μπορεις Ακομα ,παρολο που κατεβασα το ρευμα δεν ειδα μεταβολη στην θερμοκρασια δηλαδη με 1.478 ειχε 40 και με 1.408 παλι 40 ειναι...wtf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Φεβρουάριος 4, 2005 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Trooper Τελικά ουτε εγω την πήρα. Με γλωσόφαγες ολο το βράδυ μου φαίνεται :tongue: :tongue: :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Φεβρουάριος 4, 2005 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Nos-Dio pci-e :100 που ειναι και το μαμα...αλλωστε η S3 τρεχει στα 33:P endu thx!!Διπλο τρεχει απλα δεν αξιζει να του βαλω...τωρα τοσες ωρες ειμαι 220Χ11 με 1.4 ρευμα σταθερο απο βιοσ (small prime) θα το κοιταξω αυτο που ειπες για τις A-data γιατι μου εκανε ενυπωση που ηθελαν ρευμα για πανω απο 250. Φιλε ison βρες ενα σημειο οσο κοντα στην βαση της ψυχτρας μπορεις Ακομα ,παρολο που κατεβασα το ρευμα δεν ειδα μεταβολη στην θερμοκρασια δηλαδη με 1.478 ειχε 40 και με 1.408 παλι 40 ειναι...wtf? Σορρυ αλλα δεν εχω καταλαβει τις θερμοκρασιες απο bios τις βλεπεις η με σενσορα? Αν ειναι απο Bios λογικο ειναι δεν εχουν και τις πιο ακριβεις μετρησεις...απο την αλλη 70 ειναι αυτα...τι να πω ...ισως τελικα να ειναι τοσο καλη η xp... Και κατι αλλο με ceramique εισαι στην xp(λογικα ναι)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 4, 2005 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Kαλοδουλευτη Γιαννακο! Απο ρευματα τι δινει η ΜΟΒΟ??Αντε τσιτωσε κ τον 0450 να δουμε που παει Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Φεβρουάριος 4, 2005 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Πολύ καλά πήγε για ASUS (250 περίμενα στην καλύτερη περίπτωση). Τελικά ίσως το νεο BIOS να βοήθησε. Ο τοίχος στα 260-270 λογικά είναι της μητρικής και αν είναι όντως έτσι, υπολείπεται των περισσοτέρων άλλων μητρικών με NF4 και αρκετών με NF3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Φεβρουάριος 5, 2005 Author #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από ison Σορρυ αλλα δεν εχω καταλαβει τις θερμοκρασιες απο bios τις βλεπεις η με σενσορα?Αν ειναι απο Bios λογικο ειναι δεν εχουν και τις πιο ακριβεις μετρησεις...απο την αλλη 70 ειναι αυτα...τι να πω ...ισως τελικα να ειναι τοσο καλη η xp...Και κατι αλλο με ceramique εισαι στην xp(λογικα ναι)? απο το προγραμμα που δινει η ασους...τι να σου πω ΙΣΟΝ???Παντως δεν ειναι ζεστη...με 1.45 ρευμα 2500 εχω 42 βαθμους,σου φαινεται καλη θερμοκρασια?...εγω ειλικρινα δεν την λογαριαζω,εγω απλα βλεπω πως παει το πραγμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Φεβρουάριος 5, 2005 Author #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Samael Kαλοδουλευτη Γιαννακο! Απο ρευματα τι δινει η ΜΟΒΟ??Αντε τσιτωσε κ τον 0450 να δουμε που παει Σε ευχαριστω Μιχαλη,ναι σαι καλα 3v vdimm up to 1.5 cpu(wini)-up to 1.65(newcastle) no chipset voltage αυτα ειναι τα ρευματα της μητρικης..για τον 0450 τα αποτελεματα δεν ειναι καλα,βεβαια θα μου πειτε και εσεις την γνωμη σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Φεβρουάριος 5, 2005 Author #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από tristeno Πολύ καλά πήγε για ASUS (250 περίμενα στην καλύτερη περίπτωση). Τελικά ίσως το νεο BIOS να βοήθησε. Ο τοίχος στα 260-270 λογικά είναι της μητρικής και αν είναι όντως έτσι, υπολείπεται των περισσοτέρων άλλων μητρικών με NF4 και αρκετών με NF3. To bios :1002 και ειναι αυτο που ειχε απο την μανα της...Δεν ξερω με σιγουρια αν ειναι η μητρικη η οχι.Ξερω οτι στα 260 1/1 με 2.85 βολτ μνημη κρασαρε και στα 260 1/1 3 βολτ μνημη ηταν οκ.Τωρα με αλλο bios δεν ξερω τι γινεται,θα δοκιμασω και θα σας πωΕχει νοημα η δοκιμη με διαιρετη για να βρουμε που σταματαει η μητρικη??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 5, 2005 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 To vcore ειναι σχεδον default ρε συ!!Aμα δε δωσεις εστω 1,6 τι να κανει ο καιμενος ο winnις... Αααα ρε Asus..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Φεβρουάριος 5, 2005 #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 μεγειές και καλοκλόκιστα! δίνεις τιμές από everest read, write και latency αν μπορείς; thanx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Φεβρουάριος 5, 2005 Author #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Θενκς Chroma!Λοιπον μολις εβαλα το τελευταιο bios και υπαρχει βελτιωση οσο αναφορα τις επιλογες!τωρα πια δινει μεχρι 1.584 στον επεξεργαστη!!μπορεις να επιλεξεις ολα τα timings που αφορουν την μνημη,μπορεις επισης να διαλεξεις σταθερο pci.Ακομα δεν εχει επιλογη για tsipset voltage!Ο επεξεργαστης μολις εβγαλε ,με το παλιο βιοσ 7ωρες και 19 λεπτα prime 95 small με 1.45 βολτ και 42 βαθμους μαξ στα 10Χ250.Τι λετε ρε παιδια,μπανανα??Αυριο θα δοκιμασω με τις ρυθμισεις που μου ειπε ο Ενδου για τις μνημες να δω τι παιζει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Φεβρουάριος 5, 2005 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Nos-Dio απο το προγραμμα που δινει η ασους...τι να σου πω ΙΣΟΝ???Παντως δεν ειναι ζεστη...με 1.45 ρευμα 2500 εχω 42 βαθμους,σου φαινεται καλη θερμοκρασια?...εγω ειλικρινα δεν την λογαριαζω,εγω απλα βλεπω πως παει το πραγμα... Τι να σου πω...ενα ξερω ...ΑΝ εισαι οντως στους 42 (εγω προσωπικα δεν εχω δει ποτε mobo η προγραμμα να μετραει σωστα) με αυτο το fan(37 cfm!!!) εισαι παραααααα πολυ καλα.Στο Ram Ιανουαριου παντως που την ειχε με εναν 1050 fan εδινε 64 full load και 43 idle...αν και δεν εγραφε τα cfm!!!??(αν ειναι δυνατον)Παντως απο reviews που εχω δει η θερμοκρασια αυτη ειναι πανω κατω επιτευχτη αλλα πιστευω στανταρτ με πιο δυνατο fan.Ισως να παιζει και το γεγονος οτι δεν εχεις χωσει volt στην cpu οπως παρατηρει και o Samael. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Φεβρουάριος 5, 2005 Author #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Τι να πω ρε παιδια...οτι και να ειναι ομως δεν τον διαπραγματευομαι τον θορυβο!Αυτος ο φαν ειναι 19 db..Θα δουμε τωρα που θα ριξω παραπανω ταση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Φεβρουάριος 5, 2005 Author #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Samael To vcore ειναι σχεδον default ρε συ!!Aμα δε δωσεις εστω 1,6 τι να κανει ο καιμενος ο winnις... Αααα ρε Asus..... Κατσε ρε σ δηλαδη με 1.45 2500 που ειμαι ειναι καλος ο επεξεργαστης??Γιατι εγω τον εχω για ψηλο-μπανανα!Πιστευα οτι με default ταση θα πηγαινε 2600... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Φεβρουάριος 5, 2005 #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Nos-Dio Κατσε ρε σ δηλαδη με 1.45 2500 που ειμαι ειναι καλος ο επεξεργαστης??Γιατι εγω τον εχω για ψηλο-μπανανα!Πιστευα οτι με default ταση θα πηγαινε 2600... Οπα ρε χαλάρωσε λίγο...2600 ? Σιγα μη παει και 3000.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.