Nos-Dio Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2005 Λοιπον...εδω ειμαστε και ας αργησαμε λιγο τουλαχιστον πηραμε αυτο που θελαμε Ο επεξεργαστης ειναι ενας 3500+: ADA3500DIK4BI CBBHD 0450VPAW κλπ η μητρικη ειναι out of the box με την προσθηκη ceramique στις ψυχτρες για αυτη που ειχε απο την Ασους μου δεν μου φανηκε και τοσο καλη(πολυ υγρη ηταν) Bios 1.02 (αυτο της μανας της) απο εκει και περα εχουμε: WD 400BB S3 virge Dx/Gx 4mb PCI(υπαρχει και Trooper στην Ελλαδα τι να κανουμε αλλιως θα ειχα MSI 6800 Gt ) Fortron 500 watt Bluestorm * Λοιπον η μητρικη εδω και 1 ωρα και 30 λεπτα τρεχει prime blend 250 Htt 1:1 σε ολοφρεσκα win xp sp-1 οι ρυθμισεις ειναι 1T/2.85 volt ολα τα αλλα σε auto ο cpu multi ειναι 9Χ +HTT multi 3x vcore voltage auto Η μεγιστη Θερμοκρασια που εχω δει ειναι 40 βαθμοι με XP-120 και εναν αθορυβο 12αρη στα 37 cfm!-Η αοσυς μου λεει κατι για 1.47...(λετε??) *Να πω επισης οτι το τρφοδοτικο ειναι ενος κολλητου.Το αγορασε 59 ευρω απο το μουλτιραμα και του το εφεραν και σπιτι...το ταγκαν ειναι μουφα μπροστα του(αυτο για οσους ενδιαφερονται-η τιμη ηταν προσφορας μιας μερας) Αυτα εως εδω γιατι εχω και γραμμικη αλγεβρα.. :sick: θα αφησω το πσ ετσι για ωρες ακομα και μετα παμε για πιο πανω αν μας παει καλα(ΦΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΤΙΑΞΩ :D ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Φεβρουάριος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Καλοριζικα και καλοκλοκαριστα!!! Ποιο τροφοδοτικο ακριβως πηρε ο φιλος σου?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Φεβρουάριος 3, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Μνημες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Hynix D43 εχει οτι εχω και εγω δλδ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Φεβρουάριος 3, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Ωπ ναι το ξεχασα αυτο!A-data pc 4000 Vitesta 2X512mbΔαιδαλε το psu ειναι Fortron Bluestorm 500 watt...αυτο ειναι το ονομα του!οι μνημες ειναι στα 250-3-4-4-8 που ειναι της μανας τους παντα 1TΑκομα δεν εχει μασησει μια....και θυμαμαι ο τριστενο μου ειχε πει:Αμα την θες μονο για boot καλη ειναι...Ενα αρνητικο ειναι οτι το ανεμιστηρακι που εχει το ψυχτρακι της δουλευει 8500 στροφες και μου τα εχει κανει καρπουζια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Φεβρουάριος 3, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Nos-Dio Ωπ ναι το ξεχασα αυτο!A-data pc 4000 Vitesta 2X512mb Aπο πού και πόσο???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Φεβρουάριος 3, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 www.shop4memory.com νομιζω τωρα κανουν 265...εχω παρει 2 φορες απο εκει μνημη,αν σου αρεσουν οι τιμες ειναι οκ!Αν και αν επαιρνα σημερα θα επαιρνα 2 gb Kit twinmos απο multirama...θα δω τωρα ισως να τις πουλησω αυτες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Φεβρουάριος 3, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Καλορίζικα τα πράγματα! Sorry για τη VGA :red: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Φεβρουάριος 3, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Trooper Καλορίζικα τα πράγματα! Sorry για τη VGA :red: ΤΗΧ Δεν χρειαζεται να ζητας sorry Κωστα,απλα κριμα να παει στο ραφι αφου δεν θα την χρησιμοποιουσες τωρα και μετα απο κανα μηνα θα φερει και αλλες!Εμενα δεν με πειραζει θα παρω Leadtek που ειναι και καλυτερη απο overclockers..εξαλλου ιδια τιμη μου ερχεται απλα αν ειχα μια σημερα θα εστηνα το μηχανημα! υγ:εισαι μοναχοφαης ομως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Φεβρουάριος 3, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 να και μια φωτο...αυριο παλι τωρα για πιο ψηλα..αρκετα το ταλαιπωρησα σημερα. 7 ωρες κ' 35 λεπτα περασε prime 95 blend Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Φεβρουάριος 3, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 να και απο τις μνημες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Φεβρουάριος 3, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 να και το πριμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Φεβρουάριος 3, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Το ρευμα που δεχεται ο επεξεργαστης ειναι οπως λεει η μητρικη 1.472-1.488.Δεν ξερω αν ειναι το σωστο!?Ομως φαινεται να ειναι σταθερο αφου η εικονα ειναι σε idle και σε πριμε δεν κουνηθηκε καθολου!Νομιζω το default ειναι 1.4 ,σωστα??Οτι και να ναι θα το δοκιμασω και αυτο αφου η μητρικη εχει και κατω απο 1 βολτ αμα θες οποτε...Εγω παντως το εβαλα auto απο το βιοσ που σημαινει default πρακτικα οποτε αν αληθευει η ενδειξη της μητρικης τοτε απλα αυτη κανει overvoltage..αυτο φυσικα δεν ενοχλει μαλλον βολευει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Φεβρουάριος 4, 2005 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Nos-Dio ΤΗΧ Δεν χρειαζεται να ζητας sorry Κωστα,απλα κριμα να παει στο ραφι αφου δεν θα την χρησιμοποιουσες τωρα και μετα απο κανα μηνα θα φερει και αλλες!Εμενα δεν με πειραζει θα παρω Leadtek που ειναι και καλυτερη απο overclockers..εξαλλου ιδια τιμη μου ερχεται απλα αν ειχα μια σημερα θα εστηνα το μηχανημα! υγ:εισαι μοναχοφαης ομως E Δεν έχω σκοπό να την έχω στο ράφι... χεχε Και επειδη κατα 99% θα πάρω και μια δευτερη, ηθελα να μην τις πάρω και τις δύο μαζί.. ($$$):daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 4, 2005 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Nos, η CPU σου ξερεις ποσο περιπου ανεβαινει? ή απλα κανεις burn-in τωρα? Γιατι βλεπω το multi αρκετα χαμηλα και αναρωτιεμαι. Παντως για everyday τα 250HTT ειναι καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 4, 2005 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 nos στα 250Χ10 βγαζει prime? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Φεβρουάριος 4, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 παιδια τοσο καιρο μου την λεγατε για την μητρικη....τωρα τσακαρω μητρικη και επειτα cpu...τωρα το εχω 270 1:1 με μουλτι 8.5 Γιωργο το αν θα περασει πριμε 250Χ11=2750 ειναι θεμα cpu και οχι mobo αφου αυτη ειναι οκ οποτε θα το μαθω αυριο που θα πιασω το cpu Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 4, 2005 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 μας εχεις στην πεινα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Φεβρουάριος 4, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Μητρικη και μνημες τελος...στα 270 με 3βολτ οι μνημες δεν παιρναει πριμε ενω στα 260 μου βγαλε 1 ωρα και 30 λεπτα...μετα βαρεθηκα και το εκλεισα..Προσωπικα πιστευω οτι η μητρικη τα εχει τα 270 αλλα οι μνημες μου θελουν ψησιμο..Τωρα δοκιμαζω cpu στα 11Χ220..και βλεπουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Φεβρουάριος 4, 2005 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Τελικά ουτε εγω την πήρα. Με γλωσόφαγες ολο το βράδυ μου φαίνεται :tongue: :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.