Jump to content

Colin 2005

giorgos_cupra

Recommended Posts

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Λοιπον,εχω το αυθεντικο το dvd μεν,αλλα το cr@ck που κατεβασα,γιατι θελω να το δωσω το παιχνιδι πρεπει να ειναι γαλλικο...:( Δεν υπαρχει καποιο patch για να αλλαζει γλωσσα? ή γνωριζει καποιος να μου πει καποια σελιδα torrent που να εχει το αντιστοιχο crack στα αγγλικα?(δεν ζηταω direct link για το αρχειο γιατι ξερω οτι απαγορευεται..)

επιτρέπεται για backup. οπότε χωρίς να παρανομώ σου λέω ότι μέχρι να επιστρέψεις το παιχνίδι μπορείς να κατεβάσεις το απαραίτητο αρχείο για backup χρήση απ' το:

www.gamecopyworld.com

είναι δοκιμασμένο και από εμένα για backup πάντα χρήση.

20+ mega είναι (starforce 3...)

Λουκούμι μου ήρθε! Και εγώ προσπαθώ να κάνω ένα αντίγραφο ασφαλείας (?) το 2005 αλλά με έχει στείλει! Αυτό το πρόβλημα που αναφέρει ο giorgos_cupra είναι το λιγότερο που θα μπορύσε να συμβεί, και μου φαίνεται ότι στο www.gamecopyworld.com έχει να κατεβασεις δύο αρχεία, ένα μικρό και ένα αυτό των 20+mb που σου είπανε. Αν το πρόβλημα σου είναι μόνο οι γλώσσες, τότε θα σε βολέψει και το μικρό αρχείο.

Ρε παιδιά εγώ το έκανα αυτό το cr@ck αλλά δεν δούλεψε (εννοώ να αντιγράψω όλο το παιχνίδι σε ένα άλλο dvd μαζί με αυτό το αρχείο, έτσι για back up). Το έκανε κανείς απο σας, μπορείτε να μου πείτε λεπτομέρειες? To alcohol δεν σε αφήνει να επιλέξεις μέθοδο αντιγραφής σε περίπτωση εισαγωγής dvd. Μήπως έχετε υπόψην σας κάποιο άλλο πρόγραμμα ?? plz?

το έκανα εγώ και μου δούλεψε. με αυτά τα 2 που λες. και τα 2 χρειάζονται. διάβασες τις οδηγίες προσεκτικά? αν κάνεις αυτά που λέει βήμα προς βήμα δουλεύει. εγώ δε δουλεύω με δισκάκια, δουλεύω με images και daemon tools (στα τρισκαταρατα πάντα)

Ναι τα γνωρίζω τα daemon tools αλλά επαρκούμε στο alcohol για να χω image dvd-roms. Μου φαίνεται ότι χρειάζεται μόνο το μεγάλο αρχείο. ? Απλώς θέλω να το βάλω σε δισκάκι για να μπορώ να το ξαναπεράσω σε περίπτωση format ή σε περίπτωση που θέλω νατο δώσω σε κάποιον άλλον.. Τις διάβασα, λένε να μήν τρέξω το παιχνίδι μετά τιην εγκατάσταση του και να αλλάξω αμέσως τα αρχεία με αυτα του cr@ck. Το κάνω, περνάω και το serial number,το ελέγχει αλλά μετά, τίποτα απλώς τερματίζεται απο μόνο του. (ούτε καν μαύρη οθόνη δεν δείχνει). any ideas ?

Και αυτό το θυμάμαι στις οδηγίες, πρέπει να έχω cd στο drive έστω ότι να ναι.

Βασικα προσπαθώ να εγκαταστήσω το παιχνίδι απο την αντιγραφή όχι απο το αυθεντικό, στο οποίο εντωμεταξύ έχω ενσωματώσει και το cr@ck. Aλλά ρε γμτ αυτό δεν πρέπει να παίζει ρόλο, παίζει ?

Ευχαριστω πολυ παιδια τωρα επιτελους εχω αγγλικα που καταλαβαινω και κατι:p .Βεβαια ωραια θα ηταν να ειχε και ελληνα συνοδηγο(70 δεξια μπουκα κ.ο.κ......)

Αρχική απάντηση από giorgos_cupra

Βεβαια ωραια θα ηταν να ειχε και ελληνα συνοδηγο(70 δεξια μπουκα κ.ο.κ......)

ναι αλλά σκέψου το ενδεχόμενο αντί "80 αριστερή πατημένη τέζα" να άκουγες "75 μέτρα 36 μοίρες 5 αριστερά". καλύτερα το αγγλικό, θυμάμαι όταν πρωτοεξελληνίστηκαν τα ποδοσφαιράκια τι γέλιο ρίχναμε

Στραβομάραααααααααααααααα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βρήκα γιατί δεν δούλευε! Όταν εκτελείς το παιχνίδι για πρώτη φορά και σου ζητάει να βάλεις serial number, σου έχει πάνω εκεί τι να βάλεις κάτω, στο κενό. Εγώ όμως αυτό δεν το είχα προσέξει και έβαζα ένα άλλο, του αυθεντικού!!

LOL! anyway, thanks για το ενδιαφέρον !

Μια λύση για να μάθουμε θα ήταν, να ρωτήσουμε κάποιν που το έχει αυθεντικό και δεν έχει κάνει τίποτα με cr@ck και τέτοια πράγματα, να μάς πει αν το κάνει και σε αυτόν. Αν το κάνει θα το πάρουμε ως bug διαφορετικά....

Εμενα δεν μου το κανει...μπαινω κανονικα στο γκαραζ για ρυθμήσεις χωρις να με πεταξει και δεν το εχω αυθεντικο... >(

παιδιά εγώ δε μπορώ να το ξεκινήσω καν...έχω μια έκδοση ultim@ αλλά δε λειτουργεί το κρ@ψκ γμτ....μου βγάζει p-r-o-t-e-c-t-i-o-n e-r-r-o-r..καμμιά βοήθεια?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.