iraklis_dv Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2007 Καλημέρα,Θα ηθελα να ρωτησω πότε ειναι καλη εποχη να αγορασει κανεις καινουργιο μηχανημα κατα τη γνωμη σας. Τα Vista εχουν 1 μηνα στην αγορά. Δεν είναι καλό να ωριμασουν λίγο στην αγορά, δηλαδή να περσασει ενα τριμηνο, οχι απο την αποψη bugs, αλλά και να βγουν καλύτερα μηχανηματα ωστε να πεσουν οι τιμές των υπάρχοντων. Δε θέλω να εχω το top μηχανημα, αλλα ενα καλό με αρκετη μνημη 2GB Ram γιατι θα σηκώνει και βαση Oracle 10g. Ούτε με ενδιαφερει τόσο πολύ να εχει Vista. Απλά νομίζω οτι λογω Vista αναγκαστικα θα βγουν καλύτερα μηχανηματα.Επίσης για DSL σύνδεση, θα πέσουν οι τιμές? Κανα νέο? Δεν εχω βάλει dsl ακόμα...Ευχαριστώ
Greek Μάρτιος 2, 2007 #2 Μάρτιος 2, 2007 Καλώς ήρθες στο φόρουμ μας. Βασικά το ερώτημα που θέτεις είναι λίγο πολύ διαχρονικό μιας και πάντα υπάρχουν αλλαγές στου υπολογιστές.Για το λόγο αυτό θα κοιτάς πάντα τα λεφτά που διαθέτεις και τις ανάγκες που θες να καλύψεις. Στην προκειμένη περίπτωση μιας και θα σηκώνεις oracle πας οποδήποτε σε core2duo και έναν γρήγορο δίσκο για να διαχειρίζεσαι την Βάση Δεδομένων. Απο εκει και πέρα , θα σου έλεγα να μην βάλεις Vista γιατί ακόμα έχουν αρκετές ασυμβατότητες με προγράμματα ειδικά αν πρόκειται να ασχοληθείς με oracle και Βασεις .... DSL πάρε , αρκεί να μην πάρεις μακροχρόνιο πχ 12μηνο γιατί συνέχεια αλλάζουν καταστάσεις...
manolis1442169134 Μάρτιος 2, 2007 #3 Μάρτιος 2, 2007 Καλως ήρθες στο φόρουμ μας. Κοίταξε ετσι οπως το θέτεις στην αρχή μιλάς για λειτουργικό οπου βέβαια στην συνέχεια λέγοντας μόνος σου οτι : Ούτε με ενδιαφερει τόσο πολύ να εχει Vista. Η απάντηση οτι μπορείς να έχεις και ΧΡ σαν dual boot εφόσον πιθανότατα δεν θα δουλεύουν απολύτως σωστά τα Βίστα ειναι ευνόητη. Επίσης απο αποψη επεξεργαστών οι Core duo είναι ήδη στην αγορά και δεν περιμένουμε κάποια συναρπαστική αλλαγή στο κοντινό μέλλον.Οσο για αυτό : να βγουν καλύτερα μηχανηματα ωστε να πεσουν οι τιμές των υπάρχοντων.θα γίνεται πάντα γιατί ετσι ειναι η τεχνολογία.... Οσο αργότερα πάρεις κάτι τόσο καλύτερο θα ειναι αλλα δεν υπάρχει κατα την γνώμη μου ιδανική στιγμή. Μόλις μαζέψεις τα χρήματα πας και παίρνεις οτι καλύτερο μπορείς για αυτή την περίοδο.Τέλος το οτι δεν εχεις ακόμα adsl δεν ειναι και τίποτα. Οι τιμές έχουν πέσει πολύ και συνεχίζουν να πέφτουν ειδικά σε περιόδους γιορτών οπου τότε για μενα ειναι η καλύτερη περίοδος για αγορά συνδρομής ή πακέτου adsl. Αυτά και ελπιζω να σε κάλυψα
backgroundman Μάρτιος 2, 2007 #4 Μάρτιος 2, 2007 Η καλύτερη περίοδος για να αγοράσεις PC είναι η περίοδος που το χρειάζεσαι.Οσο και να περιμένεις θα βγαίνουν συνέχεια καινούργιοι επεξεργαστές,κάρτες γραφικών,λειτουργικά,...
dimisd1442169115 Μάρτιος 2, 2007 #5 Μάρτιος 2, 2007 ..επίσης τα το ότι βγήκαν τα Vista δεν είναι και απόλυτα αναγκαίο να τα βάλουμε στους υπολογιστές μας. Και με τα XP μια χαρά δουλειά θα κάνεις, χωρίς ασυμβατότητες και σούξου μούξου μανταλάκια...
Vediovis Μάρτιος 2, 2007 #6 Μάρτιος 2, 2007 Η καλύτερη περίοδος για να αγοράσεις PC είναι η περίοδος που το χρειάζεσαι.Οσο και να περιμένεις θα βγαίνουν συνέχεια καινούργιοι επεξεργαστές,κάρτες γραφικών,λειτουργικά,...σύμφωνο μαζί σου +1
2nisis Μάρτιος 2, 2007 #7 Μάρτιος 2, 2007 Η καλύτερη περίοδος για να αγοράσεις PC είναι η περίοδος που το χρειάζεσαι.Οσο και να περιμένεις θα βγαίνουν συνέχεια καινούργιοι επεξεργαστές,κάρτες γραφικών,λειτουργικά,...Δεν διαφωνώ, αλλα νομίζω οτι πρέπει να παίρνεις υπ'όψην σου και τις μελοντικές αλλαγές στον τομέα του hardware κυρίως. Δέν αναφέρομαι σε καινούργια μοντέλα επεξεργαστών, καρτών γραφικών κτλ, αναφαίρομαι σε καινούρια προτόκολα (ή όπως αλλιώς λέγονται). Και εξηγούμαι, το να πάρεις pc το 2004 με AGP λιγο πρίν βγεί ή αφού έχει μόλις βγεί το PCI Express, δε νομίζω οτι θα ήταν και ότι καλύτερο, τουλαχιστον για τους Gamers. Το ίδιο και για τη μετάβαση απο PCI Express σε PCI Express 2.0 ή απο DDR2 σε DDR3.Τα παραπάνω βέβαια ισχύουν για όσους μπορούν να ανβάλουν την αγορά PC για λίγο καιρό.
kyr_soronas1442169136 Μάρτιος 2, 2007 #8 Μάρτιος 2, 2007 η γνώμη μου για το θέμα.....αν δεν είσαι καμμένος με την τεχνολογία πάρε ένα Η/Υ μς τα μέγιστα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις και κάνε την δουλεία σου...μην ξεκινάς δλδ "να πάρω την τάδε κάρτα τον τάδε επεξεργαστή κτλ..." εκεί τελιώσες.....κυρίως οικονομικά....θα σου λένε (σαν ένα φίλο μου..ονόματα δε λέμε) "έλα ρε συ να πάμε για καφέ"..απάντηση "εεε... δε μπορώ ...δεν έχω λεφτά γιατί πήρα 2 Χ1950ΧΤΧ για Crossfire !!!!!" ...οπότε...ιδανική εποχή αγοράς είναι η κάθε εποχή αρκεί να μην κυνηγάς την τεχνολογία εφόσον ο Η/Υ που θα πάρεις θα σου βγάζει δουλεία.....τώρα αν γουστάρεις νέα πράματα σαν εμάς εδω! :033:....είσαι ελεύθερος να πάρεις ότι θές....όπωε σου είπαν και τα παιδιά δλδ...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.