Jump to content

Προβληματάκι χρησιμοποιόντας LCD TV ως PC monitor

Jokal

Recommended Posts

Καλημέρα σας :)

Πρόσφατα αγόρασα την 32 Toshiba Regza και τη χρησιμοποιώ και ως monitor για το PC αλλά έχω ένα προβληματάκι.

Όταν κάνει boot o υπολογιστής μέχρι να μπει στα Windows αναβοσβήνει συνέχεια η οθόνη και μετά σταθεροποιείται. Επίσης όταν κάνω δεξί κλικ σε file που περιέχει video πάλι αναβοσβήνει η οθόνη σαν να αποσυνδέεται και να επανασυνδέεται.

Eπιπλέον όταν είναι στο PC mode δε λειτουργούν οι επιλογές προβολής widescreen εικόνας με επεξεργασία (η Toshiba τις ονομάζει Super Live 1,2 κλπ) με αποτέλεσμα να έχω μόνο το 4:3 και το απλό widescreen που βγάζει χάλια εικόνα οπότε αναγκάζομαι και τη χρησιμποποιώ με 4:3.

Μήπως φταίει κάτι στη σύνδεση ή στα options πιθανόν επειδή τα Windows δε βλέπουν σωστά την τηλεόραση. Δηλαδή στις αναλύσεις π.χ. μου βγάζουν μέχρι 2048*1536 ενώ η τηλεόραση σύμφωνα με το manual υποστηρίζει μέχρι 1280*1024.

Τι drivers έχεις σε κάρτα και τηλεόραση;

Αυτό με το δεξί κλικ κλπ, αναβοσβήσματα είναι πλέον κλασικό φαινόμενο σε όλες τις nVidia, δε το γλιτώνεις.

Για να μην αναβοσβήνει η οθόνη σου θα κάνεις το εξής: Θα πάς στην registry και θα ψάξεις για το PlayOnMyTV και θα κάνεις delete κάθε καταχώρηση! Το έχω κάνει και δουλεύει. Νομίζω ότι έχει αναφερεί και στο forum!

Όσον αφορά την μη δυνατότητα απεικόνισης των modes Super Live 1,2 κλπ στο PC έχει κάποιος άλλος την Toshiba 32WL66 Regza ως οθόνη PC και αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα? Εκτός αν δεν είναι πρόβλημα και απλά δεν υποστηρίζονται αυτές οι δυνατότητες σε λειτουργία PC αν και στο manual νομίζω δεν αφήνει να εννοηθεί κάτι τετοιο.

Την τηλεόραση την έχω συνδεδεμένη στο PC με καλώδιο RGB.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.