manolis1442169134 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2007 Θέλω να πάρω ενα headset και δεν μπορώ να καταλήξω κάπου. Εχω δεί αυτό εδώ σαν πρώτο και δεν θέλω να δώσω και 60 ευρώ τώρα για ενα τέτοιο πράγμα. Το εχει κανεις? Εχετε κατι άλλο να προτείνετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
graphist83 Φεβρουάριος 28, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2007 Αν θες κατι ποιοτικο μια απο τις καλυτερες εταριες ειναι η Sennheiser.Εδω ειναι το επισημο site http://www.sennheisercommunications.com/comm/icm_eng.nsf/root/products_pc_headsetsκαι εδω ο αντιπροσωπος στην Ελλαδα..http://www.nakas.gr/Τωρα σε καποιο μαγαζι η e shop site θα τα βρεις φθηνοτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis1442169134 Φεβρουάριος 28, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2007 Ναι δίκιο εχεις η εταιρία αυτή δεν παίζεται απλά. Τι λες για αυτό : https://nireas.nakas.gr/nakas2006/Default.asp?Static=75&Product=7799Τα λεφτά του ειναι μια χαρά. Παραπάνω πολύ δεν πάω Link to comment Share on other sites More sharing options...
graphist83 Φεβρουάριος 28, 2007 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2007 Δεν ξερω για τι χρηση τα θες? πχ για gaming η για voip αλλα γενικα απο τα χαρακτηριστικα που δινει για τα ακουστικα σε συχνοτικο επιπεδο, θα μεινεις ικανοποιημενος ακομα και για μουσικη. Εαν πας σε καποιο μαγαζι θα τα βρεις εως και 10-15% φθηνοτερα.Ο Νακκας δινει τιμες τιμοκαταλογου λιανικης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliendna511442169081 Μάρτιος 1, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 Τα Sennheiser είναι καταπληκτικά, μόνο που ο Νάκας είναι γνωστός "φαρμακοποιός".. Βρες το μοντέλο που σε ενδιαφέρει και ψάξε από skroutz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan1442169160 Μάρτιος 1, 2007 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 Ένας φίλος έχει το προηγούμενο μοντέλο και δέν τα βγάζει από τα αυτιά του. Σκέφτομαι να πάρω κι εγώ ένα σετάκι γιατί δέν είναι και τραγική η τιμή του. Btw, μου αρέσει που όλοι έχουν έκπτωση άν το πάρεις από το internet, ο Νάκας το δίνει 5c πιό φθηνά στο μαγαζί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Μάρτιος 1, 2007 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 Επειδή το έχω , βασικά για FPS (BT2142) , είναι καλό αλλά μόνο για εκει. Από ποιότητα ήχουν είναι χάλια και απο θέμα άνεσης. , σου προκαλέι φαγούρα στα αυτια....... Αν δεν σε ενδιαφέρει το μικρόφωνο πάρε κάτι άλλο , θα σε συμβούλευα να πάρεις ασύρματα , είναι πολύ πιο άνετα και καλύτερα ακουστικα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Μάρτιος 1, 2007 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 Ναι δίκιο εχεις η εταιρία αυτή δεν παίζεται απλά. Τι λες για αυτό : https://nireas.nakas.gr/nakas2006/Default.asp?Static=75&Product=7799Τα λεφτά του ειναι μια χαρά. Παραπάνω πολύ δεν πάωΜακρυα ειναι η δικη μου γνωμη. Δεν καλυπτουν καλα το αυτι, χαλανε ευκολα, δεν ειναι ανετα.Για τι χρηση τα θελεις αληθεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis1442169134 Μάρτιος 1, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 Για voice chat στο msn. Παρήγγειλα αυτά εδώχθες το βράδυ, τα εχω δει και απο κοντά . 2 χρονια εγγυηση λεει τώρα αν χαλάσουν σιγα τα λεφτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
graphist83 Μάρτιος 1, 2007 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 Για Msn ειναι μια χαρα και δεν χαλανε μην ανησυχεις δεν ειναι της πλακας..Εκτος εαν ακους μουσικη και τους φερθεις βαρβαρα με την ενταση..Αλλα γενικα μην περιμενεις πολλα για ποιοτητα σε μουσικη στο συγκεκριμενο μοντελο,απλως τυπικα και ουδετερα σε ηχο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis1442169134 Μάρτιος 1, 2007 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 Οκ mates ευχαριστώ πολύ. (Δεν θα ακουω μουσική απο ακουστικά!Θέλω έντασηηηηηη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Μάρτιος 1, 2007 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 Για voice chat και πολλα εδωσες. Καλοδουλευτα λοιπον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.