billpeppas1442169085 Μάρτιος 28, 2007 #61 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2007 Δεν φόρτωναν οι εικόνες πριν βρε συ 1) Πήγαινε στο lmhosts και πρόσθεσε σε μια γραμμή το *.tomshardware.com Ουδέποτε ξαναπλησιάσεις αυτό το site. Πέραν των ακυροτήτων που λένε και κάνουνε, είναι εντελώς αναξιόπιστοι και noobάδες του **** 2) Όπως είπα...όταν είναι να δουλέψεις με συστήματα ψύξης ( είτε είναι TEC, Phase Change, Cascade, Dry Ice, Liquid Nitrogen, etc ) ΠΑΝΤΑ μονώνεις κατάλληλα την μητρική σου. Από την στιγμή που την έχεις μονώσει σωστά δεν έχεις πρόβλημα. Τρόποι μόνωσης υπάρχουν πολλοί.Εύκολοι, δύσκολοι, καλοί και πρόχειροι ( π.χ. γέμισμα της μητρικής με βαζελίνη ). Εγω π.χ. τις μητρικές τις περνάω με σπρέϋ πλαστικού δύο χέρια.Έτσι και νερό να ρίξεις πάνω στην πλακέτα εν ώρα λειτουργίας, βραχυκύκλωμα ή πρόβλημα δεν πρόκειται να προκύψει. βλ. photos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman1442169163 Μάρτιος 28, 2007 #62 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2007 Ναι για τις φωτό το είδα μετά. Το διόρθωσα !Εγω π.χ. τις μητρικές τις περνάω με σπρέϋ πλαστικού δύο χέρια.Έτσι και νερό να ρίξεις πάνω στην πλακέτα εν ώρα λειτουργίας, βραχυκύκλωμα ή πρόβλημα δεν πρόκειται να προκύψει.Αχά, τους κάνεις κάτι σαν "πλαστικοποίηση" από πάνω. Δουλεύει καλά αυτή η τεχνική; Για πες μου περισσότερα!Υ.Γ. Δεν το συζητώ ότι το tomshardware είναι μούφα... Αλλά μου έκανε εντύπωση η φωτό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάρτιος 28, 2007 #63 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2007 ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman1442169163 Μάρτιος 28, 2007 #64 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2007 Δεν σε κατάλαβα καλά... Αλλά πολύ θέλω να καταλάβω τι εννοείς! Πάρα πολύ!!!!!!! Για πές μας λοιπόν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Μάρτιος 28, 2007 #65 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2007 Και εγώ πολύ θα ήθελα να ξέρω τί ακριβώς εννοείς, φίλε AN7 OverClocker.Εξήγησέ μας, σε παρακαλώ τί εννοείς. Αν απλά ήταν "η κακιά στιγμή" αυτή που οφείλεται σε αυτό που έγραψες, να σου θυμίσω την χρήση του κουμπιού edit.Και ένα quote από τους κανόνες (FAQ) μας:3. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ οι επιθέσεις εναντίον άλλων χρηστών, οι προσβλητικές εκφράσεις, οι ύβρεις, η ειρωνεία, ο χλευασμός και γενικά κάθε προσπάθεια προσβολής ή μείωσης της προσωπικότητας του άλλου.Σε ευχαριστώ πολύ,Τόλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Μάρτιος 28, 2007 #66 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2007 Προσωρινο κλεισιμο του thread για να γινουν οι απαραιτητες ενεργειες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 28, 2007 #67 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2007 Παιδιά χαλαρώστε λίγο. Δεν έχει νόημα ο πόλεμος σε ένα thread.Το κλειδώνουμε για λίγη ώρα να ηρεμήσετε και κατόπιν θα παρθούν οι αναγκαίες αποφάσεις. Καλμάρετε παιδιά.EDIT Το thread ξανά ανοίγει. Παρακαλώ μείνετε ON topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Μάρτιος 28, 2007 #68 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2007 Candyman +1 στο ότι είναι πειραματικές διατάξεις. Ούτε εμένα μου λέει κάτι αυτό. Όσο για τις πλαστογραφίες, θέλω να πιστεύω ότι δεν παίζουν τέτοια. Πρέπει να είναι πολύ κομπλεξικός ο άλλος που το κάνει. Εγώ όταν μου δείχνουν φίλοι για OC με άζωτα, πάγους, πραγματικά δεν μου λέει τίποτα. Αν δω από την άλλη ένα ROCK STABLE σύστημα και ας μην είναι και τόσο Clock-αρισμένο το θεωρώ πιο Respect. Πρωσοπικές απόψεις οι παραπάνω που τυχαίνει νομίζω είναι παράλληλες με του Candyman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman1442169163 Μάρτιος 28, 2007 #69 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2007 Lafas1987 μαζί σου 100%.Κι εγώ σέβομαι ένα σταθερό σύστημα (κλοκαρισμένο λίγο ή και καθόλου) περισσότερο από ένα κλοκαρισμένο στο Θεό το οποίο ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ μου άποψη δεν μπορεί ποτέ να είναι 100% stable. Αυτό φυσικά ειναι προσωπικές μας επιλογές. Ξαναλέω -γιατί θα βρεθεί πάλι κανείς να με πρήξει- ότι ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ!!!!!!!!!!!!!!!!Οσο για τις πλαστογραφίες... Πίστεψε με, υπάρχει ΠΟΛΥ κομπλεξικός κόσμος! Πάρα πολύ! Και συνεχίζουν να το αποδεικνύουν συχνά-πυκνά (για περαιτέρω p.m.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iced Μάρτιος 28, 2007 #70 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2007 Σε λιγα χρονια οι τρομεροι overclocker θα μενουν μονιμα στο διαστημα!!!!Εχει κατι θερμοκρασιες εκει εξω, ουτε phase ουτε τιποτα!!!!!Δεν θελω να πρεξηγηθω, ειπα να δωσω εναν αλλο τόνο στο θεμα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzibiboss Μάρτιος 28, 2007 Author #71 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2007 λέγοντας και εγώ την προσωπική μου άποψη, θέλω να προσθέσω οτι το κατα 82% κλοκαρισμένο σύστημα μου δεν με έχει προδώσει ακόμα σε κατι απο αυτα που ασχολόυμαι. άρα λοιπόν μπορω να πώ οτι για μένα το σύστημα μου είναι stable. ίσως αν τρέξω 2-3 bench μαζι συνεχόμενα για καμια βδομάδα να λιώσει. αλλά αυτο πιστεύω είναι λίγο υπερβολή. επίσης και σαν χόμπυ το Ο/C ειναι σεβαστό και ακριβό και δεν πρέπει να επικρίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Μάρτιος 29, 2007 #72 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2007 Τώρα κατάλαβα γιατί μπερδευόμαστε.Μπορεί κάποιος να έχει ένα σύστημα Clock-αρισμένο και στις εφαρμογές που εκτελεί να μην του δημιουργεί προβλήματα. Αν τρέξει όμως ένα πρόγραμμα το οποίο του κάνει πρόβλημα, όπως το Orthos δεν είναι stable. Stable είναι όταν συμπεριφέρεται σαν ακλοκαριστο σε όλες τις καταστάσεις ανεξαρτήτος σε τι προγράμματα το χρησιμοποιούμε. Δηλαδή και μια χαρά να κάνεις τη δουλειά σου, αν τρέξεις stability program και κάνει πρόβλημα δεν είναι stable.ROCK STABLE ειναι ενα μηχανημα που οτι σταθερότητα εχει στα default,οτι προγραμμα και να τρεξεις για να το δεις αυτο,την εχει και o/ced. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike79020001442169095 Μάρτιος 29, 2007 #73 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2007 Τώρα κατάλαβα γιατί μπερδευόμαστε.Μπορεί κάποιος να έχει ένα σύστημα Clock-αρισμένο και στις εφαρμογές που εκτελεί να μην του δημιουργεί προβλήματα. Αν τρέξει όμως ένα πρόγραμμα το οποίο του κάνει πρόβλημα, όπως το Orthos δεν είναι stable. Stable είναι όταν συμπεριφέρεται σαν ακλοκαριστο σε όλες τις καταστάσεις ανεξαρτήτος σε τι προγράμματα το χρησιμοποιούμε. Δηλαδή και μια χαρά να κάνεις τη δουλειά σου, αν τρέξεις stability program και κάνει πρόβλημα δεν είναι stable.ROCK STABLE ειναι ενα μηχανημα που οτι σταθερότητα εχει στα default,οτι προγραμμα και να τρεξεις για να το δεις αυτο,την εχει και o/ced.συμφωνω εν μερει αλλα και παλι εγω δει πολλα default χωρις τιποτα διαφορετικο να κρασαρουν..ειναι πολυ περιπλοκη συζητηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Μάρτιος 29, 2007 #74 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2007 mike7902000Απλό είναι. Αν κρασάρουν ακλοκάριστα κάτι είναι χαλασμένο ή κάποιος Driver δεν είναι καλός ή κάποια ασυμβατότητα. Μιλάμε να είναι Stable ακλοκάριστο... αν ειναι Unstable και έtsi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.