Jump to content

επιλογή cpu

tzibiboss

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Παιδιά χαλαρώστε λιγάκι.Δεν κάνουμε διαγωνισμό.Το Oc δεν προυποθέτει πάντα rock stable,αν και το rock stable κι αυτό σηκώνει συζήτηση.

@Lafas1987 σου απαντάω με quote:

Oλα τα κομματια cpu δεν ειναι τα ιδια οπως και η ψυξη που εχει ο καθενας δεν ειναι η ιδια!

Αμφιβάλλεις για το παραπάνω?

a0xa0xxa0ax0x0xa

Πολύ καλο αυτο με το στοίχημα, πολύ πλάκα!!

Σωστός peppas... 0xa0xaa0xax0

E θας μα τρελάνουν ρε αυτοί εδώ! Να πω ότι έχουν κανά κομμάτι από το εργοστάσιο για OC ok... Αλλά τους βλέπεις μερικούς και μιλάνε για κάτι νούμερα τρελά... Που πάτε ρε καραμήτροι... x0a0x0ax0a

4ghz σε C2D με SS phase δεν είναι εξωπραγματικό.

Αν δεν πιστεύεις τα δικά μας παιδιά στο forum, δες εδώ που είναι από τα σχετικά "σεβαστά" sites του χώρου :056:

Ο δικός μου ας πούμε 5 ώρες Orthos (priority 9, για να μπορεί να γινεται realtime monitoring της θερμοκρασίας) τις έχει στα 3500 με αέρα. Α, και δεν είναι ES, ίσα ίσα που "μπανανίζει".

Επίσης θες να συζητήσουμε τι σημαίνει ROCK STABLE?

giorgos th. σε μένα? Κόμπλεξ και έτσι?

lordelesar Πραγματικά φίλε μου θα ήταν καλό να ανοίξουμε κάποιο POST για να το κουβεντιάσουμε αυτό γιατί δεν πάει άλλο.

deadlock7 όχι δεν αμφιβάλλω αλλά υπάρχουν και κάποια όρια...

E θας μα τρελάνουν ρε αυτοί εδώ! Να πω ότι έχουν κανά κομμάτι από το εργοστάσιο για OC ok... Αλλά τους βλέπεις μερικούς και μιλάνε για κάτι νούμερα τρελά... Που πάτε ρε καραμήτροι... x0a0x0ax0a

κομπλεξ οχι,αλλα δεν ηταν και οι πιο κοσμιες εκφρασεις αυτες ε...

4ghz σε C2D με SS phase δεν είναι εξωπραγματικό.

Αν δεν πιστεύεις τα δικά μας παιδιά στο forum, δες εδώ που είναι το πιο "σεβαστό" site του χώρου :056:

Ο δικός μου ας πούμε 5 ώρες Orthos (priority 9, για να μπορεί να γινεται realtime monitoring της θερμοκρασίας) τις έχει στα 3500 με αέρα. Α, και δεν είναι ES, ίσα ίσα που "μπανανίζει".

Επίσης θες να συζητήσουμε τι σημαίνει ROCK STABLE?

και εγώ αν και δεν εχω τρέξει orthos. λιώνω με τις ώρες splinter cell και bf 2142 και δεν μασάει.

tzibiboss

Αυτά που έχω κάνει εγώ και το PC εκεί που το έχω δουλεύει είναι ROCK STABLE είναι να τρέξω 2 Orthos σε priority 10 για πάνω από 6 ώρες (Είμαι στο Laptop και δεν έχω τα jpg). ΤΟ PC για 3-4 μέρες έχει μείνει ανοιχτό κατεβάζοντας και με πολλές ώρες σε Quake 4 καθώς και λίγο OBLIVION (δεν μου αρέσει το έβαλα μόνο και μόνο για να δω πω παει)... Φυσικά έκανα όλα τα Bench όπως βλέπεται και στην υπογραφή μου...... Αυτά.

tzibiboss

Αυτά που έχω κάνει εγώ και το PC εκεί που το έχω δουλεύει είναι ROCK STABLE είναι να τρέξω 2 Orthos σε priority 10 για πάνω από 6 ώρες (Είμαι στο Laptop και δεν έχω τα jpg). ΤΟ PC για 3-4 μέρες έχει μείνει ανοιχτό κατεβάζοντας και με πολλές ώρες σε Quake 4 καθώς και λίγο OBLIVION (δεν μου αρέσει το έβαλα μόνο και μόνο για να δω πω παει)... Φυσικά έκανα όλα τα Bench όπως βλέπεται και στην υπογραφή μου...... Αυτά.

To θέμα είναι ότι η υπογραφή σου ΘΕΛΕΙ ανανέωση,,,,, δεν βγάζει τπτ:104: :104: :104:

|Super PI Mod1.5 | 3D Mark 2005 | 3D Mark 2006| ... για να δούμε σκοράκι .....

Ρε παιδιά, ρε παιδιά... Ας μην είμαστε τόσο ευκολόπιστοι στους ισχυρισμούς του καθένα για OC. Σε πολλά φορουμ την έχουν δει "ανταγωνισμός" κι έτσι και έχουν αναγάγει σε επιστήμη το πόστινγκ ψευδών στοιχείων σχετικά με το σύστημα τους. Κι εγώ μπορώ να το κάνω με λίγο photoshop και πιστέψτε με δεν θα το πάρει χαμπάρι κανείς.

Το θέμα είναι ότι όπως και ο Lafas λέει, υπάρχουν όρια. Δεν μπορεί να φτάνεις μία CPU στο 150-200% πάνω στο ρολόι και να είναι σταθερή σαν να παίζει default, με τα ρεύματα να ψήνουν τα τρανζίστορς, κ.λ.π.

Επίσης μερικοί νομίζουν ότι το ανέβασμα βολτάζ ΔΕΝ έχει επίπτωση στην σταθερότητα της CPU, κάτι εντελώς λάθος.

Εν πάσει περιπτώσει, μερικοί ας κρατάτε και μια "πισινή" δεν βλάπτει. Θεωρώ πως η υπεράσπιση αποτελεσμάτων OC που τα έχουμε δει σε ένα ποστ, δεν είναι και ιδανική αντιμετώπιση των πραγμάτων. Αυτό λέω.

lordelesar: Bro, θα μου επιτρέψεις να αμφισβητήσω εντόνως το γεγονός ότι θεωρείται το xtremesystems το κορυφαίο site του χώρου. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να πεις "θεωρείται από εσένα" ή "θεωρείται από κάποιους" και όχι γενικώς γιατί δεν νομίζω ότι είναι αποδεκτό από τους πάντες. Ναι;

Θα παρακαλούσα να ανοίξουν δύο Othos se priority 10 για πάνω από 6 ώρες και να ποστάρουν τα αποτελέσματα σε . Ναι περίεργο πολύ είναι...

οχι 18 ωρες καλυτερα....

Αν σε 30 min δεν σου βγάλει error τότε κατά 99 % είσαι error free και στις 200 ώρες.

...

lordelesar: Bro, θα μου επιτρέψεις να αμφισβητήσω εντόνως το γεγονός ότι θεωρείται το xtremesystems το κορυφαίο site του χώρου. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να πεις "θεωρείται από εσένα" ή "θεωρείται από κάποιους" και όχι γενικώς γιατί δεν νομίζω ότι είναι αποδεκτό από τους πάντες. Ναι;

Παρόλο που δεν έγραψα κορυφαίο αλλά σεβαστό, το άλλαξα σε "από τα σχετικά σεβαστά". Good?

Αν σε 30 min δεν σου βγάλει error τότε κατά 99 % είσαι error free και στις 200 ώρες.

Δεν υπάρχει περιπτωση....Στατιστικα δεν υπάρχει περιπτωση.... Αυτο ισχυει - και παλι δεν ειναι σιγουρο - με κανα 10ωρο orthos....

Ειναι σα να μου λες οτι ανατιναξες ενα σπιτι και ξανασυναρμολογηθηκε

Τελος η αποψη μου ειναι οτι αν ο αλλος θελει να χρησημοποιει το pc του με 200% oc ας το κανει αν δεν τον εμποδιζει σε κατι,,, Αυτος τα εσκασε, αυτος θα τα χαρει, αλλα να μας πει αν ειναι rock stable

Εγω τρεχω για κανενα 20 λεπτο small fft στους c2d και μετα κατεβαζω λιγο και την ταση και ειναι αψογα για 24/7 full load.Οι Α64 ειναι rock stable ακομα και 100-150ΜΗz παραπανω απο την prime σταθερη συχνοτητα τους τουλαχιστον απο οσους εχω δει και ηταν αρκετοι.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.