Jump to content

Logitech Z-5500 Web Offer...

Jokal

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply
Θελω και εγω :011::011:

Θελε! :p Θυμασαι κατι κτηνη καλωδια που σου χα δειξει, που χα κανα 20μετρο? Αυτα εβαλα!

Έβαλα χθες το βράδυ ένα παιχνιδάκι που μου έδωσαν, το Infernal (στην πρώτη πίστα σκοτώνεις κάτι hitech καλόγερους μέσα σε ένα μοναστήρι - όλοι οι εφιάλτες του Πάσης Ελλάδος και του Παπαδάκη μαζί). Συμπτωματικά έχει και 3d sound. Πραγματικά, είναι άλλη η αίσθηση. Καταλαβαίνεις από τον ήχο που είναι ο εχθρός και από τους πυροβολισμούς σείεται η καρέκλα (το γούφερ είναι δίπλα μου). Τι να πω, τρέξτε και πάρτε surround ηχεία (φυσικά τα 5500!).

Εμενα χτες που μου την πεσαν 2 δεινοσαυροι απο το αριστερο ηχειο ακουσα τον Kink Kong απο το δεξι και σε λιγα δευτερολεπτα τον ειδα μπροστα μου και ακουσα το θορυβο απο το χτυπημα στο στηθος του στο sub...:p

Υποψην οτι το ολο σκηνικο ηταν σε HD εικονα!!!:D

Εμενα χτες που μου την πεσαν 2 δεινοσαυροι απο το αριστερο ηχειο ακουσα τον Kink Kong απο το δεξι και σε λιγα δευτερολεπτα τον ειδα μπροστα μου και ακουσα το θορυβο απο το χτυπημα στο στηθος του στο sub...:p

Υποψην οτι το ολο σκηνικο ηταν σε HD εικονα!!!:D

Niiiiice...

[off topic]Πότε θα σου φέρω ένα δίσκο να μου γράψεις HD Content?[/off topic]

• 2 months later...

Τσίμπισα και εγώ τα εν λόγω ηχεία. Ευτυχώς μένω σε μονοκατοικία, γιατί φυσάνε τα μαμημένα. Τα δουλέυω με audigy 2 zs και vista. Τα έχω καμμια εβδομάδα. Έχει παρατηρήσει κανείς κάποιο πρόβλημα? Σε μένα όταν παίζουν πολλές ώρες, ο ήχος σταματάει και ξαναρχίζει. Το τρελό της υπόθεσης είναι ότι όταν τα κλείνω από το διακόπτη του sub και τα αφήσω κανα δίλεπτο, το πρόβλημα διορθώνεται. Το ίδιο παρατήρησα και με τα χρ.

E βεβαια αφου ολη η παρτιδα ειναι ελατωματικη...

Αναλογικα βγαζουν προβλημα...

Το προβλημα δημιουργείτε απο υπερθερμανση σε ενα chip μεσα στο πανελακι.

Βρες το και βαλε καποια ψυκτρα πανω και αστο ανοιχτο αλλιως καντα RMA απο κει που τα πηρες σε λιγο καιρο(μεχρι να φυγουν ολες αυτες οι παρτιδες)

E βεβαια αφου ολη η παρτιδα ειναι ελατωματικη...

Αναλογικα βγαζουν προβλημα...

Που το ξέρεις? Εμένα μια χαρούλα παίζουν και είναι από την ίδια παρτίδα της προσφοράς... Και έχουν βγάλει και 2-3 πάρτυ που έπαιζαν από τις 11 μέχρι τις 9 non stop ;)

Για ποιο PID μιλαμε? Τα δικα μου R646 (που νομιζω οτι ειναι και αυτα της προσφορας) δεν εχουν κανενα προβλημα...

Δε ξερω τωρα να πω ποια...

Αλλα τεσπα καποια απο αυτην που εφερε το πλαισιο τωρα τελευταια (μετα το διαστημα που δε τα ειχε και οχι της προσφορας που λετε)εχει αυτο το προβλημα..

Αμα κολλανε σε αναλογικη αυτο ειναι...

Λοιπόν πήγα στο πλαίσιο και έγινε RMA (άψογο το service οφείλω να πω). Παίρνω που λέτε τα καινούρια ηχεία, δεν προλαβαίνουν να παίξουν 30 λεπτά και εμφανίζουν το ίδιο πρόβλημα. Το πάνελ σταματάει να ανταποκρίνεται και δεν λειτουργεί ο ήχος. Οφείλω να πω ότι τα παλιά μου ηχεία δουλεύουν άψογα. Έχω τραβήξει και φωτογραφίες από τις ενδείξεις του πανελ άλλα δεν μπόρεσα να τις ανεβάσω. (Input: Dire### 96--24

Effect: Cog#######). Δέν μπορώ να ανοιγοκλείσω την ένταση ούτε να κάνω αλλαγή Εφφε ή να σβήσω το πάνελ.

Γι αυτο ειπα να τα κανεις rma μετα απο καιρο και οχι τωρα...λογικο ειναι ακομα δεν εφυγε η παρτιδα....

Γι αυτο ειπα να τα κανεις rma μετα απο καιρο και οχι τωρα...λογικο ειναι ακομα δεν εφυγε η παρτιδα....

Μπορεί να είναι χαζή η ερώτηση, αλλά πώς θα ξέρω αν έφυγε η παρτίδα; Όυτως η άλλως αύριο που θα πάω από κει θα τους ζητήσω να δοκιμάσουν και το καινούριο σετ αν αποφασίσω να μην πάρω το πιστωτικό. Λες να την πατήσω πάλι;

• 8 months later...

ειδα κ εγω οτι ξεθαφτηκε το thread μετα απο 10 μηνες και ετοιμαζομουν για παραγγελια @ πλαισιο..

ψαρωσα,νομιζα εβαλε παλι προσφορα:117: :088:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.