apostolt1442169065 Μάρτιος 1, 2007 #41 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 Δεν νομιζω οτι ηταν κραχτης για να φερουν πελατες εκτος και αν βγαζει η Logitech καποιο νεο μοντελο και ηθελαν να ξεφορτωθουν το στοκ.Εγω τους βγαζω το καπελο παντος, που δεν αρχισαν τα τηλεφωνα με τις δικαιολογιες για να μας κανουν να πληρωσουμε την σωστη τιμη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimisd1442169115 Μάρτιος 1, 2007 #42 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 Όλο αυτό το παιχνίδι με τις τιμές πάνω κάτω λέγεται με μια λέξη logistics. Το πιο πιθανό είναι να τα 'σκότωσαν' (όχι οτι δεν έβγαλαν πάλι) για να αδειάσει ο κωδικός και να φέρουν άλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Μάρτιος 1, 2007 #43 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 Κρίμα...που δέν πρόλαβα να τα χτυπήσω σε αυτή την τιμή Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Μάρτιος 1, 2007 #44 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 Και εγώ, γι' αυτό ρωτάω... Γιατί τα θέλω για το σαλόνι. Δεν θέλω να ανοίγω τρύπες σε τοίχους τώρα... ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ !!! Εγω οταν τα πηρα κι ομως καθησα και ανοιξα τρυπες για ολα. Αξιζε τον κοπο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Μάρτιος 1, 2007 #45 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 quote:Και το εν λόγω link...http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=30&product=735345&tab=marketing::103: :103: :103: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptile64 Μάρτιος 1, 2007 #46 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 Και'γω πηγα και τα χτυπησα μολις βγηκαν 400 ευρα!! Παιδες παντως ειναι τρομερα ετσι?? Σχεδον 2 χρονια τα εχω και ειμαι υπερ-ικανοποιημενος, ακομη και για 330 ευρω που εχουν σε αλλα καταστηματα αξιζει να τα παρει κανεις γιατι η προσφορα του Πλαισιου εξαφανιστηκε σε λεπτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazarosleon Μάρτιος 3, 2007 #47 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2007 Καλά όλα, τα θέλω και εγώ τώρα, άμεσα. Που θα τα βρούμε πείτε μου γιατί έμεινα χωρις ηχεία τελικά και τα 5.500 ειναι όλη η μαγεία. Παρακαλώ όποιος ξέρει, πληρώνω μετρητά, να με ενημερώσει. Ευχαριστώ παίδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 4, 2007 #48 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2007 Καλά όλα, τα θέλω και εγώ τώρα, άμεσα. Που θα τα βρούμε πείτε μου γιατί έμεινα χωρις ηχεία τελικά και τα 5.500 ειναι όλη η μαγεία. Παρακαλώ όποιος ξέρει, πληρώνω μετρητά, να με ενημερώσει. Ευχαριστώ παίδες.http://www.skroutz.gr/products/list?keyphrase=logitech+5500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazarosleon Μάρτιος 4, 2007 #49 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2007 Και ιδού το ερώτημα τώρα. Ποιό απο τα 2?? Εμενα απλά με ενδιαφέρει η ποιότητα,η ένταση, η ψηφιακή είσοδος, όπως και η αναλογική είσοδος. Και η διαφορά ειναι μιδαμινή, και δεν με ενδιαφέρει για τα καλώδια στην τελική.....Τι προτείνουμε????http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501623http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501597Να ακουσω και τα παιδιά (τυχερα) που τα πηραν και σε καλή τιμή τι γνώμες έχουν πλιζ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Μάρτιος 4, 2007 #50 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2007 Αφου δε σε ενδιαφερει για τα καλωδια με κλειστα ματια πηγαινε στα ζ5500. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazarosleon Μάρτιος 7, 2007 #51 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2007 Παιδια τα πηρα......περίπου 290Ε. Καταπληκτικά - εξαισια - θαυμασια - λειτουργικα - και πολυ καλη αξια για το οτι κανουνε. Ζ-5500 Digital με κλειστα ματια. Τα στρώνω τώρα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordelesar Μάρτιος 15, 2007 #52 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2007 Επιτέλους μου ήρθαν κιεμένα χθες τελικά...Μου είπαν ότι τα πρώταπου μου είχαν κρατήσει είχαν κάποιο πρόβλημα στα βύσματα (?) οπότε έπρεπε να περιμένω μέχρι τη νέα παραλαβή. Με μία λέξη: ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ. Είναι από εκείνα τα λίγα προιόντα που λες "δεν μπορεί, κάποιο ελάττωμα θα έχουν...Α ναι, το βρήκα, το quick start φυλλάδιο είναι πολύ τσακισμένο. Τς τς..απαράδεκτοι". Βασικά οι γείτονες μόνο παίζει να έχουν πρόβλημα. Ειδικά με τριγμούς και λοιπά επακόλουθα των χαμηλών συχνοτητων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Μάρτιος 15, 2007 #53 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2007 Με γειες.Το πακετο σου ειχε μεσα το "δωρο" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordelesar Μάρτιος 15, 2007 #54 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2007 Εχμ...ποιό δώρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Μάρτιος 15, 2007 #55 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2007 Ενα κουτακι με 4 ζευγαρια ωτασπιδες για τους γειτονες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordelesar Μάρτιος 15, 2007 #56 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2007 Χαχα, όχι, το παραλείψανε! Κρίιιιμαααα....Το απόγευμα θα δοκιμάσω αυτό που έκανε το παλικάρι στο βίντεο της Logi. :042: :042: :042: Πάντως αναγνωρίζω ότι είναι λίγο καφρίλα να τα έχω στο δωμάτιό μου. χαχα, καιρός να ξηλωθούν οι δικοί μου και να πάρουν εκείνη την plasma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Μάρτιος 15, 2007 #57 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2007 Μπαααα. Εγω προτιμησα μια 22" wide για να τους κανει παρεα στο δωματιο και να "αποκοπω" απο το σαλονι. Προτιμω να απολαμβανω τις HD ταινιες μου μονος, αντε με μια γυναικια παρουσια μαζι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordelesar Μάρτιος 15, 2007 #58 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2007 Μπαααα.Εγω προτιμησα μια 22" wide για να τους κανει παρεα στο δωματιο και να "αποκοπω" απο το σαλονι. Προτιμω να απολαμβανω τις HD ταινιες μου μονος, αντε με μια γυναικια παρουσια μαζι. Θα συμφωνήσω πάραυτα! Και η wide 20άρα μου μια χαρά με καλύπτει. Αλλά νιώθω ότι πνίγονται τα χρυσά μου...ότι καταπιέζονται εκεί. Πάνω από το μισό volume και με το woofer στο 1/3, είναι σαν να γίνεται σεισμός! Το πρώτο που είδα είναι οι μάχες στο Two Towers και το Return of the King. Ακόμα και τώρα που το σκέφτομαι δάκρυα συγκίνησης αναβλύζουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Μάρτιος 15, 2007 #59 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2007 Παιδια τα χουμε ξαναπει, τα μονα που μπορουν να τα συναγωνιστουν σε αυτα τα λεφτα ειναι τα S750, και αν. Ειδικα σε ψηφιακες ευκολιες τα logi ειναι πολυ μπροστα.Btw, πηρα την αποφαση και αλλαξα καλωδια, σηματος και ηχειων, με αλλα ακριβα (Monster για σημα και Canton για ηχεια) και το αποτελεσμα με δικαιωσε. Ειδικα στο θεμα των παρεμβολων και φυσηματος κερδισα παρα πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolt1442169065 Μάρτιος 15, 2007 #60 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2007 Btw, πηρα την αποφαση και αλλαξα καλωδια, σηματος και ηχειων, με αλλα ακριβα (Monster για σημα και Canton για ηχεια) και το αποτελεσμα με δικαιωσε. Ειδικα στο θεμα των παρεμβολων και φυσηματος κερδισα παρα πολυ.Θελω και εγω :011::011: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.