Jump to content

Logitech Z-5500 Web Offer...

Jokal

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

χα χα χα... Σωστοί ... ελπίζω όσοι τα παραγγείλατε να κρατήσατε κανένα screenshot και να μην σας πούνε καμιά λαλακία...

Ρεεε τι γίνεται εδώ. Ανεβάσανε την τιμή στα 289?. LoL εγώ πάντως θα τους δείξω το χαρτί παραγγελίας.

δε θελω να γινω μαντης κακων,αλλα και εγω μεταξυ αλλων πεσαμε "θυματα" τυπογραφικου λαθους με μια οθονη tft 17αρα που ειχε top web prosfora 50 euro το ιδιο καταστημα...η οθονη ποτε δεν ηρθε κ μια γλυκητατη δεσποινιδα με ενημερωσε τηλεφωνικως για το λαθος...

το οτι αλλαξε η τιμη την ιδια μερα και ολλας,βρωμαει τυπογραφικο λαθος...

αναμεινατε στο ακουστικο σας...

Προφανως τελος τα αποθεματα τιμης "Web Offer" παιδια και γυρισαμε σε αλλα επιπεδα τιμων.

Πιθανον στο παρελθον να υπηρξε σε ΑΛΛΗ περιπτωση τυπογραφικο λαθος.

Προσωπικα εχω στο mail μου (συνεπως και τυπωμενο στα χερια μου) την ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ, η οποια μαλιστα ειναι και επωνυμη.

Αυριο περιμενω τα ηχεια λοιπον...:)

Καλοδουλευτα σε οσους "προλαβαν" την περιπτωση.

Με πήρε ένα παληκάρι από το πλαίσιο χθες το βράδυ και μου είπε ότι δεν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα και θα μου τα φέρουν από άλλο κατάστημα (τώρα τι εννούσε ο ποιητής,θα σας γελάσω). Τον ρώτησα συγκεκριμένα για την τιμή και μου είπε ότι θα πληρώσω αυτά που "συμφώνησα" βάση της παραγγελίας, δηλαδή 211€. Περιμένψ σήμερα τηλέφωνο να μου πει πότε θα τα φέρουν.

Ολοι σημερα τα περιμενουμε με αγωνια...:)

Εμένα πάντως μου είπε ότι δεν θα έρθουν σήμερα...κλαψ...

Με γειες μας οσοι προλαβαμε.

Μολις παρελαβα.

Αψογη ανταποκριση απο το ΠΛΑΙΣΙΟ...:)

Πιστωτική ή αντικαταβολή?

Πιστωτικη.

Αλλα αν δεις, εγω ειχα κανει κανα 2ωρο πριν απο εσενα παραγγελια. Πριν απο τις 12 το μεσημερι...:)

Ναι, φαίνεται πλάκωσε κόσμος και δεν τους προλαβαν να αλλάξουν τιμή...Να δουμε, θα ξαναπάρω το βραδάκι αν δεν έχω νέα τους να ρωτήσω.

Καλορίζικα πάντως! Δοκίμασες να τα στήσεις προς τα πάνω και να πετάξεις??:D

Μολις παρελαβα και εγω.211€.

Με αντικαταβολη πληρωσα οποτε και εμεις ειμαστε οκ.

Μπραβο τους που δεν κινηθηκαν να μας χρεωσουν με την κανονικη τιμη και <<εφαγαν>> το λαθος τους.....

Ποιος μιλησε για λαθος?

Θεωρω οτι απλα πεσαμε στο σωστο timing που το καταστημα εκανε μια πολυ καλη προσφορα, η οποια αποδειχτηκε καλος "κραχτης" για οσο διαστημα κρατησε.:)

Οπως και να εχει η υποθεση καλοδουλευτα σε οσους τα χτυπησαν...;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.