Jump to content

realtek και μικρόφωνο

nikos_pat

Recommended Posts

έχω windows vista home premium και κάρτα ήχου realtek hd audio manager. το πρόβλημα που έχω είναι ότι ενώ τα ηχεία παίζουν κανονικά και κάποια αλλα ακουστικά που έχω, το μικρόφωνο όταν το συνδέω δεν παίζει..και δε βρίσκω κάπου κάποια ρύθμιση για μικρόφωνο... "ξερεικανεις" τι μπορεί να φταίει?? ευχαριστώ εκ τον προτερων. :)

Kαλως ήρθες στο φόρουμ μας, θα σε παρακαλέσω να κάνεις ενα edit και να γράψεις στα Ελληνικά.

Το μικροφωνο δεν δίνει σήμα ή απλως δεν ακούγεται απο τα ηχεία σου? Μήπως ειναι mute απλως?

ευχαριστώ!!! Οχι δεν ειναι το μικρόφωνο στο Mute. Δεν υπάρχει πουθενα ρύθμιση για το μικρόφωνο πχ. να το δυναμώσω κτλ. αυτο ειναι το περίεργο... Όταν ανοίγω το volume mixer έχει μόνο ρύθμιση ήχου για ακουστικά,windows sounds και windows media player. τι μπορεί να φταίει;

αυτό μου κάνει εντύπωση. το ότι δε βλέπω πουθενά στο menu της realtek ρύθμιση για μικρόφωνο...λιγότερο από ένα μηνα έχω που πήρα το pc και μπήκε η κάρτα "οποτε" δε νομίζω να χρειάζεται άλλους drivers...τι να πω... :(

Αν θές κατέβασε τους καινούριους από το site της realtek.Νομίζω είναι οι R1.57.

τους κατέβασα και δεν τους εγκαθιστά. Λέει : Δεν υποστηρίζονταν κανένα πρόγραμμα οδήγησης σε αυτό το πακέτο προγράμματος οδήγησης της συσκευής. κατέβασα λάθος drivers?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.