nikos_pat Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2007 έχω windows vista home premium και κάρτα ήχου realtek hd audio manager. το πρόβλημα που έχω είναι ότι ενώ τα ηχεία παίζουν κανονικά και κάποια αλλα ακουστικά που έχω, το μικρόφωνο όταν το συνδέω δεν παίζει..και δε βρίσκω κάπου κάποια ρύθμιση για μικρόφωνο... "ξερεικανεις" τι μπορεί να φταίει?? ευχαριστώ εκ τον προτερων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis1442169134 Φεβρουάριος 27, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2007 Kαλως ήρθες στο φόρουμ μας, θα σε παρακαλέσω να κάνεις ενα edit και να γράψεις στα Ελληνικά. Το μικροφωνο δεν δίνει σήμα ή απλως δεν ακούγεται απο τα ηχεία σου? Μήπως ειναι mute απλως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos_pat Μάρτιος 1, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 ευχαριστώ!!! Οχι δεν ειναι το μικρόφωνο στο Mute. Δεν υπάρχει πουθενα ρύθμιση για το μικρόφωνο πχ. να το δυναμώσω κτλ. αυτο ειναι το περίεργο... Όταν ανοίγω το volume mixer έχει μόνο ρύθμιση ήχου για ακουστικά,windows sounds και windows media player. τι μπορεί να φταίει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάρτιος 1, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 Eγώ που έχω περάσει τους τελευταίους οδηγούς της realtek βλέπω Menu πάντως (αν και νομίζω οτι πάντα υπήρχε).Δεν έχω δοκιμάσει μικρόφωνο ακόμη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos_pat Μάρτιος 1, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 αυτό μου κάνει εντύπωση. το ότι δε βλέπω πουθενά στο menu της realtek ρύθμιση για μικρόφωνο...λιγότερο από ένα μηνα έχω που πήρα το pc και μπήκε η κάρτα "οποτε" δε νομίζω να χρειάζεται άλλους drivers...τι να πω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάρτιος 1, 2007 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 Αν θές κατέβασε τους καινούριους από το site της realtek.Νομίζω είναι οι R1.57. ΥΓ:Καλά ξεκίνησες τις απαντήσεις μ'ελληνικά,γιατί μου το χαλάς? Διόρθωσε το πόστ σε παρακαλώ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos_pat Μάρτιος 1, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 ελπίζω αυτο να λύσει το πρόβλημα...αν και μου φαίνεται περίεργο να μη μουχουν βάλει τα τελευταία drivers.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos_pat Μάρτιος 1, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 Αν θές κατέβασε τους καινούριους από το site της realtek.Νομίζω είναι οι R1.57.τους κατέβασα και δεν τους εγκαθιστά. Λέει : Δεν υποστηρίζονταν κανένα πρόγραμμα οδήγησης σε αυτό το πακέτο προγράμματος οδήγησης της συσκευής. κατέβασα λάθος drivers? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάρτιος 2, 2007 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2007 Aπ'ότι βλέπω έχεις vista,οπότε ίσως να παίζει κάτι με αυτό.Οι drivers που θές είναι οι R1.60.Oι R1.57 είναι για ΧΡ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos_pat Μάρτιος 2, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2007 ok oi drivers eleipan!!! eyxaristw para poly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.