Jump to content

Μεταφραση Υποτιτλων

Fireknight

Recommended Posts

:cry: Ειναι και τρια CD το ατιμο :cry:

και οι μονοι υποτιτλοι που βρηκα ειναι στα Τσεχικα:confused:

καλλίτερα να τους μεταφράσεις μόνος σου γιατι εάν βρεις άλλους και τους βάλεις παίζει να σου βγαίνουν όπου ναναι και μην βγάζεις νόημα με την ταινία Π.χ να λέει ο δικό σου like και να στο μεταφράζει γιατί. Να προσέξεις δηλαδή τους αριθμούς από μπροστά

Θέλει δουλειά:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:

Δουλευει Γιωργο! Τουλαχιστον οταν του το εστειλα εγω με pm δουλευε. Εκει ειχε αυτο που εψαχνε !

Θυμάμαι την ημέρα που μετέφρασα όλο το For a few dollars more (η Μονομαχια στο Ελ πασο για τους μη γνωστες) αφού το ειχα βρει σε ενα τελιωμενο DVD club σε μια ιταλικη εκδοση..

Και κολουσε το dvd και δεν μπορουσα να παρω image :wall:

Αρχική απάντηση από unstoppable

Φυσικα

Xεχχε!Πες τον τροπο ντε!Τι τον κρατας,για μυστικο? :D

Αρχική απάντηση από Fireknight

LOTR : Return of the king extended :)

Πάντως LOTR : Return of the king extended σε 3 cd ελληνική υποτιτλοι δεν νομίζω να υπάρχουν προς το παρων, αν θες αγγλικούς δεν στο divxsubtitles.net.

Αρχική απάντηση από kostas578

Πάντως LOTR : Return of the king extended σε 3 cd ελληνική υποτιτλοι δεν νομίζω να υπάρχουν προς το παρων, αν θες αγγλικούς δεν στο divxsubtitles.net.

Υπαρχουν στο www.greeksubs.com . :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.