Jump to content

Ακούω γνώμες για νέο σύστημα

maddoctor

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ένας γνωστός μου θέλει να πάρει ένα νέο σύστημα, για το γραφείο του. Θέλει κάτι καλό, όχι ακριβό και σίγουρα όχι για games/overclocking. Λίγο που έψαξα είδα τα εξής:

1. Hiper 580 τροφοδοτικό

2. Aerocool Extreme Engine 3T Black

3. Intel Core 2 Duo E6400 2.13 GHz

4. 2 x Kingston ValueRam 1 GB PC2-4200 (533 MHz) + 2 x Evercool RAM COOLER COPPER

5. Asus 6600 SILENT PCI-E 512MB (θέλει έξοδο σε 2 μόνιτορ ταυτόχρονα)

6. Gigabyte 965P S3

7. Seagate 160GB SATA II

8. NEC DV-5800E Black

9. NEC AD-7173A Black

Οθόνες (2), πληκτρολόγιο, ποντίκι υπάρχουν ήδη. Τα θέλω από το ίδιο μαγαζί γιατί θα του το στήσουν εκεί και όχι εγώ. Καλό είναι σαν σύστημα?Καμία αλλαγή να του κάνω?

Ευχαριστώ

Μια χαρα το κοβω.

Εγω θα του εβαζα μεγαλυτερη συχνοτητα μνημες μονο.

Καλύτερα να βάλει 2 80ρηδες σκληρούς σε raid-1 για ασφάλεια δεδομένων. Κι εγώ ψηφίζω για μικρότερο επεξεργαστή, μη σου πώ να βάλει και 2χ512 μνήμες. Αξιοπρεπέστατα θα πηγαίνει...Επίσης και ένα καλό 400άρι τροφοδοτικό είναι αρκετό.

Καρτα γραφικων πολλά λεφτα χωρις νόημα.

Προσωπικα προτεινω ΑΤΙ γιατι το dual display ειναι πολύ πιο χρηστικό απο αυτο της nvidia.

Μια καρτα της ταξεως Χ1300 τη θεωρω πιο λογικη επιλογη για ενα γραφειο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510554

και μετα χρηματα που μενουν παρε πιο ακριβες μνημες η ενα ακομη δισκο να το στησεις σε raid 1 να μην υπαρχει και φοβος για τα δεδομενα του ή να παρεις πιο γρηγορες μνημες.

edit

οι ψυχτρες για τις μνημες ειναι περιττες ειδικα εφοσον το συστημα δε θα υποστει oc αλλα και απο οτι βλπεω το κουτι διαθετει ενα μεγαλο 25αρι στο πλάι.

Μαζι μετα παιδια θα πω και εγω οτι ο 6300 ειναι υπερ-υπεραρκετος.

Δωσε τα χρηματα σε δισκους και πιο γρηγορες μνημες.

Μια ένσταση για (τι άλλο;) το PSU. Είναι ακριβό για αυτά που προσφέρει, και έχει και μικρές ψύκτρες μέσα. Αν θες να δώσεις τόσα χρήματα προτιμήσε το Thermaltake Toughpower 600. Αν το ψάξεις στο www.skroutz.gr θα το βρείς στα ίδια χρήματα. Είναι σαφώς καλύτερο (το κατασκευάζει η Channel Well Technologies - CWT)

http://www.cwt.com.tw/

Ένα μικρότερο και αθόρυβο τροφοδοτικό θα ταίριαζε καλύτερα στο σύστημα. Προτείνω επίσης να αφαιρέσεις τις ψύκτρες απο τις μνήμες και να προσθέσεις άλλο ενα δίσκο για raid1. Λίγο ως πολύ οτι είπαν και τα άλλα παιδιά.

Ευχαριστώ για τις υποδείξεις.Θα κοιτάξω να προσαρμόσω ανάλογα το σύστημα.

Θα σε "μαλώσω" γιατί δέν διαβάζεις τα πόστ μου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.