Jump to content

drivers για Chaintech Zenith VNF4

petza

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα...

Πήγα σε μια γνωστή μου να της κάνω format, αφού δεν κάτι είχε πειράξει και δεν μπορούσε να ξεκινήσει καθόλου... Δεν έχει όμως καθόλου το CD της μητρικής. Από ότι είδα στην απόδειξη είναι η Chaintech ZENITH VNF4 και η κάρτα γραφικών πρέπει να είναι onboard και είναι η NForce 4.

Δεν βρίσκω drivers... Πήρα στο Πλαίσιο, από κει που το είχε αγοράσει αλλά μου είπαν ότι δεν έχουν κρατήσει κανένα cd από αυτή την μητρική ενώ αυτά που υπάρχουν στο ftp της chaintech δεν παίζουν καθόλου...

Βασικά με ενδιαφέρει η καρτα γραφικών κυρίως... Επειδή δεν είμαι κ πολύ έμπειρος και ψαγμένος με αυτά, που θα βρω drirvers; Μήπως έχει κανείς να μου το στείλει; ή μηπως κανά λινκ να τους κατεβάσω από κάπου;;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων....

Η μητρική αυτή δεν έχει onboard graphics και αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα βρεις VGA out!!!

Drivers για το chipset (NForce4) θα βρεις στο site της NVidia ή σε αυτό της Chaintech.

Η μητρική αυτή δεν έχει onboard graphics και αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα βρεις VGA out!!!

Drivers για το chipset (NForce4) θα βρεις στο site της NVidia ή σε αυτό της Chaintech.

Επειδή είμαι λίγο αρχάριος ακόμα.... με το chipset δεν εννοεις την καρτα γραφικών; Αυτό εννοούσα εγώ... Οταν λοιπόν πάω στο site της NVidia θα είμαι καλυμμένος; δεν χρειάζεται να βάλω και τους drivers της μητρικής; Τα usb και τα υπόλοιπα θα δουλεύουν κανονικά;

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου...

Η κάρτα γραφικών περιλαμβάνεται στο chipset μόνο όταν η μητρική έχει onboard γραφικά.

Στην περίπτωση του NF4 αυτό δεν ισχύει.

Κατέβασε τους οδηγούς της NVidia για το chipset από εδώ ( για XP/2000 )

http://www.nvidia.com/object/nforce_nf4_win2k_6.86.html

Για την κάρτα γραφικών θα πρέπει πρώτα να δεις τι μοντέλο είναι, αλλιώς δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.