Geortsat Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2007 Επειδή τώρα βγήκα από τη σπηλιά μου, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τις παρακάτω ορολογίες;RAID, RAPTOR Τέλος, μπορεί κανείς να μου πει περιλιπτικά πως γίνεται η συνδεσμολογία RAID;Δηλαδή τι κάνουμε για να συνδέσουμε έναν σκληρό τέτοιου είδους;Ευχαριστώ προκαταβολικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evolution_R Φεβρουάριος 25, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2007 O Raptor ειναι ενα μοντελο της Western Digital και προκειται για ενα high end σκληρο δισκο που "τρεχει" στις 10.000 στροφες το λεπτο, ειναι απο τους γρηγοροτερους σκληρους που μπορει να αγορασει ενα home user.Επειδη αυτα που ρωτας για το Raid θελουν πολυ γραψιμο καλυτερα παρτα ετοιμα εδω και καλο διαβασμα :003: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Φεβρουάριος 25, 2007 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2007 Οτιδηποτε μπορεις να χρειαστεις το εχουμε ηδη σε στικυ στα ελληνικα FAQ: Σκληρός Δίσκος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geortsat Φεβρουάριος 25, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2007 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Κάτι άλλα που θα ήθελα να ρωτήσω: Ο Raptor είναι S-ATA ή IDE σκληρός;Τι είδους σκληροί μπορούν να συνδεθούν σε διάταξη Raid;Ποιό είναι αυτό το νέο είδος σκλκηρών, εκτός των S-ATA και IDE;Και πάλι ευχαριστώ προκαταβολικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sigeris Φεβρουάριος 25, 2007 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2007 Sata ειναι ο raptor.Μπορεις να συνδεσεις σκληρους ίδιας χωριτηκότητας αλλιως θα υπολειτουργειτο raid.Ποιό είναι αυτό το νέο είδος σκλκηρών, εκτός των S-ATA και IDE;SATA2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
regent1442169115 Φεβρουάριος 26, 2007 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2007 Τι είδους σκληροί μπορούν να συνδεθούν σε διάταξη Raid;RAID μπορείς να κάνεις με όλα τα είδη σκληρών (IDE, SATA, SCSI). Οι σύγχρονες μητρικές συνήθως έχουν ενσωματωμένο(υς) controller(s) που υποστηρίζουν RAID για SATA σκληρούς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.