Jump to content

EPSON Εκτυπωτής με προτίμηση στον προμηθευτή μελανιών

SLKVP

Recommended Posts

Πριν μερικές μέρες, ένας γνωστός μου αφότου άλλαξε μελάνι (κίτρινο) σε έναν EPSON Stylusphoto 950, το Status Monitor έδειχνε οτι δεν αναγνώριζε το καινούριο μελανι.

Βγάζει το καινούριο, βαζει το παλιό (τελειωμένο) το αναγνώρισε αλλά το έδειχε τελειωμένο - σωστά.

Βάζει καινούριο-2ο μελάνι - τα ίδια - δεν το αναγωώριζε ο εκτυπωτής το μελάνι

Βγάζει το καινούριο-2ο , βαζει (πάλι) το παλιό (τελειωμένο) το αναγνώρισε αλλά το έδειχε τελειωμένο - σωστά..

Αρα... ο σένσορας ήταν εντάξει....και 2 καινούρια μελάνια για πέταμα....

Τον συμβούλεψα να αγοράσει μελάνι απο άλλο μαγαζί σε άλλη γειτονιά.

Πραγματικά... πήγε σε άλλο μαγαζί, πήρε μελάνι, το τοποθέτησε και...

ο εκτυπωτής το αναγνώρισε και δούλεψε κανονικότατα!!!!

Ξέρω ότι τα HP τα μελάνια λήγουν, και μερικά μοντέλα σε ειδοποιούν οτι τους έδωσες.... ληγμένα!!! αλλά τα EPSON δεν έχουν κάποια ημερομηνία στην συσκευασία εγώ δεν βρήκα κατι...

Πριν μερικές μέρες, ένας γνωστός μου αφότου άλλαξε μελάνι (κίτρινο) σε έναν EPSON Stylusphoto 950, το Status Monitor έδειχνε οτι δεν αναγνώριζε το καινούριο μελανι.

Βγάζει το καινούριο, βαζει το παλιό (τελειωμένο) το αναγνώρισε αλλά το έδειχε τελειωμένο - σωστά.

Τα epson μελάνια έχουν chip. To πρόβλημα που αντιμετώπισε είναι ότι το chip δεν αναγνωριζόταν από τον εκτυπωτή.

Τι μελάνια πήρε, ορίτζιναλ? Συμβαίνει και στα ορίτζιναλ αλλά πολύ σπάνια (για να συμβεί δύο φορές απανωτά). Πάντως να έχει υπόψη του ότι κυκλοφορούν πολλά μαϊμού "ορίτζιναλ".

Εν γνώση του οριτζιναλ και από μεγάλο κατάστημα. Ο άνθρωπος δεν έχει οικονομικό πρόβλημα και θέλει τις φωτογραφίες του σωστές.

Αυτο το σκεφτηκα και εγώ... να έπεσε σε οριτζιναλ μαϊμού,,,,

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.