Jump to content

θελω βοηθεια

skilimavro

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ειμαι σε κατασταση πανικου...

ανελαβα να στησω ενα μηχανημα σ'ενα φιλο, και για καποιο λογο δεν λεει να ξεκινησει...

cpu intel d820

mobo asus p5nsli

ram 2*512mb 800mhz

hdd samsung 500gb

vga xfx 7900gs

psu chieftec 450w

ρευμα παιρνει ανεμιστηρες δουλευον ολοι αλλα δεν εκκινει, ΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ;

thanks

Μεγαφωνακι εχει η μητρικη ?? Αν οχι , βρες και βαλε ενα . Οι ηχοι μπορουν να μας βοηθησουν στο τι φταιει.

Για αρχη ελεγξε τις τροφοδοσιες ολες (και της CPU). Αφαιρεσε δισκους (ide & sata) και τρεξε μονο με την VGA , μνημες και CPU .

Cpu δουλευει και παιρνει ρευμα . Μνημες λογικα ειναι ΟΚ . VGA νομιζω πως ειναι.

Βγαλε μνημες και VGA και μετα βαλε μια μνημη μονο και ακου τον ηχο . Κλεισε , βαλε παλι τη VGA και ακου τον ηχο παλι αν αλλαζει.

κανε συνδυασμούς τοποθέτησης των μνημών σύμφωνα με το Manual της μητρικής...έλεγξε αν τις έχεις βάλει σωστά

δεν βοηθας δεν βοηθας παλληκαρι μου..

ειπαμε ειμαι σε πανικο...:087:

πες τι θελεις να σου πω

κανε συνδυασμούς τοποθέτησης των μνημών σύμφωνα με το Manual της μητρικής...έλεγξε αν τις έχεις βάλει σωστά

Σου είπε και πιό πάνω. Δοκίμασε με την κάθε μία μνήμη ξεχωριστά σε κάθε θέση της μητρικής. Αν μπορείς δοκίμασε και με καμία μνήμη φίλου.

ΕDIT: Ατύχησες...

Δεν νομίζω πως μπορείς να κάνεις τπτ διαφορετικό από το να αγοράσει είτε διαφορετικη CPU ή μητρική. Δοκίμασε βέβαια αν θες να κάνεις και κανα Bios update στην μητρική. Διορθώστε με αν κάνω λάθος...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.