Jump to content

Help! Spyware.....

Prayer!

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χθές πέρασα τά windows σε 1 νέο σκληρό κ' πέρασα τούς drivers γιά μητρική κ' κάρτα γραφικών..ύστερα πέρασα τούς drivers γιά adsl modem..μετά έκανα εγκατάσταση το msn κ το age of mythology...π'ηγα αμέσως να παίξω το παιχνίδι κ' συνέχεια εμφανιζόταν ένα pop-up πού μέ πέταγε από το παιχνίδι κ μου έλεγε ότι υπάρχει ένα σοβαρό σφάλμα που σχετίζεται μέ τήν registry κ ότι έπρεπε νά επισκεφτώ το clean32 ή το regisrtyclenerxp ώστε νά λύθει το πρόβλημα...ή ταμπέλα του ποπ-απ ήταν msn messenger..Φαντάστηκα ότι πρόκειται γιά adware ή κάτι παρόμοιο αλλά κ' με το scan του avg δέν βρήκα τίποτα.EΠΊΣΗς έτρεξα κ' registry cleaner program αλλά τό μύνημα συνεχίστηκε..

Σε spyware μου κάνει εμένα. Το adaware είναι κομπλέ με τα updates του? Δοκίμασε και με το spybot και πες.

EDIT: Εννοείται με το που το κατεβάσεις κάνει όοοολα τα updates.

EDIT 2:"Warning www.clean32.com is a known source of malware. Don't use this site nor any of the services it provides.

Does anybody know where messages advsisng to go to clean32.com come from. My mother in laws computer continuously displays a message, and she is very distutrbed. My virusscanner did not find a virus, and the spyware detector removed some spuyware, but the messages pesist."

thanks...φυσικά κ δέν επισκέφτηκα το clean32..καλά γιά τόσο ανίδεους μάς έχουν?πρέπει νά είσαι πολύ ανυποψίαστοςγιά να μπείς στα σαιτ που σε παραπέμπουν+το internet έχει γεμίσει κάθε είδους κακόβουλες εφαρμογές..αλλά τό να κολλήσω spyware απ'το site τής msn δέν το περίμενα!

Απενεργοποίησε την υπηρεσία messenger από την διαχείριση του υπολογιστή. (Δεξί κλικ στο "ο υπολογιστής μου" -> διαχείριση -> υπηρεσίες -> Υπηρεσία μηνυμάτων -> Απενεργοποίηση)

Άνοιξε start > run > γράψε msconfig. Στην καρτέλα StartUp βρες ποιο πρόγραμμα είναι η βλακεία που κόλλησες και κάνε restart και μετά σβήσ'το ;)

Αφού εχεις καθαρή εγκατάσταση δεν θα έχεις και πολλές καταχωρήσεις στο startup.

έκανα scan μού βρήκε 8-9 ad-ware\spyware k 1trojian..αυτά τα βρήκε όμως στο partition που έχω μόνο media κ' όχι τα windows..έκανα restart(στήν αρχή πάτησα το restart αλλά ή οθόνη δέν έσβηνε κ΄αναγκάστηκα να κάνω manual restart απ΄το ανάλογο κουμπί τού case!)επίσης παρατήρησα ότι δέν βγάζει πιά το μύνημα αλλά είναι αδικαιολόγητα αργός..χρειάζομαι τήν βοήθεια σας γιατί πρακτικά δέν έχω pc.κάνει 5 λεπτά να ανοίξει τήν opera ή ton wmp9

Κάνε reinstall τα windows ώστε να επιδιορθώσει corrupted links και dll. Δεν θα σου πάρει πάνω απο 10 λεπτά και δεν θα χάσεις τίποτα απο όσα έχεις μέσα........

sos!!!για τήν επίδιόρθοση απαιτεί τον administrator κωδικό πρόσβασης..ο μόνος λογαριασμός πού έχω έχει μετονομαστει σε v.djay k δέν έχω ορίσει κωδικό πρόσβασης..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.