Prayer! Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2007 Χθές πέρασα τά windows σε 1 νέο σκληρό κ' πέρασα τούς drivers γιά μητρική κ' κάρτα γραφικών..ύστερα πέρασα τούς drivers γιά adsl modem..μετά έκανα εγκατάσταση το msn κ το age of mythology...π'ηγα αμέσως να παίξω το παιχνίδι κ' συνέχεια εμφανιζόταν ένα pop-up πού μέ πέταγε από το παιχνίδι κ μου έλεγε ότι υπάρχει ένα σοβαρό σφάλμα που σχετίζεται μέ τήν registry κ ότι έπρεπε νά επισκεφτώ το clean32 ή το regisrtyclenerxp ώστε νά λύθει το πρόβλημα...ή ταμπέλα του ποπ-απ ήταν msn messenger..Φαντάστηκα ότι πρόκειται γιά adware ή κάτι παρόμοιο αλλά κ' με το scan του avg δέν βρήκα τίποτα.EΠΊΣΗς έτρεξα κ' registry cleaner program αλλά τό μύνημα συνεχίστηκε..
LosRe Φεβρουάριος 24, 2007 #2 Φεβρουάριος 24, 2007 Σε spyware μου κάνει εμένα. Το adaware είναι κομπλέ με τα updates του? Δοκίμασε και με το spybot και πες.EDIT: Εννοείται με το που το κατεβάσεις κάνει όοοολα τα updates.EDIT 2:"Warning www.clean32.com is a known source of malware. Don't use this site nor any of the services it provides.Does anybody know where messages advsisng to go to clean32.com come from. My mother in laws computer continuously displays a message, and she is very distutrbed. My virusscanner did not find a virus, and the spyware detector removed some spuyware, but the messages pesist."
Prayer! Φεβρουάριος 24, 2007 Author #3 Φεβρουάριος 24, 2007 thanks...φυσικά κ δέν επισκέφτηκα το clean32..καλά γιά τόσο ανίδεους μάς έχουν?πρέπει νά είσαι πολύ ανυποψίαστοςγιά να μπείς στα σαιτ που σε παραπέμπουν+το internet έχει γεμίσει κάθε είδους κακόβουλες εφαρμογές..αλλά τό να κολλήσω spyware απ'το site τής msn δέν το περίμενα!
Kiki_D Φεβρουάριος 24, 2007 #4 Φεβρουάριος 24, 2007 Απενεργοποίησε την υπηρεσία messenger από την διαχείριση του υπολογιστή. (Δεξί κλικ στο "ο υπολογιστής μου" -> διαχείριση -> υπηρεσίες -> Υπηρεσία μηνυμάτων -> Απενεργοποίηση)
jpavly Φεβρουάριος 24, 2007 #6 Φεβρουάριος 24, 2007 Άνοιξε start > run > γράψε msconfig. Στην καρτέλα StartUp βρες ποιο πρόγραμμα είναι η βλακεία που κόλλησες και κάνε restart και μετά σβήσ'το Αφού εχεις καθαρή εγκατάσταση δεν θα έχεις και πολλές καταχωρήσεις στο startup.
Prayer! Φεβρουάριος 25, 2007 Author #7 Φεβρουάριος 25, 2007 έκανα scan μού βρήκε 8-9 ad-ware\spyware k 1trojian..αυτά τα βρήκε όμως στο partition που έχω μόνο media κ' όχι τα windows..έκανα restart(στήν αρχή πάτησα το restart αλλά ή οθόνη δέν έσβηνε κ΄αναγκάστηκα να κάνω manual restart απ΄το ανάλογο κουμπί τού case!)επίσης παρατήρησα ότι δέν βγάζει πιά το μύνημα αλλά είναι αδικαιολόγητα αργός..χρειάζομαι τήν βοήθεια σας γιατί πρακτικά δέν έχω pc.κάνει 5 λεπτά να ανοίξει τήν opera ή ton wmp9
Greek Φεβρουάριος 25, 2007 #8 Φεβρουάριος 25, 2007 Κάνε reinstall τα windows ώστε να επιδιορθώσει corrupted links και dll. Δεν θα σου πάρει πάνω απο 10 λεπτά και δεν θα χάσεις τίποτα απο όσα έχεις μέσα........
Prayer! Φεβρουάριος 25, 2007 Author #9 Φεβρουάριος 25, 2007 reinstall?Δηλ.Ορίζω first bootable το dvd drive κ περνάω τα windows χωρίς να formatαρω το partition?
Prayer! Φεβρουάριος 25, 2007 Author #10 Φεβρουάριος 25, 2007 sos!!!για τήν επίδιόρθοση απαιτεί τον administrator κωδικό πρόσβασης..ο μόνος λογαριασμός πού έχω έχει μετονομαστει σε v.djay k δέν έχω ορίσει κωδικό πρόσβασης..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.