Borg Φεβρουάριος 4, 2005 #21 Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Hero [Σήμερα, στις 08:33] Στην MSI K8N neo2 δεν ήταν? Με την ίδια μητρική πήγαν στο προαναφερόμενο site 290. Μάλλον παίζει θέμα μητρικής ή μπορεί και να είναι λόγω DC? Το μεσημέρι που θα πάω στο σπίτι, θα δοκιμάσω σε SC αν είναι.Εντωμεταξύ όλο το βράδυ έτρεχε απροβλημάτιστα burn-in sandra στα 273 (1Τ/2,5-4-3-10 με 2,85) και τώρα συνεχίζει το κάψιμο. Ελπίζω σε καλύτερα αποτελέσματα το μεσημέρι.| Ναι στην MSI K8N neo2 ήταν , δοκιμασε sc Το burn-in δεν φέρνει αποτελέσματα στα tccd όπως κατάλαβα από εμένα παρά μόνο 3 με 5 το πολύ
Guest Φεβρουάριος 4, 2005 #22 Φεβρουάριος 4, 2005 Δηλαδή τζάμπα τα βράδια που το άφηνα? Τεσπα, ορίστε ένα A64 tweaker screenshot που υποσχέθηκα.
Guest Φεβρουάριος 4, 2005 #23 Φεβρουάριος 4, 2005 Δοκίμασα με ένα stick σε SC αλλά τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. Με τα δύο stick σε SC ούτε που bootare.Επιπλέον πριν από λίγο στα 270 που ήμουν, μου ρίχνει BSOD. Δεν πάει άλλο η κατάσταση, θα το πετάξω το mobo έτσι όπως πάει.Επίσης BIOS έχω το V1.4Να δοκιμάσω κάποιο άλλο? Αν ναι, ποιο είναι το προτιμότερο?
Tsunami Φεβρουάριος 5, 2005 #24 Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Hero Όχι αν κι έχω σκοπό να το κάνω κι αυτό. ΥΓ. Ποιος καλός Ηρακλειώτης θα προθυμοποιηθεί να κάνουμε ένα test drive με τις μνήμες μου στην μητρική του? You know the name boy... .Απλά φέρε και το τροφοδοτικό καλού κακού...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.