BeetleJuice Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2005 θα ειμαι συντομοςπηρε μια φιλη πριν 6 μηνες ολοκληρο συστημα με prescot 2.8 με μαμα ψυκτραη κοπελα δεν ξερει απο πισι , απλα εγραφε εργασιεςολο το συστημα μαμα με μητρικη msi , ουτε πειραγματα ουτε τιποταχαλασε αιφνιδιως .αναβαν 2 κοκινα λαμπακια στο διαγνωστικο πανελ απο πισο στη μητρικηηχητικο σημα τιποτατσιπσετ ζεστοεπεξεργαζστης ζεστοςκαρτα γραφικων κρυακανενα σημαδι απο καψιμο κτλτσεκαρω ραμ και γραφικα , ολα οκφανταστικα οτι φταει η μητρικη αφουν αν ειχε προβλημα ο επεξεργαστης θα ακουγα εστω σημα ηχητικοτο βιος δεν γινοταν φλας γιατι ειναι κολημενο μονιμα πανωτο στελνω πακετο στο σερβιςπαιρνουν και λενε οτι η μητρικη εχει προβλημα και θα γινει update το βιοςτους λεω να την κανουν ρμακσαναπερνουν και λενε οτι η μητρικη τελικα εγινε update (πως αληθεια?) και δεν δουλευει τιποτα γιατι εχει καει ο επεξεργαστηςσε 2 ωρες παω στουρναρη να παιξω ξυλο γιατι κοροιδευουν την φιλη μου που δεν ξερει και τς λενε οτι θελουνΤΙ ΡΩΤΑΩ1) η μητρικη ξερω οτι εχει 3 χρονια εγγυση και εχει και ρμα , κανω καπου λαθος?2)γιατι δεν την εστειλαν και κοιταξαν να την φτιαξουν?3)πως την εφτιαξαν αφου το βιος δεν βγαινει απο πανω?4)ο επεξεργαστης τι εγγυηση εχει αν ειναι μποξ και τι εγγυηση αν ειναι χυμα (tray) ?μου ειπε καποιος φιλος του σιτε οτι εχει 3 χρονια ο boxed5)συγγνωμη κιολας αλλα εγω αν ημουν στο σερβις πρωτα θα κοιτουσα αν δουλευουν ολα και μετα θα κατασταλαζα στη μητρικη ,και τοτε θα την εστελνα για ρμααυτοι αποφασισαν οτι φταει η μητρικη ετσι "στην τυχη" ,την σκαλισαν και μετα λενε ααααα! φταιει η cpu?Συμβουλες θελω τι να πω και τι να ισχυριστω γιατι εγω δουλευω με μεταχειρισμενα και δεν εχω κανει ποτε ρμα , δεν εχω αζχοληθει με εγγυησεις ,δεν εχω αγορασει ποτε ολοκληρο μηχανιμα απο μαγαζι κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 λογικά σε τέτοιες περιπτώσεις ο επεξεργαστής είναι.νομίζω καλύπτεται κανονικά από εγγύηση τουλάχιστον για 1 χρόνο.1) για να στο αλλάξουν πρέπει όντως να έχει πρόβλημα.2) αν είχε σοβαρό πρόβλημα δεν θα μπορούσαν να το φτιάξουν, απλά στο έκαναν update.3) δεν χρειάζεται να βγει το bios για να γίνει update, απλά άλλαξαν cpu και το έκαναν.4) δεν ξέρω για intel, οι amd xp 1 και 3 χρόνια αντίστοιχα5) cpu φταίει, άλλαξέ την απο εκεί που την έχεις πάρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 3, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 μετα απο τηλεφωνικο βρισιμο πριν λιγο ειπαν οτι ειναι ετοιμομου εκαναν χαρη λεει γιατι ο επεξεργαστης δεν εχει εγγυησηαλλαξαν επεξεργαστη λεειεπιμενουν οτι την μητρικη την εκαναν update και βαλανε την ιδιαη εγγυηση ειναι λεει 6 μηνες ακομα,αφαιρειται απο ενα χρονο που ειναι συνολικαΜπηκα στο σιτε της msi και της intel και λεει ξεκαθαρα οτι και οι 2 εταιρειες εχουν εγγυηση 3 χρονιαη μσι εχει και ρμαη ιντελ λεει οτι η εγγυηση καλυπτεται απο κει που το αγορασες-ΤΙ ΧΑΡΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΗΛΑΔΗ-και γιατι η εγγυηση ειναι για 6 μηνες ακομα?ρε παιδια μας κοροιδευουν? τα 3 χρονια τα κανουν 1?δηλαδη αν ειχα παρει το καθε εξαρτημα μονο του και με τις αποδειξεις τους θα ειχα ενα χρονο εγγυηση , τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα!!!αρνητικος ψηφος cosmodata μεχρι να παω να τους μιλισω να δω τι εχουν κανειμετα θα σας ενημερωσω να φυλλαγεστεευχαριστω για την απαντηση σωτηρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 3, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 ρε σωτηρη αν το βιοσ δεν βγαινει απο την μητρικη για να γινει hot flash , τοτε δεν φτιαχνεται η μητρικηπως θα το ξαναπρογραματισεις αν ειναι κολημενο πανω στο τυπωμενο της πλακετας και η μητρικη δεν κανει boot ?εχω κανει τοσες φορες hot flash .ασε που δεν πιστευω με τιποτα οτι θα καθοταν καποιος στο σερβις να κανει hot flash μια μητρικη που εχει εγγυηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Φεβρουάριος 3, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Όχι όχι μη μπερδέυεσαι φίλε μου...’λλο το flashάρω καινούριο BIOS και άλλο το κάνω hotflash για να διορθώσω ένα Missflashed BIOS. Αν δεν έχεις προσπαθήσει λανθασμένα να flashάρεις νέο BIOS τοτε το BIOS δεν έχει κανένα πρόβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmic Φεβρουάριος 3, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 φίλε μου μην τους αφήνεις να σε κοροιδεύουν....Οι intel που κυκλοφορούν είναι στην πλειοψηφία τους boxed με 3 χρόνια εγγύηση...Ο επεηεργαστης δεν καίγεται ακίμα και αν τον αφήσεις χωρίς ψήκτρα.....(εχει θερμική προστασία)Το πιθανότερο είναι να εχεις πρόβλημα με την μητρική σου....Ζήτα να σου αντικαταστήσουν την μητρική...Για το συγκεκριμενο μαγαζι εχουν ακουστει επανιλλημενος παραπονα ...Βαλτους τισ φωνες άπειλισε τους με καταγγελία στο ΙΝΚΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 3, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 δεν δουλεύω σε εταιρία οπότε δεν ξέρω τι παίζει, ας σου απαντήσει κάποιος πιο ειδικός τι παίζει με τις εγγυήσεις.όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι,μπορεί να έτυχε και ο επεξεργαστής να ήταν ελαττωματικός.βέβαια αν τον έχεις πάρει από cosmodata, οι πιθανότητες αυξάνονται.εγώ μόνο παράπονα έχω από το συγκεκριμένο μαγαζί και απλά δεν ασχολούμαι μαζί τους.και έχω ακούσει από πολύ κόσμο παράπονα. κρίμα γιατί είναι παλιό μαγαζί στο χώρο, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battosai Φεβρουάριος 4, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 :OT: Αρχική απάντηση από sotiris [Χθες, στις 17:29] μπορεί να έτυχε και ο επεξεργαστής να ήταν ελαττωματικός. βέβαια αν τον έχεις πάρει από cosmodata, οι πιθανότητες αυξάνονται. εγώ μόνο παράπονα έχω από το συγκεκριμένο μαγαζί και απλά δεν ασχολούμαι μαζί τους. και έχω ακούσει από πολύ κόσμο παράπονα. κρίμα γιατί είναι παλιό μαγαζί στο χώρο, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. :wall: καλά τα λες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 4, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 i know... τι έγινε τελικά beetlejuice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.