REDLADY Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2007 ολα λειτουργουν οκ εκτοσ του ηχου=0.στο mother το καλοδιακι τησ καρτασ εχει συνδεθει στην υποδοχη που γραφει cd.το καλοδιακι το βαζω με το κοκινο απο αριστερα σωστα?μιπωσ δεν εχω ενεργοποιισει κατι στο software winfast dtv και τι ειναι αυτο?παρακαλω αν καπιοσ εχει την καρτα ασ με κατατοπισει αναλυτικα καθοτι αρχαρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Φεβρουάριος 21, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2007 δοκιμασε ενα κουφο που μου εχει δουλεψει καποτε:Στις ρυθμισεις χωρας βαλε ιταλια εμενα ετσι επαιξε ηχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Φεβρουάριος 23, 2007 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2007 εχω κι εγώ αυτή την κάρτα, έβαλα το καλωδιάκι στο CD υποδοχή της X-FI... και δεν έχω ουτε εγώ ήχο..... βασικα πηγαινε στα οπτιονς και αλλαξε εκει στα line-in δοκιμαστα ολα.... δε πρόλαβα να το ψάξω καθόλου 5 λεπτά την έβαλα την κάρτα μόνο.. τα ψηφιακά παντως τα πιάνω ΚΑΜΠΑΝΑ και με ήχο κανονικά γενικά φαίνεται πολύ ποιοτική κάρτα... το software της για αλλη μια φορά τρομερό!! δοκίμασε να συνδέσεις με καλωδιο Line-in απο πίσω.. στην μπλε υποδοχή της leadtek και στην μπλε υποδοχή της κάρτας ήχου Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDLADY Φεβρουάριος 23, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2007 δεν υπαρχει καρτα ηχου,ειναι ενσωματομενη στο mother.το συνδεω με την υποδοχη cd του mother Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Φεβρουάριος 23, 2007 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2007 κι εγώ ακόμα δε μπόρεσα να βγάλω ήχο. ρε παιδιά η εσωτερική σύνδεση που έχει η X-FI στην κονσόλα ήχου σε ποιο αντιστοιχεί ??? δε βρίσκω κανένα CD audio.. μήπως κι επειδή έχω x-fi beta vista drivers Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Φεβρουάριος 23, 2007 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2007 δεν υπαρχει καρτα ηχου,ειναι ενσωματομενη στο mother.το συνδεω με την υποδοχη cd του motherεισαι σιγουρος οτι εκει συνδέεται κάρτα? αν και δε γνωριζω τη κάρτα λογικα θα πρεπει να τη συνδεσεις με το line-in της μητρικης. εκτος και αν το manual λεει κατι διαφορετικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Φεβρουάριος 23, 2007 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2007 φιλε "panoc" κι εγώ από τι είδα στο manual τις μητρικής μονο μια υποδοχή έχει για τέτοιο καλώδιο και την ονομάζει CD εγώ τελικά ήχο μπόρεσα να βγάλω από το FM radio, οποτε η σύνδεση έχει γίνει κανονικά, και αυτό το καλωδιακi αντιστοιχεί στο auxiliary και η ερευνα συνεχίζεται δοκίμασε redlady από εδώ το τελευταίο software http://tw1965.myweb.hinet.net/ και μια εικόνα εδώ : edit: απ το on-board HD audio έχω ήχο κανονικά οπότε κάτι από την x-fi χρειάζεται... μια συζήτηση εδώ: http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/487593.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Φεβρουάριος 23, 2007 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2007 δοκιμασε ενα κουφο που μου εχει δουλεψει καποτε:Στις ρυθμισεις χωρας βαλε ιταλια εμενα ετσι επαιξε ηχο και ΝΑΙ! εβαλα ΙΤΑΛΙΑ κι έχω ήχοοο :082: το μόνο πρόβλημα οτι δεν αυξομοιώνει η ένταση του ήχου από το πρόγραμμα.. εν αναμονή για οδηγούς X-FI επίσης στα βιστα λέει ότι χρειάζεται να ενεργοποιηθεί ξεχωριστά το CD in. από εδώ http://tw1965.myweb.hinet.net/doc/WinFastPVR2_v20214.mht (ανοίγει μόνο με ΙΕ) εγώ είτε ενεργό είτε ανενεργό δεν είχε καμία διαφορά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa1 Φεβρουάριος 24, 2007 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2007 καλημέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα, εχω και εγω αυτη την κάρτα dtv2000h και εχω και εγω πρόβλημα ήχου δοκίμασα την λύση ιταλία τίποτα, εχω κάρτα gigabyte ga 945p-s3 και windows xp sp2 και εχω συνδέσει την καρτα τιβί με την είσοδο cd-in δεν ξέρω που να πάω για να δω αν είναι ενεργοποιημένη η είσοδος αυτή στην μητρική .Κάτι παράξενο ομως είναι ότι στο nero vision capture video έχω εικόνα και ήχο το λογικό είναι οτι η είσοδος είναι ενεργοποιημένη έτσι δεν είναι? τι κάνω λάθος δεν μπορώ να καταλάβω στο winfast software που είχε η κάρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Φεβρουάριος 24, 2007 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2007 φιλε δες στο config της κάρτας να έχει επιλεγεί το CD in. δες εδώ στη σελίδα κάτω κάτω πως το δείχνει: http://tw1965.myweb.hinet.net/doc/WinFastPVR2_v20214.mht σε γενικές γραμμές πάντως ΑΡΙΣΤΗ καρτούλα... τρομερή εικόνα και το software δυνατό κι έυχρηστο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Φεβρουάριος 24, 2007 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2007 και ΝΑΙ! εβαλα ΙΤΑΛΙΑ κι έχω ήχοοο :082: χχαχαχχχαχχ μηπως επρεπε να ζουμε στην ιταλια τελικα....:098: :098: :098: Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDLADY Φεβρουάριος 24, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2007 lefteriz το καλοδιακι που παει απο την καρτα στο mother το βαζουμε οπωσ στην φοτο σου διλαδι το κοκινο δεξια ,γιατι εγω εχω το κοκινο αριστερα.anyway αν δεν τα καταφερω και τωρα την παω για πουλημα την καρτουλα ,κριμα γιατι ειχε καλη εικονα Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa1 Φεβρουάριος 24, 2007 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2007 παιδια μηπως πρεπει να παμε στο επισημο σιτε και να κατεβασουμε drivers απο εκει? μηπως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Φεβρουάριος 24, 2007 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2007 οπως την εικόνα το έβαλα ναι... ΜΗ την πας,, δε θα βρεις καλύτερη!δες μηπως δεν εβαλες το καλωδιακι σωστά, και δες στη σελιδα που δινω τι αναφέρουν για τον ηχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa1 Μάρτιος 4, 2007 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2007 Παιδια καλησπέρα τελικα η λυση βρεθηκε βασικά την βρήκε ενας φίλος το καρφι του ηχου το βαλαμε στην μητρικη οπου καθορισαμε να ειναι εισοδος πηραμε απο την δευτερη εξοδο για τα ηχεια απο την καρτα ηχου- που ειναι ενσωματωμενη στην μητρικη παντα- και πηγαμε κατω στην μπαρα στο volume και ανεβασαμε το record και εγενετο ο ηχος τωρα για ηχο τηλεορασης το καλωδιο που δινει μαζι το κουμποσε στην καρτα τιβι και πηρε ενα παλιο ζευγαρι ακουστικα για γουοκμαν εκοψε τα ακουστικα γυμνωσε τα καλωδια τα περασε στην αλλη ακρη του καλωδιου απο την καρτα τιβι και το καρφι το εβαλε στην υποδοχη στην μητρικη οπου το ορισε εισοδο και παλι ηχος για την τιβι ο φιλος μου ειπε οτι κατι εχει η cd-in και γιαυτο δεν ειχα ηχο 'η δεν εχει ενεργοποιηθει ή κατι αλλο το θεμα ειναι οτι εχω ηχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgesod1442169078 Αύγουστος 23, 2007 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2007 Kάποιος με xfi και vista κατάφερε να βγάλει ήχο; Επίσης για να πιάσει τα ψηφιακά της ερτ τι πρέπει να κάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Αύγουστος 23, 2007 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2007 ναι, απλως θα πρεπει να ενεργοποιήσεις το auxiliary της x-fi. θα πας στον μεικτη εκει που δειχνει ηχεια, μικροφωνο κλπ και θα κανεις δεξι κλικ, show disconnected, και show disabled. και θα ενεργοποιησεις το auxiliary, κι αφο το βγαλει ενεργό θα βγαλεις το Mute.επισης στο πρόγραμμα της κάρτας για χώρα μην επιλέγεις Ελλάδα, σε μένα έβγαζε ήχο μόνο με Ιταλία.Για τα ψηφιακά, απλως δεξι κλίκ στην εικόνα, επιλογή input-- > DTVκαι μετα πας στις ρυθμισεις και κανεις SCAN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgesod1442169078 Αύγουστος 23, 2007 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2007 Ευχαριστώ φίλε για τις συμβουλές δούλεψε. Και 2 τελευταίες ερωτήσεις. Ναι μεν έχω ήχο και στο ράδιο και στην τιβι αλλά πολύ χαμηλά. Χρειάζεται να πάει στη μέση το volume στα z5500. Διορθώνεται μερικώς με το smart volume. Τέλος το τηλεκοντρόλ δεν δουλεύει σωστά μόλις πατάω το power ανοίγει το media center. Mήπως φταίει που έχω ασύρματο πληκτρολόγιο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Αύγουστος 23, 2007 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2007 αυτό με τον ήχο κι εμενα ακουγεται σχετικά χαμηλά, οχι σε υπερβολικό βαθμό.βάλε και το τελευταίο software version 2.0.2.25(2007/8/15) ftp://ftp.leadtek.com.tw/tv_tuner/WinFastPVR2/081507/WinFastPVR2.zip από εδώ μηπως και διορθωθεί το προβ με το κοντρολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgesod1442169078 Αύγουστος 24, 2007 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2007 Να πω για όσους την έχουν με τους καινούργιους vista drivers παίζει ήχος και επιλέγοντας Ελλάδα, δυστυχώς όμως το τηλεκοντρόλ ακόμη παίζει μόνο στο radio πουθενά αλλού. Το mute συνεχίζει να το κάνει στο auxiliary κυρίως όταν πατάω record. Είναι το πρώτο hardware που έχει καταφέρει να μου σπάσει τα νεύρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.