apathya Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2007 Καλησπέρα, είμαι νέο μέλος στο φόρυμ σας :066: Έχω την οθόνη "ViewSonic UltraBrite E96f+". Έχει ένα κουμπί που λέγετε UltraBrite αυτό αλλάζει τα γραφικά της οθόνης δλδ "normal, x3, x5" και χωρίς να το πατάω αυτό το κουμπί αλλάζει μόνο του συνεχόμενα και δεν αλλάζει:010:. Δεν ξέρω άμα υπάρχει τρόπος να ληθεί, αλλά άμα φτιάξει θα σας είμαι ευγνόμων Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 20, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2007 Καλώς τον Μία τέτοια έχω σετάρει μέχρι στιγμής, δεν είδα κάπου αυτό να γίνεται αυτόματα. Εγγύηση δεν έχεις; Εκτιμώ δεν πρέπει να την έχεις πολύ καιρό. Καλύτερα να κάνεις ένα τηλεφωνάκι να κανονίσεις επισκευή/αντικατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apathya Φεβρουάριος 20, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2007 καλησπέρα μαν :066:,Την οθόνη την έχω 1 χρόνο και το σύμπτομα άρχισε να το βγάζει απο εχθές κατα τις 4 η ώρα, ενώ παίζω κανονικά βλέπω να αλλάζει μονο του το UltraBite και αλλάζει συνέχεια, δεν ξέρω τι παίζεται εγγύηση, δυστιχώς δεν έχω, θα κοιτάξο τι να κάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Φεβρουάριος 20, 2007 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2007 Πάτα το κάνα δυό-τρεις φορές σχετικά δυνατά (όχι με σφυρί και καλέμι) μήπως έχει κολλήσει μέσα το switch και σου αλλάζει συνεχώς.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apathya Φεβρουάριος 20, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2007 Πάτα το κάνα δυό-τρεις φορές σχετικά δυνατά (όχι με σφυρί και καλέμι) μήπως έχει κολλήσει μέσα το switch και σου αλλάζει συνεχώς....το έχω δοκιμάσει τπτ :107: Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Φεβρουάριος 20, 2007 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2007 Τότε γρήγορα στην MDI/CPIwww.mdi.gr / www.cpi.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
apathya Φεβρουάριος 20, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2007 και τι ακριβός να κάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Φεβρουάριος 20, 2007 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2007 Service ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apathya Φεβρουάριος 20, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2007 δεν υπάρχει άλλη λύση, έστειλα ένα ε-μαιλ στην δεύτερα σελίδα που με έστειλες ελπίζο να βοηθήσει, αμα κάποιος άλλος εχει την λύση ας απαντίσει ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.