Jump to content

THERMALTAKE...αλλα τιποτα!!!

mikelos

Recommended Posts

Πηρα αυτον εδω THERMALTAKE CL-P0092 SILENT 775!!!

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650469

Για εναν 3,0 p4 αλλα μου φαινετε ειναι μαπα.

με 15% ο/c (3,4)και σηκωνει πανω απο 75 βαθμους με 1/2 λεπτο burning.

και εχω φρικαρη:068: .Τσαμπα τα 20 ευρω.Λεει οτι σαν εξτρα περνει και μαγαλυτερι ανεμιστηρα.

Τι να κανω λετε να φταιει τιποτε αλλο?

Παντος και καλα πατα και μπολικη κρεμα εβαλα.

Τhanks:109:

Θα συμφωνήσω και εγώ ... και θα σου πρότεινα να βγάλεις την ψύχτρα και να την ξανατοποθετήσεις με λίγη πάστα στο κέντρο του επεξεργαστή...

Ρίξε και μια ματιά εδώ.....

Υ.Γ Τί πάστα έβαλες ??

Θα συμφωνήσω και εγώ ... και θα σου πρότεινα να βγάλεις την ψύχτρα και να την ξανατοποθετήσεις με λίγη πάστα στο κέντρο του επεξεργαστή...

Ρίξε και μια ματιά εδώ.....

Υ.Γ Τί πάστα έβαλες ??

Αυτην που εδινε μεσα η ψυκτρα.

Θα κατσω σημερα να το φτιαξω παλι.Και θελουν ολα ξηλωμα:076:

Μπορουσες να ριξεις μια ματια σε αυτην εδω πρωτα πριν προβεις σε καποια αγορα. Κατι αλλο σχετικα με τον σενσορα της μητρικης σου. Διαβαζει σωστα? Αν ακουμπησεις την ψυκτρα κανονικα πρεπει να καεις αν οντως εχει τετοια θερμοκρασια.

Τελικα εβγαλα την πολυ παστα και εβαλα οσο μου ειπατε.Επιπλεον αλλαξα fun της THERMATAKE με ενα της ιδιας εταιρειας αλλα ρυθμιζομενο και αρκετα πιο δυνατο(και θορυβοδες)

Στο Prime95 small torture δεν σηκωνει το πολυ μεχρι 64c αλλα γενικα ειναι στους 60c.Αυτα με 20% o/c Απο 3,0 σε 3,6Ghz.

Τι λετε καλα ειναι?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.