Jump to content

αγορα dvd recorder

george71442169179

Recommended Posts

ενδιαφερομαι να αγορασω ενα dvd recorder και κοιταω στο eshop...εχω δει ενα PIONEER DVR-111D και θελω να ρωτησω αν ειναι γενικα καλο(ποιοτητα εγγραφης,αντοχη....ενταξει ταχυτητες πανω κατω τα ιδια ειναι ολα σε αυτην την κατηγορια )η αν εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο(απο προσωπικη εμπειρια ισως) :068: :038:

Το LG γιατί έχει 2 χρόνια εγγύηση. Επίσης αν είσαι μέσος χρήστης (σαν τους περισσότερους από εμάς πιστεύω>=100 εγγραφές/μήνα) δεν νομίζω να κάταλάβεις ιδιαίτερες διαφορές. Αυτή είναι η αποψή μου φυσικά...

ρε παιδια δεν ξερω...σαν ονομα δε με πειθει η lg(μπορει να κανω και λαθος)................με ψυγεια και κουζινες δε ξεκινησε?ενω η pionner εχει ιστορια στον ηχο κ.τ.λ..παντως το lg ενω εχει σχεδον ιδια τιμη με το pionner εχει + την εγγυηση 2 χρονια,+ 2 σε ταχυτητα εγγραφης dvd-r και dvd-dL καθως και +8 σε cd-r..τι λετε και εσεις?

Το Pioneer 111D το έχω πάνω κάτι λιγότερο από χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν κολλάει πουθενά. Βέβαια lightscribe και άλλα τέτοια καλλιτεχνικής φύσεως features δεν έχει. Τα δισκάκια πάντως τα γράφει μια χαρά και σε όσους τα έχω προτείνει δεν είχαν ποτέ συναντήσει κάποιο πρόβλημα.

Τα NEC πλέον, μετά την όλη ιστορία με τη Sony ως Optiarc δεν με πείθουν. Ήδη υπάρχουν αρκετές αναφορές για προβλήματα με αυτά.

Υ.Γ. Όπως φαίνεται έχω ξεχάσει να τα προσθέσω και στην υπογραφή μου :101:

εγώ πάλι θα σου πρωτινά αυτό AD7173 Labelflash

Buffer Protection 2 MB

Μέσος Χρόνος Αναζήτησης Δεδομέ <140ms(CD) <160ms(DVD)

Dual Layer NAI

Ταχύτητα Ανάγνωσης CD 48x

Ταχύτητα Εγγραφής CD 48x

Ταχύτητα Επανεγγραφής CD 32x

Ταχύτητα Ανάγνωσης DVD 18x

Ταχύτητα Εγγραφής DVD Plus R 18x

Ταχύτητα Εγγραφής DVD Minus R 18x

Ταχύτητα Επ/φής DVD Plus R 8x

Ταχύτητα Επ/φής DVD Minus R 6x

Λοιπά Χαρακτηριστικά Υποστηρίζει label flash

Κατεληξα στο LG lightscribe...το παρηγγειλα απο το eshop στη χαλκιδα-πιστευω να μεινω ικανοποιημενος(εχει και δυο χρονια εγγυηση)

1)Εσεις τι γνωμη εχετε για το εν λογω dvd-rw

2)Σε περιπτωση που καει ο layer π.χ και εισαι μεσα στην εγγυηση τι κανουν ?

στο αντικαθιστουν με ενα ιδιο?

Κατεληξα στο LG lightscribe...το παρηγγειλα απο το eshop στη χαλκιδα-πιστευω να μεινω ικανοποιημενος(εχει και δυο χρονια εγγυηση)

1)Εσεις τι γνωμη εχετε για το εν λογω dvd-rw

2)Σε περιπτωση που καει ο layer π.χ και εισαι μεσα στην εγγυηση τι κανουν ?

στο αντικαθιστουν με ενα ιδιο?

Έχω πολύ καιρό να επιστρέψω οπτικό drive λόγω βλάβης. Τελευταία φορά που έπαθε κάτι ένα TEAC στην πλακέτα του μου το επισκευάσανε. Ούτε λόγος για αντικατάσταση.

Υ.Γ. Πατριωτάκι απο Χαλκίδα είσαι ... :033:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.