mathimatikos1966 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2007 παιδιά καλησπέρα. εχω ενα μικρο προβλημα. εχω μια καρτα τηλεφωνου nokia (kingston 512 mb mmc) kai to card reader που τη βαζω μου την βγαζει συστημα αρχειων raw 0 ελευθερα ,0 χρησιμοποιημενα. δεν με ενδιαφερει να χασω τα δεδομενα που εχω μεσα αλλα μηπως μπορω να επαναφερω την καρτα στην προηγουμενη μορφη της ωστε να ειναι χρησιμοποιησιμη? αν ναι πως , αν οχι ευχαριστω θα την πεταξω. φορματ με τιποτα δεν μπορω να κανω δοκιμασα απο την διαχειρηση των windows αλλα .....τζιφος !!ευχαριστω προκαταβολικα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk1442169166 Φεβρουάριος 17, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2007 Αυτό το raw που φαίνεται είναι επειδή την έχει φορμάρει το κινητό την κάρτα MMC και πρέπει αυτό να οφείλεται για τον μηδενικό χώρο που βλέπεις. Εγώ πάντως που δοκίμασα να φορμάρω μια τέτοια κάνοντας δεξι κλικ πάνω στην συσκευή MMC από το My computer και επιλέγοντας format δούλευε μια χαρά (μέχρι που την έβαλα στο κινητό και είδα ότι δεν την αναγνώρισε ... λόγω ασυμβατότητας format :087: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.