leon81 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2007 ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΙΑ ΘΗΚΗ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ USB ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΒΑΛΑ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ 160GB SEAGATE BARRACUDA.TΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΑΡΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Η/Υ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΚΛΗΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3-4GB ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ WINDOWS - DELAYED WRITE FAILED ERROR etc etc ΚΑΙ ΟΤΙ THIS ERROR MAY BE CAUSED BY A FAILURE OF YOUR COMPUTER HARDWARE OR NETWORK CONNECTION.ΕΠΕΙΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΑΡΧΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouRLoTeR1442169168 Φεβρουάριος 17, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2007 Ενας απτους δυο δισκους σου παει για "νεκροταφειο". Το εχω παθει και εγω αυτο, και πηγα και μου τον αλλαξανε, αφου πρωτα προσπαθησα να σωσω οτι ειχα μεσα στο δισκο με αποτυχια.Ουτε με stellar, ουτε με acronis, ουτε με τπτ. Μαλλον ειναι ο εξωτερικος σου, γιατι ενω τα αρχεια μεταφερονται, δεν μπορουν να γραφτουν στον εξωτερικο δισκο, οπως σου λεει και το μνμ που σου βγαζει, οποτε μην αφησεις πραγματα εκει. Αν εχεις ακομη αποδειξη, αλλαξε τον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Φεβρουάριος 17, 2007 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2007 Δοκιμασες να τεσταρεις το δισκο συνδεδεμενο κανονικα?Μπορει να τα εχει φτυσει το καλωδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon81 Φεβρουάριος 18, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2007 ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ Η/Υ ΜΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΗΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΜΑΖΙ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η INNOVATOR BY AKASA 3.5'' SATA+USB 2.0 ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΕΝΑΝ 200GB MAXTOR ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΜΟΥ Η ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΑ WINDOWS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Φεβρουάριος 18, 2007 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2007 leon81 σε παρακαλω μην γραφεις με κεφαλαια, ειναι κουραστικο για αυτους που διαβαζουν και στην γλωσσα του internet φαινεται σαν να φωναζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cool11 Φεβρουάριος 20, 2007 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2007 Για να αποκλεισεις οτι φταιει ο δισκος κανε αυτο που ειπε ο steve_m. Βαλτον μονο του στο κουτι του pc, και δες αν λειτουργει σωστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouRLoTeR1442169168 Φεβρουάριος 20, 2007 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2007 +1 και απο μενα.. ξεχασα να γραψω παραπανω, βαλτον σε ide πρωτα και αφου δεις τα αποτελεσματα, πηγαινε τον για αλλαγη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimisd1442169115 Φεβρουάριος 23, 2007 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2007 Τσέκαρε και τις συνδέσεις προσεκτικά μήπως κατά τη μεταφορά γίνεται κάπου διακοπή μεταφοράς ή ρεύματος. Αυτό το μύνημα μου το έχει σκάσει ο φορητός Mybook Essential 2 φορές, επειδή τον έκατσα στο δίκτυο της ΔΕΗ και έκανε διακοπή ρεύματος οπότε έκλεισε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Φεβρουάριος 23, 2007 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2007 H συνδεση ειναι usb 1.1 ή 2.0? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon81 Φεβρουάριος 23, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2007 Η σύνδεση ειναι usb 2.0 αλλα εντάξει κατάφερα να κάψω την θήκη προφανως και ησύχασα.Αντε επιτέλους μου εβγαλε την ψυχη η χαζομαρα.Θα το πάω πίσω και αν το φτιαξουν σας ενημερωνω.Σας ευχαριστω ολους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.