Jump to content

χωρισμα σκληρου μεσω windows

george71442169179

Recommended Posts

μπορείς να χωρίσεις όποιο παρτιτιον θέλεις ακόμα και αυτό με το λειτουργικό απλώς στην τελευταία περίπτωση θα κάνει ρεβοοτ και θα κάνει τις αλλαγές σου εκτός windows, τέτοιες διαδικασίες ειναι επικίνδυνες για πολλούς λόγους όπως π.χ. ΔΕΗ οπότε καλό είναι να κάνεις κάποιο backup

όσο για private / encrypted παρτιοτιον η καλύτερη λύση ειναι truecrypt (freeware open source)

Ευτυχώς και δυστυχώς το partition magic τα κάνει όλα.

Ευτυχώς γιατί βολεύει απίστευτα και κάνει παπάδες. Μιλάμε ότι το έχω χρησιμοποιήσει σε 100 πισιά και 200 σκληρούς. Απλά ζωγραφίζεις πώς θες τους δίσκους σου και το αφήνεις να δουλέψει.

Δυστυχώς , λόγω της ευκολίας του κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις τις περνάμε στο ντούκου και τρώμε μερόνυχτα μετά για να επαναφέρουμε τα χαμένα μας γίγα.

Για αυτό θα σας έλεγα να προσέχετε λίγο και να μη χρησιμοποιείτε το merge και κάνα δυο άλλα που δεν τα θυμάμαι τώρα. Κάτι ξέρει ο acronis που δεν το έχει

Ευτυχώς και δυστυχώς το partition magic τα κάνει όλα.

Ευτυχώς γιατί βολεύει απίστευτα και κάνει παπάδες. Μιλάμε ότι το έχω χρησιμοποιήσει σε 100 πισιά και 200 σκληρούς. Απλά ζωγραφίζεις πώς θες τους δίσκους σου και το αφήνεις να δουλέψει.

Δυστυχώς , λόγω της ευκολίας του κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις τις περνάμε στο ντούκου και τρώμε μερόνυχτα μετά για να επαναφέρουμε τα χαμένα μας γίγα.

Για αυτό θα σας έλεγα να προσέχετε λίγο και να μη χρησιμοποιείτε το merge και κάνα δυο άλλα που δεν τα θυμάμαι τώρα. Κάτι ξέρει ο acronis που δεν το έχει

Γιατί τι έχουν τα merge κλπ τι κάνουν?Εγώ για να περάσω τα VISTA σε παλιό σκληρό που έχω τα XP, κάθισα και έπαιξα με 3-4 partitions, κολλώντας το 1-2 και με την ένωση αυτών με το 3, για να καταλήξω σε 2 partitions.Τα έκανε όλα 1 χαρά.

Συμφωνώ. Αρκεί και μια μόνο φορά να την πάθεις την μ@μ@κία και σου λέω αν ξανακάνεις merge. Αν δεν έχεις και τίποτα ιδιαίτερα σημαντικό το καταλαβαίνω. Αλλά σκέψου σε γεμάτο σκληρό με 3 partitions να γίνει καμιά τέτοια πατάτα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.