bourlas1442169067 Φεβρουάριος 17, 2007 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2007 μπορείς να χωρίσεις όποιο παρτιτιον θέλεις ακόμα και αυτό με το λειτουργικό απλώς στην τελευταία περίπτωση θα κάνει ρεβοοτ και θα κάνει τις αλλαγές σου εκτός windows, τέτοιες διαδικασίες ειναι επικίνδυνες για πολλούς λόγους όπως π.χ. ΔΕΗ οπότε καλό είναι να κάνεις κάποιο backupόσο για private / encrypted παρτιοτιον η καλύτερη λύση ειναι truecrypt (freeware open source) Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Φεβρουάριος 17, 2007 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2007 Ευτυχώς και δυστυχώς το partition magic τα κάνει όλα.Ευτυχώς γιατί βολεύει απίστευτα και κάνει παπάδες. Μιλάμε ότι το έχω χρησιμοποιήσει σε 100 πισιά και 200 σκληρούς. Απλά ζωγραφίζεις πώς θες τους δίσκους σου και το αφήνεις να δουλέψει. Δυστυχώς , λόγω της ευκολίας του κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις τις περνάμε στο ντούκου και τρώμε μερόνυχτα μετά για να επαναφέρουμε τα χαμένα μας γίγα. Για αυτό θα σας έλεγα να προσέχετε λίγο και να μη χρησιμοποιείτε το merge και κάνα δυο άλλα που δεν τα θυμάμαι τώρα. Κάτι ξέρει ο acronis που δεν το έχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
viper1442169065 Φεβρουάριος 21, 2007 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2007 Ευτυχώς και δυστυχώς το partition magic τα κάνει όλα.Ευτυχώς γιατί βολεύει απίστευτα και κάνει παπάδες. Μιλάμε ότι το έχω χρησιμοποιήσει σε 100 πισιά και 200 σκληρούς. Απλά ζωγραφίζεις πώς θες τους δίσκους σου και το αφήνεις να δουλέψει. Δυστυχώς , λόγω της ευκολίας του κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις τις περνάμε στο ντούκου και τρώμε μερόνυχτα μετά για να επαναφέρουμε τα χαμένα μας γίγα. Για αυτό θα σας έλεγα να προσέχετε λίγο και να μη χρησιμοποιείτε το merge και κάνα δυο άλλα που δεν τα θυμάμαι τώρα. Κάτι ξέρει ο acronis που δεν το έχειΓιατί τι έχουν τα merge κλπ τι κάνουν?Εγώ για να περάσω τα VISTA σε παλιό σκληρό που έχω τα XP, κάθισα και έπαιξα με 3-4 partitions, κολλώντας το 1-2 και με την ένωση αυτών με το 3, για να καταλήξω σε 2 partitions.Τα έκανε όλα 1 χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavpal Φεβρουάριος 21, 2007 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2007 εντάξει αλλά δεν ξέρεις πότε θα γίνει η μλκια που θα σου λέει unrecognized/corrupt file system και δεν έχεις πάρει backup Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk1442169166 Φεβρουάριος 21, 2007 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2007 Συμφωνώ. Αρκεί και μια μόνο φορά να την πάθεις την μ@μ@κία και σου λέω αν ξανακάνεις merge. Αν δεν έχεις και τίποτα ιδιαίτερα σημαντικό το καταλαβαίνω. Αλλά σκέψου σε γεμάτο σκληρό με 3 partitions να γίνει καμιά τέτοια πατάτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
partsa Φεβρουάριος 22, 2007 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2007 Εγώ το έχω χρησιμοποίησει πάρα πολλές φορές και σε πολλές εκδόσεις και ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Για εμένα είναι το καλύτερο πρόγραμμα του είδους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.