Jump to content

χωρισμα σκληρου μεσω windows

george71442169179

Recommended Posts

Γινεται να χωρισεις σκληρο μεσω windows με το partition magic. Για να το κανεις πριβε θα σε γελασω. Δεν γνωριζω.

με λιγα λογια disk partioning μπορεις να κανεις μονο απο την αρχη οταν θα πας να περασεις τα xp ετσι?

εγω δεν μπορω να κανω τωρα μαλλον,με το partition magic αλλαζει το πραμα?

Οχι πράμα δεν αλλάζει. Μπορείς να αλλάξεις μεγεθος σε άλλα partitions στον-στους σκληρούς σου αν έχεις.(Αλλα οχι το partition με τα win χωρίς να χρειαστεί να τα ξαναπεράσεις).

Μάλλον δεν έγινα κατανοητος. Μπορεις να χωρίσεις ηδη υπάρχον partition η σκληρό ολοκληρο και με το partition magic και με τα win τα ιδια φτάνει να μην έχει λειτουργικό μέσα. Ο σκληρός που θες να χωρίσεις εχει το τρέχον λειτουργικό σου μέσα? (Ελπίζω τώρα να κατάλαβες τι εννοώ :) )

Μπορεις να χωρίσεις ηδη υπάρχον partition η σκληρό ολοκληρο και με το partition magic και με τα win τα ιδια φτάνει να μην έχει λειτουργικό μέσα.

Big Mistake man!!!! Εγω χρησιμοποιω το partition magic απτην 5τη εκδοση του, και τωρα ειμαι στην 8. Μολις πριν μια εβδομαδα εκανα καινουριο partition απτον 250αρι που εχω τα Windows απανω. Απο 250giga, εκανα ενα καινουριο partition 150 giga, και αφησα αλλα 100 με τα windows μεσα. Το εχεις κανει και δεν σου εχει παιξει?

Big Mistake man!!!! Εγω χρησιμοποιω το partition magic απτην 5τη εκδοση του, και τωρα ειμαι στην 8. Μολις πριν μια εβδομαδα εκανα καινουριο partition απτον 250αρι που εχω τα Windows απανω. Απο 250giga, εκανα ενα καινουριο partition 150 giga, και αφησα αλλα 100 με τα windows μεσα. Το εχεις κανει και δεν σου εχει παιξει?

Kαλά αλήθεια? Εμένα ποτέ δεν μου πέτυχε αυτό!:022:

Σοβαρα μιλας? Δεν μπορει, κατι κανεις λαθος.. Μαλιστα με το που κανεις τις αλλαγες σου ζηταει Reboot για να κανει τις αλλαγες πριν την εκκινηση των windows.

Οπως εγραψα και παραπανω γινεται. Επειδη ομως το εχω κανει αρκετες φορες αυτο που εχω διαπιστωσει ειναι οτι πολλες φορες μπορει να δημιουργησει προβλημα στην εγκατασταση των παραθυρων.

Βέβαια σε περιπτώσεις που κάτι πάει στραβά στο partition που έχεις τα windows ... τότε format όλα από την αρχή.

Γενικά δεν είχα προβλήματα με το partition magic αλλά κάποια φορά την έκανε την πατατιά του. Συνεπώς υπάρχει ένα ρίσκο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.