dimitris_del1442169177 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2007 Γειά σε όλους είμαι νέο μέλος στο forum και ήθελα να κάνω μια ερώτηση.Αγόρασα σήμερα ένα ICY BOX για να κάνω ένα δίσκο IDE εξωτερικό και μου κάνει ένα θόρυβο σε σχετικά ψηλή συχνότητα...ειναι φυσιολογικό? Ή μήπως θα έπρεπε να ήταν τελείως αθόρυβο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Φεβρουάριος 17, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2007 το κουτι εχει ανεμηστηρα? το πιο πιθανο ειναι να ειναι ο θόρυβοσ του δισκου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 17, 2007 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2007 Δεν έχω πετύχει κάποιο Icy Box με ανεμηστήρα, ποιο μοντέλο πήρες;Μάλλον είναι ο δίσκος όπως λέει και ο panoc, αλλά καλού κακού πέτα τον και σε κανονική τροφοδοσία να δεις αν κάνει τον ίδιο θόρυβο, για μπορεί να έχει πρόβλημα και το κουτί ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_del1442169177 Φεβρουάριος 17, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2007 δεν έχει ανεμιστήρα και γι αυτό μου έκανε εντύπωση έλεγα μήπως το έχει κανένας....Ευχαριστώ πάντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.