Jump to content

Που πηγαν τα ΜHZ;; οεο;

dam

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Δεν εχει λιγο καιρο που πηρα την sapphire x1950xtx η οποια οπως λεει εχει 650mhz στον πυρηνα και 2000mhz στη μνημη.

Διαβαζοντας ομως τις ενδειξεις του Ati tray βλεπω οτι δεν ξεπερναει τα 500mhz ο πυρηνας και τα 600 mhz η μνημη. Κατι που συμβαινει και στη διαρκεια ενος παιχνιδιου.:022:

Τι θα μπορουσε να συμβαινει; Δεν διαβαζω κατι καλα εγω η λεει μ@#$%ες το Ati tray?

Αυτο σκεφτηκα και εγω και εβαλα να δω ποσο πανε οταν παιζω ενα παιχνιδι που λογικα θα επρεπε να μερταει τα 3d ρολοι. και παλι ομως εδειχνε τα ιδια. Οσο για το μυνημα που λες δεν το προσεξα αν μου εβγαλε κατι τετοιο.

Στο catalyst control center , στο menu overdrive τι ρολογια δειχνει ?

Ενεργοποιησε το overdrive και τερματισε το στα 700/800 Mhz

Επισης , πριν κανεις ολα αυτα , κανε restart και ΜΗΝ τρεξεις το atitool . Δες κατευθειαν αυτα που σου εγραψα.

Λοιπον στο catalyst control center λεει:

Πυρηνας 648 (φυσιολογικο) και Μνημη 999

δεν πειραξα τιποτα. ετσι τα βρηκα.

2 πραγματα . Τρεξε το rivatuner και βαλτο να παρακολουθει τα ρολογια .

Επιση βαλε ενα 3dmark ή aquamark να τρεξει .

Πες μας μετα το αποτελεσμα και να συγκρινουμε συμφωνα με υπολοιπων χρηστων με ιδια καρτα .

Επειδη η καρτα εχει 2d/3d switch το οποιο ενεργοποιειται μονο οταν παιζει 3D καλο ειναι να τρεξεις τα bench που σου ειπα.

λοιπον το εκανα οπως ειπες και το αποτελεσμα ειναι στη φωτο. Αλλα απο το rivatuner ειδα οτι η μνημη ανεβηκε μονο μεχρι 999MHZ ενω ο πυρηνας κανονικα στα 650 περιπου.

3dmark05ge1.th.jpg

Σωστα ειναι τα ρολογια σου και φυσικα το σκορ σου . Η μνημη αναγνωριζεται στα 1000 λογω DDR4 . Στη Χ1900XTX οι μνημες ειναι στα 775 , δηλαδη 1550 .

Δηλαδη ολο αυτο ηταν λογω DDR4 και φαινονται μισες τιμες στη μνημη;

μια χαρα ολα δηλαδη! THANX ρε φιλε!!! σε ξενυχτησα!!

Δηλαδη ολο αυτο ηταν λογω DDR4 και φαινονται μισες τιμες στη μνημη;

μια χαρα ολα δηλαδη! THANX ρε φιλε!!! σε ξενυχτησα!!

Μη νιώθεις τύψεις,δέν τον ξενύχτησες εσύ.

Επίτηδες τον κρατάω ξύπνιο...γιατί σε κανά μισάωρο θα πάμε για κυνήγι :033:

Κάνε τις ρυθμίσεις σου,στο σύστημα σου...και όποτε θές έρχεσαι και στην ομάδα μας στο hwbot για benches.

Βάλε το RivaTuner v2.0 και άσε το στο Hardware Monitoring και βάλε ένα game.

Θα το πιάσει :)

@George_th: Αυτό το kill service το σταμάτησε με την νεότερη έκδοση του ATi Tool βρε συ :D

υπεθεσα μηπως ο Ray το εχει εφαρμοσει εκει γιατι δεν τα εχω χρησιμοποιησει ποτε τα tray tools.τεσπα.ολα καλα απ`οτι βλεπω..:033:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.