Jump to content

1900XT 512 TO XTX FLASHING

iced

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παιδια! Εχω την saphire 1900XT 512 και θελω να την κάνω XTX. Εχω διαβασει κάποια πραγματα αλλα θελω να μου πει κάποιος που το εχει κάνει. Μεσω windows?

Ο ανθρωπος που μου την πουλησε μου είπε πως εχει 1,1ns και ξερω οτι οι 512 φορανε 1.1 Κατα 99,9%

Για πεστε μου

Ολες οι Χ1900XT/XTX ειναι με 1.1ns . Απλα στις XTX ο πυρηνας ηταν πιο διαλεγμενος και γι'αυτο κλοκαρουν 50Mhz περιπου πιο ψηλα .

Θα συμφωνίσω με τον προλαλήσαντα.Η μονη διαφορα που εχουν οι χτ απο τις χτχ ειναι τα χαμηλότερα ρολογια.Αν η δικια σου με ο/c πιανει τα ρολογια της χτχ,τοτε,εχεις ετσι απλα μια χτχ.Μπορεις να κανεις ο/c ειτε με το atitool (στο συνηστώ) ειτε με το rivatuner.

Τελικα εγινε το φλασαρισμα και διορθωθηκε το bios ωστε να λειτουργει ψηλότερα το fan.... Διαφορα δυστηχως δεν ειδα καμια και δεν μπορω να καταλαβω τι γίνεται

Οχι οτι κρινω απολυτα την καρτα απο εκει αλλα στο 3DMARK 05 εβγαλε το ιδιο σκορ.... Στα παιχνιδια δεν εισα καμια ιδιαιτερη διαφορα ακομα....

το ιδιο score με default XT η με oced XT?

τι επεξεργαστη εχεις? (παιζει και αυτος ρόλο)

Eχω τον 4000+ 2,4@2,6 217 fsb 1:1 με ST μνημες στα 3-3-3-8.... Θα κανω κανα format και θα βγαλω σκορ με "γυμνο" σκληρο και θα δουμε....

Ασχετο: 4raptor raid? Ο Χρηστοε και η παναγια!!!! Πολυ θα ηθελα να το δουλέψω για μιση ωριτσα.... Ποσο γρηγορα μπαινει στο λειτουργικο? Ξεφυγα απο το θεμα αλλα ειμαι περιεργος????????????????????/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.