Jump to content

Συνδυασμος raptor με νορμαλ σκληρο Πως???

mefistofelis

Recommended Posts

αν ειχα τον 74 8α του εκανα ενα (μικρο) dedicated partition για pagefile, ενα για program files και ενα για windows. Αν ειχα πολλα προγραμματα και games, θα εβαζα προτεραιοτητα σε αυτα που με ενδιαφερει περισσοτερο η ταχυτητα να εγκαθιστανται στον raptor και τα αλλα στον 7200. θα προσπαθουσα οσο το δυνατο να μη γεμιζω με μικρα πολλα αρχεια τον raptor και να μην τον τιγκαρω γενικως , να εχει αρκετο ελευθερο χωρο , μηπως και αντισταθμισω λιγακι τις επιπτωσεις απο την συγκεντρωση windows, pagefile, και progs στον ιδιο φυσικο δισκο

Ποτέ pagefile και λειτουργικό στον ίδιο δίσκο αν θέλεις επιδόσεις. Όπως είπε παραπάνω ο Panoc

και τωρα που το ειπες παρατηρησα οτι εβαλα ενα παραπανω + παω για διορθωση...

και τωρα που το ειπες παρατηρησα οτι εβαλα ενα παραπανω + παω για διορθωση...

Ειπα και εγω δεν θα επρεπε το swap να ειναι σε αλλο δισκο?

Ειμαι δηλαδη για φορματ μιας και τα windows τα εχω στον seagate.

Μπορω να τα μεταφερω και να ειναι λειτουργικα με κανενα acronis?

To εχει κανει κανεις?

Ευχαριστω παιδια...

Το έχω κάνει 2 φορές με το acronis true image v9, βλέπω ότι έχει βγει και 10 με συμβατότητα στα sVISTA

Να το ξανανοίξω το θεματάκι και να ρωτήσω.

Windows+progs+games υπάρχουν στον raptor.

To swap/pagefile πώς το μεταφέρω στον άλλον για να μήν τρέχω σε format κι άλλα τέτοια;

δεξι κλικ my computer -> properties -> advanced -> perfomance - > advnanced -> virtual memory change

το page file μπορει να υπαρχει σε τμηματα σε ολους τους δισκους.

εξ ορισμου υπαρχει στο c, μπορεις να το βαλεις και σε αλλους δισκους ή μονο σε αλλους δισκους.

για να υπαρχει μονο σε ενα ανεξαρτητα το πιος θα ειναι, θα πρεπει να απενεργοποιησεις του αλους δισκους και να το ορισεις μονο στο δισκο που θες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.