Red-Dragon Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2005 ξερει κανεις πως μπορω να γραψω cd audio χωρις να μπενουν τα 2 δευτερολεπτα που βαζει το nero αυτοματα? δηλαδη να παιζουν τα τραγουδια χωρις σταματημο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 νομίζω είναι το ελάχιστο για να ξεχωρίζουν τα tracks τα player.μπορείς να τα κάνεις όλα 1 μεγάλο track και να τα γράψεις ως 1 track, αλλά δεν θα μπορείς να πας από το 1 κομμάτι στο άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Φεβρουάριος 3, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 To Nero έχει κάποια φίλτρα όταν φτιάχνεις audio cd, κάνεις δεξί κλικ πάνω στα τραγούδια και πας ιδιότητες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raziel1416003174 Φεβρουάριος 4, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από cherryman [Χθες, στις 13:44] To Nero έχει κάποια φίλτρα όταν φτιάχνεις audio cd, κάνεις δεξί κλικ πάνω στα τραγούδια και πας ιδιότητες. Δυστυχώς αυτό δεν πιάνει αδερφέ.Θα πρότεινα στον φίλο να χρησιμοποιήσει τοCD ARCHITECT της sony.Εγώ μ'αυτό δουλεύω.Είναι κορυφή αλλά θέλει λίγο εκμάθηση όσο αφορά το mixing.Τώρα γιαυτό που θέλει να κάνει ο φίλος είναι πανεύκολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red-Dragon Φεβρουάριος 4, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 ακριβως αυτο λεω...πηγαινω ιδιοτητες και αφαιρω τα 2¨ που εχει και το κανω 0 αλλα αυτοματα παει ξανα στο 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Φεβρουάριος 5, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Red-Dragon ακριβως αυτο λεω...πηγαινω ιδιοτητες και αφαιρω τα 2¨ που εχει και το κανω 0 αλλα αυτοματα παει ξανα στο 2 Εμένα πάντως μου έχει δουλέψει όποτε έχω κάνει audio cd, βασικά το χρησιμοποιώ μόνο όταν πρόκειται για συναυλία και τα τραγούδια είναι συνεχόμενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Φεβρουάριος 5, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Πριν το πρώτο κομμάτι στα audio cd πρέπει να έχει κενό 2-3 δευτερόλεπτα για συμβατότητα και άλλωστε δεν ενοχλεί. Από το δεύτερο και μετά μπορείς να το κάνεις μηδενικό το κενό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.