Jump to content

enjoy the silence..

Prayer!

Recommended Posts

Κατεβαστήρι=σύνθεση μεταχειρισμένων pc parts καλύτερα ή καινούριο χαμηλών απαιτήσεων σύστημα ή μεταχειρισμέν:crt,cpu,mo-bo,case,ram 'k καινούριο psu k ανεμιστήρια?

ΥΓ:Γίνεται νά έχω download point χωρίς αγορά οθόνης...γιατί οι crt πιάνουν πολύ χώρο..

• 2 weeks later...

Απλά για την αποκατάσταση ενός μικρού σφάλματος: Ο Athlon XP πιο ήσυχος και λιγότερο ενεργοβόρος από π.χ. AMD 64.. είναι πιο χλωμό και από κινέζο με ικτερο!!!! :)

Αυτοί οι επεξεργαστές ζεσταινόντουσαν περισσότερο από τους νεότερους με αποτέλεσμα να θέλουν πιο αποδοτικά coolers και το θέμα θορύβου γίνεται πιο έντονο με δαύτους.

είμαι ευτυχισμένος...έχω ###euro γιά νά ξοδέψω...άρα πρόσανατολίζομαι στήν αγορά νέων pc parts μέ κύριο σκοπό τήν μείωση τού θορύβου..πρώτα θέλω νά αγοράσω case μέ 12cm ανέμιστήρες+καλή απαγωγή τής θερμότητας+ATX form(θά βάλω υδρόψυξη άρα μεγάλο κουτί)...επίσης θέλω ένα αξιόπιστο PSU 400W TRUE POWER(=580w ονομαστική!!!)

ΥΓ:Eυχαριστώ εκ των προτέρων..

είμαι ευτυχισμένος...έχω ###euro γιά νά ξοδέψω...άρα πρόσανατολίζομαι στήν αγορά νέων pc parts μέ κύριο σκοπό τήν μείωση τού θορύβου..

Αφού εχεις πολλά λεφτά θα σου προτείνω το απόλυτα αθόρυβο κουτί

Zalman TNN-500AF:

http://www.endpcnoise.com/cgi-bin/e/std/sku=TNN-500AF.html

To είχα πρωτοδεί στο περιοδικό Hitech σε ένα συγκριτικό cases για HTPC

πριν δύο χρόνια ακριβώς

Εννοείται είχε βγει πρώτο με διαφορά.

Δεν ξερω ομως αν κάνει για overclockers,Εδω θα ήθελα κάποιον πιο

έμπειρο να απαντήσει

"HTPC"!

Sorry, αλλά και μόνο ο όρος είναι γελοίος (έχω απωθημένα με το συγκεκριμένο θέμα από κάποιο τυχάρπαστο forum, και όχι δεν λέω από ποιο)! Αν και είμαι off-topic θα το σχολιάσω, διότι δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό:

HTPC=ένα pc σε desktop κουτί (συνήθως σε στυλ ενισχυτή), ή σε κανά πανάκριβο σαν το αναφερθέν (δείτε παρακάτω) με τα μισά εξαρτήματα onboard με παθητικές ψύξεις και γενικά πεταμένα λεφτά. Και όλα αυτά για να ταιριάζει με το μίξερ και τον αποκςδικοποιητή της.. Nova (μην χαλάσουμε την αισθητική του σαλονιού του κάθε νεόπολουτου HTPC wannabe). Βλεπετε η αναπαραγωγή HD DVD με σωστό surround ήχο απαιτούν την ύπαρξη του... Ηθελα να ήξερα αν υπάρχει μέλος του PC Terchnology που να ΜΗΝ έχει δυνατότητες τέτοιες το PC του... Αμφιβάλλω... Απλά ο όρος HTPC... δεν υφίσταται!

Παρεπιπτόντως το case που αναφέρεται δεν κάνει με τίποτα για την χρήση που θέλει ο άνθρωπος... Εχει μεν ενσωματωμένη ψύξη αλλά με heatpipes που αποδίδουν έτσι κι έτσι και ένα 400άρι PSU. Και κοστίζει και 1220 δολλάρια... ΕΛΕΟΣ!

tnn-500af.jpg

Όποιος θέλει αθόρυβο σύστημα μπορεί να χρησιμοποιεί νεράκι. Και φθηνότερο είναι και σχεδόν εντελώς αθόρυβο και έχει πολύ καλύτερη απόδοση σε σχέση με αέρα ή heatpipes.

Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη...

Υ.Γ. ΔΕΝ είναι προσωπική επίθεση στο παραπάνω post προς Θεού. Απλά με ερέθισμα την ατάκα περί "συγκριτικού τεστ" αναφέρθηκα στα παραπάνω.

Προς Vdjay: Θες ησυχία; Πάρε υδρόψυξη... Θα ησυχάσεις! Και αν βάλεις και στις VGA δεν χρειάζεσαι airflow μια και πλέον ΔΕΝ θα έχεις θερμό αέρα μέσα στο κουτί οπότε το τροφοδοτικό και άντε και ένας πίσω να πετάει έξω ότι απομένει θα αρκει (εγώ είμαι σε θερμοκρασίες πάντως στους 38С η CPU, 28С το chipset, 18C το case και 38-40С οι πυρήνες των 2 VGA μου).

Α και στο τροφοδοτικό δεν υπάρχει True power και Non-true power... Το PSU ή αποδίδει ή όχι.

Σωστός:true power ενοούσα όχι τροφοδοτικό πού να εγγυάται ότι επιτυγχάνει να φτάσει τήν ονομαστική του ισχύ,αλλά ένα τροφοδοτικό πού-ανεξάρτητα τής ονομαστικής του ισχύς,είτε αυτή είναι 450 είτε είναι 650watt-na ;exei ap;odosh 450watt

ΥΓ:watercooling θα βάλω έτσι κι αλλιώς αλλά αργότερα,όμως,εδώ έχω βασικά κενά στο κυρίως hardware...!

Αφού εχεις πολλά λεφτά θα σου προτείνω το απόλυτα αθόρυβο κουτί

Zalman TNN-500AF:

http://www.endpcnoise.com/cgi-bin/e/std/sku=TNN-500AF.html

πριν δύο χρόνια ακριβώς

Εννοείται είχε βγει πρώτο με διαφορά.

Δεν ξερω ομως αν κάνει για overclockers,Εδω θα ήθελα κάποιον πιο

έμπειρο να απαντήσει

u kidding me,right?:102:

Για τροφοδοτικο κοιτα τα be quiet dark power!!ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ.

Πολυ υσηχα επισης ειναι τα enermax liberty, silverstone.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.