Jump to content

Ram2

Prayer!

Recommended Posts

θέλω ν'αυξήσω τίς επιδόσεις ,ρίχνοντας τα timing..ξέρω ότι γίνεται μέ αύξηση τής τάσης αλλά δέν ξέρω πόσα βόλτ να τήν αυξήσω ώστε νά έχω εμφανείς αλλαγές αλλά πάνω απ'όλα σταθερότητα...

Όπως ανέφερα κ' σέ προηγούμενο thread έχω:

psu:350w η 400W

Pentium4:3Gh

m\b:asus p5b-v

ram:2x512 ddr2 corsair 4-4-4\12 667Mh dual channel mode(timings:5-5-5\15 by CPU-Z)

vga:msi 1950pro 256mb ddr3

το pc είναι καινόυριο ΄κ' απείραχτο...

τό πρόβλημα είναι ότι τά πραγματικά timing είναι αρκετά χαμηλότερα απ'τά θεωρητικά κ' ψάχνω τρόπο νά τά κατεβάσω...ξέρω ότι αυτό επιτυγχάνεται μέσω αύξησης του memory voltage αλλά θέλω οδηγίες ώστε ναί μέν νά υπερχρονίσω τό σύστημα,αλλά χωρίς νά χάσω σέ σταθερότητα..:070: :029:

*ΕΓΙΝΑΝ MERGE ΤΑ THREAD

Θα σε παρακαλούσα να μην ανοίγεις πολλαπλά thread για το ίδιο θέμα. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μπερδέψεις όσους θέλουν να βοηθήσουν.

Όποιος γνωρίζει και φυσικά θέλει να βοηθήσει θα σου απαντήσει, έχε λίγο υπομονή.

Είναι τόσο τρομερή η διαφορά δηλαδή; Δέν πιστεύω να υπάρχει άνθρωπος που να μπορεί να την καταλάβει άν δεν κάνει bench τις μνήμες.

Anyway, μπορείς πολύ άνετα να μπείς στο bios και από κεί να πειράξεις memory voltage και timings σε αυτά που αναφέρει η εταιρία. Δέν γνωρίζω την μητρική σου, οπότε δέν θα μπώ σε παραπάνω λεπτομέρειες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.