taicom_d Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2007 αγορασα προσφατα εναν raptor τησ WD 37 GB και εκτοτε δεν μπορω να κανω εγκατασταση με win xp με το που τελειωνει το πρωτο σταδιο εγκαταστασης στο restart γραφει missing oparating system(δεν υπαρχει αλλος σκληρος επανω στο συστημα και στο boot priority του bios εχω πρωτα τον σκληρο και μετα τα cd rom)ιδεες παιδια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whiteyez1442169121 Φεβρουάριος 14, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2007 Για ρίξε μια ματιά εδώ...http://support.microsoft.com/kb/80304 Link to comment Share on other sites More sharing options...
squid Φεβρουάριος 16, 2007 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2007 το ελυσες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xabikos Φεβρουάριος 19, 2007 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2007 Δοκίμασε την στιγμή που μπουτάρει μετά το restart να βγάλεις το cd με τα win και αν βρει το δίσκο το ξαναβάζεις για να συνεχίσεις την εγκατάσταση. Ξέρω είναι λίγο περίεργο αυτό που λέω αλλά εγώ έτσι το έλυσα το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Φεβρουάριος 19, 2007 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2007 αγορασα προσφατα εναν raptor τησ WD 37 GB και εκτοτε δεν μπορω να κανω εγκατασταση με win xp με το που τελειωνει το πρωτο σταδιο εγκαταστασης στο restart γραφει missing oparating system(δεν υπαρχει αλλος σκληρος επανω στο συστημα και στο boot priority του bios εχω πρωτα τον σκληρο και μετα τα cd rom)ιδεες παιδια???Μπες στη recovery console από το CD των Windows και φτιάξε το boot record με την fixmbr.Αν δε σε βοηθήσει αυτό κατέβασε το utility της WD και ψάξε για bad sectors. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Φεβρουάριος 22, 2007 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2007 Τι cluster size έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Φεβρουάριος 22, 2007 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2007 Μηπως πολυ απλα το μηχανημα παει να ξεκινησει απο αλλον σκληρο και γι αυτο βγαζει το μηνυμα? Βαλε στο boot devices πρωτο τον ραπτορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taicom_d Φεβρουάριος 23, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2007 Μηπως πολυ απλα το μηχανημα παει να ξεκινησει απο αλλον σκληρο και γι αυτο βγαζει το μηνυμα? Βαλε στο boot devices πρωτο τον ραπτορα. Το εχω δοκιμασει και αυτο.Ετσι κι αλλιως οταν ειδα προβλημα τους εβγαλα ολους τους δισκους Link to comment Share on other sites More sharing options...
taicom_d Φεβρουάριος 23, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2007 Μπες στη recovery console από το CD των Windows και φτιάξε το boot record με την fixmbr.Αν δε σε βοηθήσει αυτό κατέβασε το utility της WD και ψάξε για bad sectors.Θα το δοκιμσω και αυτο και θα σας πω λεπτομερειες.Απλως εχω μπλεξει με την δουλεια και δεν προλαβαινω να κανω δοκιμες.Αλλα πρεπει να το λυσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Φεβρουάριος 28, 2007 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2007 Για να μην ανοίξω άλλο θέμα με ακριβώς το ίδιο όνομα, θα δανειστώ του φίλου.Σε μηχάνημα με ABIT AS-8 3rd-Eye, δεν δουλεύει καθόλου με το που θα βάλουμε τον WD Raptor Wd740adfd επάνω. Σε άλλο μηχάνημα ο δίσκος δουλεύει τέλεια.To board έχει τελευταίο BIOS.ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Φεβρουάριος 28, 2007 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2007 δε δουλυει τι εννοεις?δε γυριζει?δε τον βλέπει το bios?δε τον βλέπουν τα win? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Μάρτιος 1, 2007 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 Εννοώ ότι δεν ανάβει ο Η/Υ. Τίποτα... Με το που τον βγάζω και βάζω άλλον SATA δίσκο (με τα ίδια καλώδια) όλα παίζουν τέλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taicom_d Μάρτιος 4, 2007 Author #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2007 Πιαδια το προβλημα μου τελικα ηταν το καλωδιο,δεν ξερω τι και πως τελικα αλλα δοκιμασα τα παντα κα λεω κατσε να αλλαξω καλωδιο (κινηση απελπισιας) και ως δια μαγειας ολα ΟΚ.Ευχαριστω για τις συμβουλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.