Jump to content

"Βουβή" Asus P5VD2-VM

Nikolas_A

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Προ εβδομάδας μου κάηκε το Μ/Β και αναγκάστηκα να ψιλοαναβαθμιστώ. Όλα καλά μόνο που τα XP δεν βλέπουν την ενσωματωμένη κάρτα ήχου. Στο BIOS είναι στο Auto (η μόνη άλλη επιλογή είναι disabled).

Έβαλα τον δίσκο πάνω ως είχε, μήπως αν κάνω εγκατάσταση από το μηδέν σε έναν άδειο που έχω στρώσουν τα πράγματα ή να πάω να την αλλάξω;

Νικόλας

Κανονικά έπρεπε να την είχε βρεί φίλε μου,έστω και σαν άγνωστη συσκευή.Αν δε βρίσκεις άκρη πήγαινέ την πίσω.Πάντως τσέκαρέ το και σε φρέσκο λειτουργικό αν μπορέσεις..

Κανονικά έπρεπε να την είχε βρεί φίλε μου,έστω και σαν άγνωστη συσκευή.Αν δε βρίσκεις άκρη πήγαινέ την πίσω.Πάντως τσέκαρέ το και σε φρέσκο λειτουργικό αν μπορέσεις..

Μου βγάζει ένα PCI device και ένα άγνωστο με ερωτηματικό. Σε κανένα από τα δύο δεν περνάει οδηγούς

Ξαναπερασε τους drivers απο το cd της μητρικης.

Το έχω δοκιμάσει 5-6 φορές, και με το InstAll, που ελέγχει και τους περνάει όλους. Της κάρτας ήχου τον αφήνει τσεκαρισμένο (προς εγκατάσταση δηλ) συνέχεια.

Με βλέπω για επιστροφή...

Νικόλας

Αν τη βρίσκει,τότε δεν είναι πρόβλημα μητρικής αλλά λειτουργικού.Πήγαινε χειροκίνητα και πέρασέ τους.Δηλαδή πήγαινε στην άγνωστη συκευή και βάλε σαν τοποθεσία τον φάκελο με τον οδηγό της κάρτας ήχου.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΤΑ 99% ΕΙΝΑΙ ΤΟ HD AUDIO ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΜΗΤΡΙΚΗ. ΘΕΛΕΙ ΠΡΩΤΑ ΕΝΑ UPDATE ΑΠΟ MS, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ FLODER ΜΕΣΑ ΣΤΟ CD ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ DRIVERS ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ PM ΝΑ ΣΤΟ ΣΤΕΙΛΟ MAIL

Αν τη βρίσκει,τότε δεν είναι πρόβλημα μητρικής αλλά λειτουργικού.Πήγαινε χειροκίνητα και πέρασέ τους.Δηλαδή πήγαινε στην άγνωστη συκευή και βάλε σαν τοποθεσία τον φάκελο με τον οδηγό της κάρτας ήχου.

Το πρώτο που δοκίμασα αλλά δεν παίζει. Μου βγάζει το παρακάτω μύνημα:

Installation failed!

The audio driver files do not support your computer hardware

Note: If you uninstalled audio software without restarting your PC, restart now, then run this setup again

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΤΑ 99% ΕΙΝΑΙ ΤΟ HD AUDIO ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΜΗΤΡΙΚΗ. ΘΕΛΕΙ ΠΡΩΤΑ ΕΝΑ UPDATE ΑΠΟ MS, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ FLODER ΜΕΣΑ ΣΤΟ CD ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ DRIVERS ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ PM ΝΑ ΣΤΟ ΣΤΕΙΛΟ MAIL

Απ' ότι διαβάζω αυτό αφορά τα 64bit και τα 2003 Server

Νικόλας

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.