Jump to content

Partition και ξε-partition

Chaleas

Recommended Posts

Καλημερα σας.Ειχα εναν σκληρο 80αρι και πηρα εναν 250αρι.Τον 80αρι τον ειχα σε 3 κοματια( c: για το λειτουργικο, d: για κατεβασμα απο ιντερνετ και e: για χρησιμα προγραματα)

Και θελω να ρωτησω αν τον παλιο μου δισκο τον 80αρι μπορω να τον κανω ενα κοματι χωρις να χρειαστω format.Αν ναι τοτε πως? (ενοειτε οτι θα κανω partition τον καινουριο και οτι θα μεταφερω ολα μου τα υπαρχοντα σ'αυτον)

Ευχαριστω

Οπως επισης θελω να ρωτησω ποιον απο τους 2 να χρησιμοποιω για το λειτουργικο.Ο παλιος μου ειναι σατα 8ΜΒ cache κι ο καινουριος ειναι Sata2 16MB Cache.

Υπαρχει ενα προγραμμα, το partition magic, το οποιο κανει οτι θες στους δισκους.. εγω αυτο χρησιμοποιω και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Τελευταια εκδοση το Partition Magic 8.0.

Αν κανω install το OS στον καινουριο δισκο(sata2 αντι για sata1 και 16MB Cache αντι για 8MB) θα ειμαι λιγο πιο γρηγορος η δε θα εχει διαφορα?Αν εχει διαφορα που θα ειναι?

Ο 250άρης δίσκος λόγω platter ακόμα και χωρίς να είχε SATA2 και 16ΜΒ cache χαλαρά θα τα έριχνε στον 80άρι. Θα καταλάβεις αμέσως τη διαφορά εφόσον αυτή σχετίζεται με read/write στον δίσκο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.