Arkan1442169160 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2007 Πολλά ακούω τώρα τελευταία για orthos stable για πολλές ώρες και μου γεννιέται το ερώτημα.Είναι όντως αξιόπιστο το orthos όσον αφορά στην σταθερότητα του εκάστοτε υπολογιστή; Περιπτώσεις που στα 20 λεπτά το orthos τους κολλάει ενώ στο ίδιο σύστημα με +200/300mhz ή και παραπάνω δέν καταλαβαίνει τίποτα, είναι αξιόπιστη πηγή συμπερασμάτων;
Evolution_R Φεβρουάριος 12, 2007 #2 Φεβρουάριος 12, 2007 100% δεν μπορεις να εγγυηθεις ποτε, κυριως στην περιπτωση που δεν σου βγαλει καποιο σφαλμα.Αυτο σημαινει οτι αν το αφησεις και τρεξει για αρκετα λεπτα-ωρες ναι μεν θα παρεις μια καλη εικονα για το συστημα σου αλλα και παλι δεν ειναι εγγυημενο οτι εισαι rock stable (ουτε ποτε προκειται να σαι).Oποτε ναι μπορεις να πεις οτι ειναι οσο αξιοπιστο γινεται για την δουλεια που κανει.
ThorLite Φεβρουάριος 12, 2007 #4 Φεβρουάριος 12, 2007 To Οrthos ειναι Prime95 σε C2D παντως αν ειναι orthos ασταθες θα ειναι γενικα ασταθες οπως εχω παρατηρησει σε A64 μπορουσε να συμβαινει κατι τετοιο που λες.......
slaught Φεβρουάριος 12, 2007 #5 Φεβρουάριος 12, 2007 Το orthos ειναι πολυ ευαισθητο.Οση παραπανω ωρα τρεξει τοσο πιο σιγουρος εισαι για την ορθοτητα του.Εγω ειχα αφησει το prime95 να τρεξει 23 ωρες!Ε μετα απο τετοιο τεστ θεωρω οτι το overclock μου ειναι πετυχημενο!Αν παλι βγαλει λαθη τι να πω.Προσωπικα βαζω το orthos με priority 10 και το αφηνω κανενα 2-ωρο δεν πιστευω οτι χρειαζεται παραπανω ωρα.
MADKiller7 Φεβρουάριος 12, 2007 #6 Φεβρουάριος 12, 2007 O συνδιασμος αποτελεσματων απο προγραμματα σταθεροτητας νομιζω σε κανει ακομα πιο σιγουρο,προτιμω που εχω βγαλει 3 τεστ διαφορετικα,παρα ενα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.