bleo8onhs Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2005 Έχει κανείς άποψη για αυτό το adsl modem/router?LEVEL ONE WBR-3407A WIRELESS ADSL/PSTN MODEM ROUTER Wireless ADSL Gateway με ενσωματωμένο modem, firewall και switch τεσσάρων θέσεων για σύνδεση με PSTN γραμμή (ADSL over PSTN). Συνδέστε κατευθείαν την ADSL γραμμή και μοιράστε την στο τοπικό σας δίκτυο είτε ενσύρματα (για τέσσερις υπολογιστές) είτε ασύρματα. Περιέχει επιπλέον και switch τεσσάρων θέσεων για σύνδεση υπολογιστών με ενσύρματη κάρτα δικτύου.# Θύρες: 1xADSL over PSTN. LAN: 4x10/100M (RJ-45) Port με αυτόματη ανίχνευση MDI/MDIX.# Υποστηριζόμενα πρότυπα:802.11g, 802.11b, Dynamic and static IP addressing, DHCP Server, NAT/PAT (για TCP και UDP), PPTP/PPPoE.# Ασφάλεια: 64/128bit WEP.# Πρόσθετα Χαρακτηριστικά:Υποστηρίζει PPTP, L2TP και IPSec VPN pass through. Ρυθμίζεται εύκολα μέσω Web Browser από οποιοδήποτε συνδεδεμένο υπολογιστή.# Εγγύηση: 1 χρόνος.# Συσκευασία: Retail.Ψάχνω wireless λύση και modem μαζί over pstn όμως. Και όποιες προτάσεις έχετε καλοδεχούμενες!
crmaris Φεβρουάριος 3, 2005 #2 Φεβρουάριος 3, 2005 για δες το us robotics 9106. Σαν modem τουλαχιστον adsl ειναι φοβερο (εγώ έχω το 9105 που δεν ειναι wirelless.) Το 9106 ειναι wirelless και εχει και switch 4 θεσεων και adsl over pstn.
sotiris Φεβρουάριος 3, 2005 #3 Φεβρουάριος 3, 2005 9106 annex a νομιζω λεγεται το pots.υπάρχει linksys wag54g(s?) δεν θυμάμαι ακριβώς.και για πιο ακριβά vigor? η κάπως έτσι, με διάφορα χαρακτηριστικά.
adams Φεβρουάριος 3, 2005 #4 Φεβρουάριος 3, 2005 Το 9106 το εχω εδω και κανα μηνα και ειμαι ευχαριστημενος και ως modem/router και ως wirelless access point(καλη εμβελεια χωρις διακοπες)Κανει και για pstn και isdn με ενα flasharisma.To θεμα ειναι οτι υπαρχει ελλειψη στην αγορα.Αν ισχυουν τα χαρακτηριστικα του level-one δεν εχει encryption wap που ειναι και πιο ασφαλης (το 9106 εχει)Ριξε και μια ματια στα μοντελα της linksysπ.χ WAG54GΤο 9106 εχει ευκολο port-forwarding (με ετοιμα καποια βασικα προγραμμτα και παιχνιδια) και QOS (quality of service)
blade_pan Φεβρουάριος 3, 2005 #5 Φεβρουάριος 3, 2005 bleo8onh εχω το us robotics 9106.... Εχει 4 θυρες ethernet,wireless,firewall και ειναι και για pstn και για isdn με ενα firmware... Το καλο με αυτο το modem ειναι οτι μπορεις να κανεις παρα πολλες παραμετροποιησεις....Nat,port forwardind,qos-δηλαδη προτεραιοτητες... Και ολα αυτα σε μια τιμη 100....Τα συμπερασματα δικα σου...
sotiris Φεβρουάριος 3, 2005 #7 Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από adamsδεν εχει encryption wap wep οχι wap. wap είναι στα κινητά.παρ' όλ' αυτά:PCMCIA = People Can´t Memorize Computer Industry Acronyms
adams Φεβρουάριος 3, 2005 #8 Φεβρουάριος 3, 2005 Sotiri εχεις δικιο WPA εννοουσα ως τροπο κρυπτογραφησης ...ενα μικρο αναγραμματισμο εκανα
blade_pan Φεβρουάριος 3, 2005 #10 Φεβρουάριος 3, 2005 Δυσκολο...αχε...παρε ενα τηλεφωνο απο Χαλκιδα 22210 81118!Γενικως ειναι σε ελλειψη!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.