Jump to content

Αναβαθμιση

pinelopi1442169155

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σκεφτομαι να παρω τα εξης (επεξεργαστη:intel core 2 6700, μητρικη:asus p5w dh deluxe, καρτα γραφικων:asus 7600 gd, σκληρο:WD 500gb) απο το παλιο pc θα κρατησω dvd rom, dvd rw, cd rw και σκληρο 80g θέλω βοηθεια για τροφοδοτικο περιπου 100-150€ και ram sta 2g στα 250€ και για οθονη σκεφτομαι eizo 19' δεν εχω ιδεα και θαθελα κατι αξιοπιστο

τα υπολοιπα πως τα βλεπετε ειναι οκ;

τη μητρική την καραγουστάρω (πάντα Asus βάζω) ο επεξεργαστής μια χαρά είναι καθώς και η κάρτα...τώρα για το τι θα βάλεις όλα εξαρτώνται από τις απαιτήσεις τις δικές σου και τα οικονομικά σου.

Εξαρτάται για τι το χρησιμοποιείς το pc σου...εγώ σπίτι με ένα athlon xp 2600 είμαι και μια 256άρα κάρτα γραφικών (από τις φτηνές μη φανταστεις) και με 2 γίγα ram και αν και παλιό όλα όσα θέλω τα έχω (δηλαδή το WOW :109:)

Σκεφτομαι να παρω τα εξης (επεξεργαστη:intel core 2 6700, μητρικη:asus p5w dh deluxe, καρτα γραφικων:asus 7600 gd, σκληρο:WD 500gb) απο το παλιο pc θα κρατησω dvd rom, dvd rw, cd rw και σκληρο 80g θέλω βοηθεια για τροφοδοτικο περιπου 100-150€ και ram sta 2g στα 250€ και για οθονη σκεφτομαι eizo 19' δεν εχω ιδεα και θαθελα κατι αξιοπιστο

Θα προτείνω...

ASUS P5W DH Deluxe

Πολύ καλή μητρική.

CPU C2D E6600

Η διαφορά σε επιδόσεις σε σχέση με τον 6700 είναι σχετικά μικρή...ενω η διαφορά τιμής είναι αρκετή.

TeamGroup

Ram 2GB Kit DDR2 800 4-4-4-12

Καλές και σχετικά φθηνές μνήμες.

Hiper Type-R 730Watt.

Πολύ καλό,εύχρηστο και οικονομικό.

Με τα χρήματα που εξοικονομείς από cpu & τροφοδοτικό...

Πάρε μιά κάρτα γραφικών 7900GS...γύρω στα 180-195 ευρώ έχουν.

CPU C2D E6600

Η διαφορά σε επιδόσεις σε σχέση με τον 6700 είναι σχετικά μικρή...ενω η διαφορά τιμής είναι αρκετή.

Θα συμφωνήσω

Ο C2D E6600 αποδίδει περίπου 8% λιγότερο, κοστιζει 302€ και είναι κατα 37% φθηνότερος από τον C2D E6700 που κοστίζει 481€

Enermax Liberty 620W χρησιμοποιώ, και μπορώ να πώ πως παίρνει 10''. Δεν μασάει σε πτώσεις τάσεων κλπ κλπ, ΕΝΤΕΛΩΣ αθόρυβο (το έχω ανάψει μόνο του για να το ακόύσω και έπαθα πλάκα) και πάνω απ' όλα είναι Plug, έτσι μπορείς να τακτοποιήσεις τα κάλώδια τέλεια. Είναι και Enermax.

Όσον αφορά τις μνήμες δεν μπορώ να επιφέρω γνώμη διότι οι γνώσεις μου είναι κάπως περιορισμένες.

Για οθόνη, ένα έχω να πώ. Eizo > ALL.-

Γενικότερα τα modular δέν είναι και ό,τι καλύτερο. Καλύτερα κάτι σταθερό και με λίγα παραπάνω καλώδια, παρά κάτι με αποσπώμενα καλώδια άρα και απώλειες...

Επίσης Τάσο, το Hiper Type-R 730Watt είναι πολύ καλό, αλλά άν δέν έχει κάποιος full tower να το βάλει, μάλλον θα έχει προβλήματα χώρου λόγω του ό,τι τα modules βγαίνουν από κάτω κι όχι από πίσω. Αυτό είχα και το άλλαξα για το Hiper Type-Μ 730Watt, γιατί στο Soprano χτυπούσε πάνω στα πάντα...

Πολλά enermax από τη σειρά liberty έχουν βγει ελλατωματικά μέχρι τώρα. Μόνο και μόνο λόγω φήμης θα τα απέφευγα στην παρούσα φάση.

Αυτό μπορώ να πω πως δεν το ήξερα! Λογικά έπεσα στην γερή παρτίδα.:033:

Αυτό μπορώ να πω πως δεν το ήξερα! Λογικά έπεσα στην γερή παρτίδα.:033:

Οντως τα πρώτα Liberty είχαν αρκετά ελλατωματικά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.