Necro Φεβρουάριος 15, 2007 #21 Φεβρουάριος 15, 2007 Σωστό το επιχείρημα με τον επεξεργαστή. Απλά θα ήθελα να το κρατήσω καμια διετία το συστηματάκι και να μπορώ να παίζω και κάτι πιο απαιτητικό...Η σκέψη σου είναι σωστή ότι ο επεξεργαστής δεν "σπρώχνει" επαρκώς, παρά τα 2 GB RAM που διαθέτω... Και για να σας στείλω λίγο: συμφωνούμε ως επί της αρχής ότι η μητρική μου δεν υποστηρίζει PCI express, έτσι δεν είναι;;; Τώρα θα σας κουφάνω όταν μπείτε εδώ και δείτε ποια κάρτα γραφικών προτείνει η ίδια η Dell ως upgrade του συστήματός μου. Και τώρα πείτε μου, έχω λόγο να μπερδεύομαι, ναι ή όχι;;; ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! Υ.Γ. Και παρεπιπτόντως δεν χωράει full size κάρτα και πρέπει να καταφύγω είτε σε low profile, είτε σε μετακίνηση των πάντων σε μεγαλύτερο κουτί... πιθανότατα να έκανες λάθος το μοντέλο, αλλά μάλλον απλά ανανεώσανε τα υποσυστήματα του συγκεκριμένου μοντέλου το περασμένο καιρό η μπορεί απλά να είναι για τα μπάζα το search τους
squid Φεβρουάριος 15, 2007 #22 Φεβρουάριος 15, 2007 .Eφοσον δεν προκειται να βαλεις ισχυροτερο επεξεργαστη πλεον σε αυτο το μηχανημα και μαλλον η καρτα γραφικων θα ειναι η τελευταια του αναβαθμιση, και μια που ειναι AGP που σιγα σιγα εξαφανιζεται , οπως ειπε και ο φιλος μια μεταχερισμενη καρτα επιπεδου 6800GT / Χ1800 και πανω νομιζω ειναι μια σοφη επιλογη. Δεν ξερω τι γινεται με το θεμα τροφοδοτικου , μπορεις να το ελεγξεις εδω : http://www.extreme.outervision.com/psucalculator.jsp Γενικα μεχρι ενα σημειο, νομιζω μονο με τις GF 8ΧΧΧ εχει αλλαξει η κατασταση, η ATI εχουνε καλυτερη ποιοτητα απεικονισης (που προσωπικα ειναι πολυ σημαντικο για μενα, ψαξε ας πουμε nVidia και shimmering) αλλα απο την προσωπικη μου εμπειρια με την nVidia ειχα πολυ λιγοτερα ζητηματα συμβατοτητας με τα παιχνιδια παροτι η ATi εχει κατ'εμε προσωπικα παλι, καλυτερους driversTα 512 mb σε σχεση με τα 256 σημαινουν υποστηριξη μεγαλυτερης αναλυσης οθονης και πιο ανετη διαχειριση μεγαλων σε μεγεθος bitmap textures. Aν αναλογιστει κανεις ομως οτι ισως παιζεις σε 17-19 αρα οθονη πιθανον με αναλυσεις 1024 x 768 ή 1152 x 864 που ειναι αναλυσεις που ανετα καλυπτουν τα 256mb και οτι η πλειονοτητα των παιχνιδιων δεν χρησιμοποιουν ακομη ισως τοσο μεγαλα bitmap textures που να χρειαζονται απαραιτητα 512MB μνημης, ισως να ητανε καλυτερα να δωσεις εμφαση στο ποσο γρηγορο ειναι το τσιπ και οι μνημες του και να παρεις το μεγιστο που μπορεις σε αυτους τους τομεις με τα δεδομενα λεφτα σου στα 256MB. Στην κατηγορια καρτων που δεχεται το μηχανημα σου και που μπορεις να πληρωσεις πιστευω οτι σηκωνει να θυσιαστουν τα 512MB, δεν εχουν ισως τοσο αντικρυσμα οσο σε ενα high end μηχανημα. Ισχυει βεβαια οτι ΕΑΝ η καρτα σου ΔΕΝ τα καταφερνει καλα με το Anisotropy filtering (AF) και το Αnti-Aliasing (AA οr FSAA) τοτε τα 512mb ισως σου δωσουν τη δυνατοτητα να ισοσταθμισεις τη φτωχη αποδοση σε AA & AF ανεβαζοντας την αναλυση στην οποια παιζεις (πχ 1280x1024). Εδω γενικα ισχυει νομιζω προσωπικα οτι η ATI τα καταφερνει καλυτερα στο AA και ΑF.Οι επιλογες βεβαια σε AGP ειναι πλεον περιορισμενες στην αγορα.Η 7800 GS απο οσο γνωριζω ειναι ΠΟΛΥ δυνατη καρτα. ειναι στην ουσια μια 7900 στην τιμη 7800. Για αυτο και παταει ανετα στα benchmarks τις PCIE 7800 GTX. Σηκωνει αρκετο οverclock, ειναι αθορυβη οχι πολυ ζεστη που συνηθως ειναι η nvidia και με λογικη καταναλωση ρευματος. Kαρτες αυτης της κατηγοριας, 7800-7900 πιθανον να μην μπορουν να αξιοποιηθουν αποτελεσματικα και σε ολο το δυναμικο τους απο το συστημα σου, θα κανεις μια επενδυση σε μια πολυ καλη καρτα που ομως δεν θα μπορεις να κρατησεις οταν κανεις αναβαθμιση το PC σου σε δυο και βαλε χρονια οπως λες ... οποτε ισως να ειναι πιο σοφη λυση να παρεις μια καρτα (μεταχειρισμενη ισως, να λυτωσεις ακομη περισσοτερα χρηματα) που να ειναι στα μετρα του μηχανηματος σου, να μπορει να την αξιοποιησει πληρως, αν βεβαια η χρηματικη διαφορα αξιζει τον κοπο (πχ μπορει μια 6800GT να ειναι οτι πρεπει και να σου κοστισει ας πουμε 90 ευρω, σε σχεση με τα 200+ που σκεφτεσαι να δωσεις).
kdiamond Φεβρουάριος 15, 2007 Author #23 Φεβρουάριος 15, 2007 Ευχαριστώ πάρα πολύ Squid!!! Η ανάλυση σου είναι διαφωτιστική και συμφωνώ απόλυτα για το συμπέρασμά σου.Να σου θέσω και ένα ακόμα περιορισμό φίλε Squid: η κάρτα γραφικών που σηκώνει το συστηματάκι μου είναι low profile... και δε βρίσκω τίποτα σε low profile...Τι μαθαίνει κανείς στα γεράματα ε;;;;Έπρεπε να φτάσω στα 27 για να μάθω ότι υπάρχουν και άλλες κάρτες εκτός από τα φυσιολογικά μεγέθη...Υ.Γ. Τι επεξεργαστή μου προτείνετε να βάλω μετά από αυτόν;;;
squid Φεβρουάριος 15, 2007 #24 Φεβρουάριος 15, 2007 Με το θεμα Low Ρrofile ειμαι ασχετος, αναφερεται στο παχος της καρτας ή στο μήκος? Low profile eιναι μηπως οι καρτες για φορητα?Τι καρτα εχεις τωρα? Επεξεργαστη ρωτας για αναβαθμιση πανω στο παρον συστημα ή για καινουριο συστημα? Αν ειναι γεραματα τα 27 ..... μην τα λες αυτα τα πραγματα ετσι υπαρχουν και μεγαλυτεροι εδω μεσα που προσπαθουμε να διατηρησουμε την ψυχραιμια μας για την ηλικια μας :083:
squid Φεβρουάριος 15, 2007 #25 Φεβρουάριος 15, 2007 ωπα, ειδα τωρα τι εστι low profile, κοντυτερο πλατος καρτας PCI σε σχεση με το κλασσικο ATX .... Ε αναγκαστικα τοτε θα πρεπει πρωτα να βρεις τι επιλογες εχεις σε AGP & low profile, ενας δυσκολος συνδυασμος μαλλον, ιδιως για ελλαδα, οποτε μαλλον απο εξω ... (ebay?) τα κριτηρια σου πλεον ειναι :1. Low profile & ΑGP2. κοντα στο διπλασιο fillrate απο την τωρινη σου καρτα. Fillrate = Pixel shaders x GPU Clock. (GPU = Πυρηνας, τσιπ, επεξεργαστης καρτας) Για παραδειγμα αν η καρτα σου εχει 4 pixel pipelines (αλλιως pixel shaders ή Pixel processors) και δουλευει στα 350 MHz τοτε το fillrate ειναι 1400. οποτε κοιτας για μια καρτα που να σου δινει ας πουμε 2800+
kdiamond Φεβρουάριος 16, 2007 Author #26 Φεβρουάριος 16, 2007 Ιδέες συζητάμε, αν και ξέρω ότι θα πείτε να πεταξώ τον κουβά (το σκέφτομαι κι εγώ μερικές φορές), αλλά τον έχω συνηθίσει και τον λυπάμαι....Θα μπορούσα ενδεχομένως να αναβαθμίσω τη CPU του με κάτι καλύτερο...Περιμένω ιδέες...Μεγάλος ο περιορισμός Sq στις επιλογές της VGA...Τρεχαγυρευόπουλος...Ακόμα δεν έχω κάτι από Ελλάδα, αν βρω θα ενημερώσω (αν και δε νομίζω να την πατήσει κανείς όπως εγώ)....ΚΔ
john5kilkis Φεβρουάριος 16, 2007 #27 Φεβρουάριος 16, 2007 τι τροφοδοτικό είπαμε έχεις ? εγώ είχα πριν ένα 400w noname και είχα προβλήματα. Η 7800gs την μέτρησα και είναι σχεδόν 25 cm μήκος και 11 πλάτοςΕπίσης ο P4 ακόμα και στα 3.4 ghz φρενάρεi την κάρτα ακόμα και default οπότε δεν χρειάζεται να ψάξεις για κάτι καλύτερο.Η απόφαση είναι δική σου
kdiamond Φεβρουάριος 18, 2007 Author #28 Φεβρουάριος 18, 2007 Έχετε δίκιο, δεν αξίζει τον κόπο και συν τοις άλλοις οι περιρισμοί που έχω (AGP & low bracket) με οδηγούν σε μία από τις εξής δύο:RADEON 9250 256MB DDR AGP8x, DVI, TV-Out, 250/200 MHz, 128 bit, 4 Pipes, RetailXFX VGA NVIDIA GF6200 SILENT 256MB AGP DVI TV-OUT RETAILΘα αλλάξω ούτως η άλλως τροφοδοσία, κάνει διάφορα περίεργα το τροφοδοτικό μου...Από τις δύο κλίνω περισσότερο στη δεύτερη...Άλλη μια βοήθεια - απορία. Πριν από ένα μήνα κατέστρεψα την αρχαιολογία τηλέοραση του δωματίου μου (μία Sony CRT 20ετίας). Και σκεφτόμουν να συνδιάσω τηλεόραση και monitor...Επειδή είμαι βέβαιος ότι υπάρχει καλύτερα πληροφορημένος κόσμος από εμένα, έχω δύο σκέψεις και θέλω τη γνώμη σας.Είναι καλύτερα να καταφύγω σε multifunctional monitor (ουσιαστικά monitor με TV tuner),όπως αυτό, ή σε τηλεόραση με υποδοχή 15 pin dsub όπως http://www.sony.gr/view/ShowProduct.action?product=KDL-20S2020&site=odw_el_GR&pageType=TechnicalSpecs&category=TVP+LCD+TV;Η βοήθεια σας είναι σημαντικότατη και σας ευχαριστώ θερμώς όλους, τόσο γιατί γίνεται ευκολότερη η τελική επιλογή όσο και για το διδακτικό χαρακτήρα της ανταλλαγής απόψεων.ΚΔ
JRIXM8 Φεβρουάριος 18, 2007 #29 Φεβρουάριος 18, 2007 RADEON 9250 256MB DDR AGP8x, DVI, TV-Out, 250/200 MHz, 128 bit, 4 Pipes, RetailXFX VGA NVIDIA GF6200 SILENT 256MB AGP DVI TV-OUT RETAILΣου προτείνω την δεύτερη γιατί εκτός του ότι είναι καλύτερη σε επιδόσεις είναι και νεότερης γενιάς...Από τιμή δεν ξέρω τι παίζει αλλά αν είναι σε παρόμοιες τιμές πάρε την δεύτερη.
squid Φεβρουάριος 18, 2007 #30 Φεβρουάριος 18, 2007 Θα ελεγα καλυτερα το Monitor παρα την TV. Οι τηλεορασεις εχουν χαμηλοτερη αναλυση απο τα monitor και χαμηλοτερο refresh rate, (αν δεν κανω λαθος εκτος απο ΗDTV το ΤV σημα ειναι κατι σαν 7xx*5xx? και τα συνηθη refresh rates ειναι γυρω στα 60ΜΗz? απο τη στιγμη που για να δουλευεις μπροστα σε ενα monitor πρεπει να εχει 75+ MHz για να μη χαλασεις τα ματια σου?) Εκτος εαν ειναι super duper HDTV και εχεις σκοπο να δουλευεις και να παιζεις στo PC απο ...αποσταση
kdiamond Φεβρουάριος 19, 2007 Author #31 Φεβρουάριος 19, 2007 Θα κατεβάσω τα manual και των δύο και θα είμαι πιο ακριβής...Thank you!!
steve_m Φεβρουάριος 19, 2007 #32 Φεβρουάριος 19, 2007 Έχετε δίκιο, δεν αξίζει τον κόπο και συν τοις άλλοις οι περιρισμοί που έχω (AGP & low bracket) με οδηγούν σε μία από τις εξής δύο:RADEON 9250 256MB DDR AGP8x, DVI, TV-Out, 250/200 MHz, 128 bit, 4 Pipes, RetailXFX VGA NVIDIA GF6200 SILENT 256MB AGP DVI TV-OUT RETAILΘα αλλάξω ούτως η άλλως τροφοδοσία, κάνει διάφορα περίεργα το τροφοδοτικό μου...Από τις δύο κλίνω περισσότερο στη δεύτερη...Άλλη μια βοήθεια - απορία. Πριν από ένα μήνα κατέστρεψα την αρχαιολογία τηλέοραση του δωματίου μου (μία Sony CRT 20ετίας). Και σκεφτόμουν να συνδιάσω τηλεόραση και monitor...Επειδή είμαι βέβαιος ότι υπάρχει καλύτερα πληροφορημένος κόσμος από εμένα, έχω δύο σκέψεις και θέλω τη γνώμη σας.Είναι καλύτερα να καταφύγω σε multifunctional monitor (ουσιαστικά monitor με TV tuner),όπως αυτό, ή σε τηλεόραση με υποδοχή 15 pin dsub όπως http://www.sony.gr/view/ShowProduct.action?product=KDL-20S2020&site=odw_el_GR&pageType=TechnicalSpecs&category=TVP+LCD+TV;Η βοήθεια σας είναι σημαντικότατη και σας ευχαριστώ θερμώς όλους, τόσο γιατί γίνεται ευκολότερη η τελική επιλογή όσο και για το διδακτικό χαρακτήρα της ανταλλαγής απόψεων.ΚΔΑν ειναι ετσι παρε μια μητρικη με onboard vga,γιατι αυτες οι δυο καρτες δεν ειναι.
kdiamond Φεβρουάριος 20, 2007 Author #33 Φεβρουάριος 20, 2007 Αν ειναι ετσι παρε μια μητρικη με onboard vga,γιατι αυτες οι δυο καρτες δεν ειναι.Το έχασα το επιχείρημα..για πάμε ξανά...
kdiamond Φεβρουάριος 20, 2007 Author #34 Φεβρουάριος 20, 2007 Φίλε squid, η TV που βρήκα είναι 1366 Χ 768, ωστόσο τα refresh rate είναι όντως μέχρι 60..Η TV είναι η KDL 20S2020 της SONY (HDMI είναι, συμπαθητική αλλά και καμια 200 ευρώ παραπάνω από το μονιτοράκι Samsung SM 940MW, για όποιον άλλο ενδεχομένως ενδιαφέρεται).Οπότε θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου..MerciΚΔ
geoal Φεβρουάριος 20, 2007 #35 Φεβρουάριος 20, 2007 λοιπον να σας πω και εγω οτι η 7800GS AGP ΔΕΝ ειναι ποιο γρηγορη απο 7800GTX PCΙ-E και οτι η εκδοση AGP βγηκε με 16 και 24 pipelines και δεν μπορεις να ξεχωρισεις ποια καρτα εχει 16 και ποια 24 παρα μονο οταν την βαλεις πανω στο συστημα. Η 7800GS τρεχει τον πυρηνα στα 375ΜΗΖ και στις 2 περιπτωσεις (16 ή 24 pipelines) ενω η 7800GTX PCΙ-E στα 430ΜΗΖ γιαυτο ειναι και ποιο γρηγορη. Η καλυτερη καρτα για AGP αυτη την στιγμη ειναι η ΑΤΙ Χ1950Pro και ειναι αρκετα ταχυτερη απο την 7800GS AGP πραγμα που κανει την αγορα της δευτερης ασυμφορη μια και εχουν παρομοιες τιμες. Συντομα θα βγαλει η ΑΤΙ και την Χ1950ΧΤΧ σε AGP αλλα ακομα τιμες δεν ξερουμε και επισης θα θελει και ποιο δυνατο τροφοδοτικο απο τις προηγουμενες. Γενικα δεν συμφερει να δωσεις πανω απο 100-120 ευρω για αναβαθμηση σε τετοια καρτα για το μηχανημα που εχεις. Παρε μια 7600GS AGP σε αυτα τα χρηματα και θα εισαι μια χαρα. Οι 9250 και η 6200 ειναι πολυ lowend καρτες και δεν θα δεις ουσιαστικη διαφορα στα παιχνιδια σε σχεση με αυτην που εχεις. Τελος οι TFT τηλεορασεις εφοσον εχουν d-sub 15pin δεν θα σου βγαλουν τα ματια οπως οι παλαιοτερες CRT και τα 60ΗΖ ανανεωσης σε ΤFT δεν εχουν καμια σχεση με τα 60ΗΖ σε CRT. Αν δειτε τα περισσοτερα TFT PC Monitor 60ΗΖ ρυθμο ανανεωσης εχουν και ειναι μια χαρα. Απλα οι τηλεορασεις TFT δεν θα εχουν τοσο καλη ποιοτητα εικονας οσο ενα καλο TFT monitor οταν δουλευεις σε PC mode.
TASOS Φεβρουάριος 20, 2007 #36 Φεβρουάριος 20, 2007 Low Profile VGA ... της προκοπής ... δέν πρόκειται να βρείς,μήν παιδεύεσαι άδικα.Ασε τι λέει ο κατασκευαστής και κάτσε μέτρα μόνος σου,το διαθέσιμο χώρο για κάρτα γραφικών που έχει το κουτί σου.Βασικά το ύψος της κάρτας είναι αυτό που σε περιορίζει.Αν έχεις ελεύθερο χώρο,μέχρι πάνω στο bracket της κάρτας (εκεί που βιδώνει στο κουτί)...κατά 99% είσαι ΟΚ.Κάνε έναν έλεγχο και πές μας.EditΑν έχεις tower (και όχι desktop) κουτί ... δέν νομίζω να έχεις πρόβλημα.
squid Φεβρουάριος 20, 2007 #37 Φεβρουάριος 20, 2007 Σχετικα με το θεμα monitor / ΤV, προσωπικα παντα, βαραινει υπερ το οτι με λιγοτερα χρηματα παιρνω ενα καλο monitor για καθημερινη χρηση και παιχνιδια αν και οι ιντσες ειναι λιγοτερες ισως απο της τηλεορασης (αλλα οχι πολυ μαλλον) και δεδομενου οτι μαλλον προοριζεται για μικρο δωματιο και οχι σαλονι, πιθανον να καλυπτει καλα και την θεαση τηλεορασης απο αποστασεις διαστασεων υπνοδωματιου τυπικου ελληνικου διαμερισματος. Οι τηλεορασεις απο την αλλη δεν νομιζω οτι εχουν τις προδιαγραφες εργασιας απο κοντινη αποσταση (εκπομπη ενεργειας, οφθαλμολογικες προδιαγραφες κλπ) και γενικα κοστιζει περισσοτερο μια τηλεοραση απαιτησεων. Και σε περιπτωση αγορας τηλεορασης για χρηση με Η/Υ νομιζω οτι επιβαλεται πρωτα να δοκιμαστει απο τον χρηστη σε αυτο το θεμα, προσωπικα δεν θα επαιρνα πρωτου δοκιμασω πως δειχνει σε συνεργασια με τον ΗΥ.Οι περισσοτερες μαλλον 7800GS δεν ειναι μεταμφιεσμενες 7900, μια εταιρια τουλαχιστο η Gainward εχει βγαλει 7800GS σε προδιαγραφες 7900GT, και 7800GT, πιθανον να υπαρχουν και αλλες. http://www.futuremark.com/forum/showthread.php?t=36501 http://www.pureoverclock.com/story665.html.
Candyman1442169163 Φεβρουάριος 20, 2007 #38 Φεβρουάριος 20, 2007 kdiamond δεν παίρνεις ένα κανονικό κουτί να μεταμοσχεύσεις το pc να του πετάξεις πάνω ότι VGA γουστάρεις;
kdiamond Φεβρουάριος 20, 2007 Author #39 Φεβρουάριος 20, 2007 Λοιπόν, δυστυχώς το κουτί μου είναι Desktop, ο διαθέσιμός καθ' ύψος χώρος είναι 6,4 cm και η μόνη λύση να χωρέσει κανονική AGP είναι να πιάσω το πριόνι...Δεν είναι κακή ιδέα!!! Όσον αφορά τη μεταμόσχευση, την θεωρούσα ιδανική λύση μέχρι που αντελήφθην ότι η MOBO είναι μοντελάκι μόνο γι αυτά τα DELL...Και όχι μόνο. Το DVD και το floppy είναι slim (σαν των laptop ένα πράγμα). Ακόμα όμως το σκέφτομαι πολύ πολύ σοβαρά ομολογώ, έστω και αν χρειαστεί να γίνει της πατέντας.Το χειρότερο είναι ότι τελικά μάλλον εκεί θα καταλήξω για έναν λόγο που όλοι σας τον υποπτεύεστε...160 Watt PS (το οποίο βέβαια είναι ένα μακρόστενο κέρατο της DELL και όμοιό του βρίσκεις πολύ δύσκολα-βρήκα ένα Hipro, αλλά για να το φέρω Ελλάδα θα πρέπει να είμαι πολύ Μ$#@κας). Και αυτό γιατί: οι "κύριοι" της DELL δεν σου κάνουν την τιμή να σε εξυπηρετήσουν. Στο στοκ των ανταλλακτικών δεν υπάρχει και παρά το γεγονός ότι είναι ακόμα στην εγγύηση, δε σου βάζουν μεγαλύτερο ακόμα και αν "καεί" (γιατί σκεφτόμουν να του κάνω ένα μπανάκι)....Οπότε, το ηθικό δίδαγμα είναι ένα: ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ DELL!!!
kdiamond Φεβρουάριος 20, 2007 Author #40 Φεβρουάριος 20, 2007 λοιπον να σας πω και εγω οτι η 7800GS AGP ΔΕΝ ειναι ποιο γρηγορη απο 7800GTX PCΙ-E και οτι η εκδοση AGP βγηκε με 16 και 24 pipelines και δεν μπορεις να ξεχωρισεις ποια καρτα εχει 16 και ποια 24 παρα μονο οταν την βαλεις πανω στο συστημα. Η 7800GS τρεχει τον πυρηνα στα 375ΜΗΖ και στις 2 περιπτωσεις (16 ή 24 pipelines) ενω η 7800GTX PCΙ-E στα 430ΜΗΖ γιαυτο ειναι και ποιο γρηγορη. Η καλυτερη καρτα για AGP αυτη την στιγμη ειναι η ΑΤΙ Χ1950Pro και ειναι αρκετα ταχυτερη απο την 7800GS AGP πραγμα που κανει την αγορα της δευτερης ασυμφορη μια και εχουν παρομοιες τιμες. Συντομα θα βγαλει η ΑΤΙ και την Χ1950ΧΤΧ σε AGP αλλα ακομα τιμες δεν ξερουμε και επισης θα θελει και ποιο δυνατο τροφοδοτικο απο τις προηγουμενες. Γενικα δεν συμφερει να δωσεις πανω απο 100-120 ευρω για αναβαθμηση σε τετοια καρτα για το μηχανημα που εχεις. Παρε μια 7600GS AGP σε αυτα τα χρηματα και θα εισαι μια χαρα. Οι 9250 και η 6200 ειναι πολυ lowend καρτες και δεν θα δεις ουσιαστικη διαφορα στα παιχνιδια σε σχεση με αυτην που εχεις. Τελος οι TFT τηλεορασεις εφοσον εχουν d-sub 15pin δεν θα σου βγαλουν τα ματια οπως οι παλαιοτερες CRT και τα 60ΗΖ ανανεωσης σε ΤFT δεν εχουν καμια σχεση με τα 60ΗΖ σε CRT. Αν δειτε τα περισσοτερα TFT PC Monitor 60ΗΖ ρυθμο ανανεωσης εχουν και ειναι μια χαρα. Απλα οι τηλεορασεις TFT δεν θα εχουν τοσο καλη ποιοτητα εικονας οσο ενα καλο TFT monitor οταν δουλευεις σε PC mode.Οι κάρτες είναι τραγικές, όχι απλώς lowend, αυτό το αντιλαμβάνομαι κι εγώ που δεν έχω ιδιαίτερη σχέση με το άθλημα. Το πρόβλημα μου όμως είναι ότι αυτές οι δύο είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε low bracket (ή low profile ή half height ή half bracket, πολύ ορολογία έπεσε:101: ) και σε AGP ταυτόχρονα...Έφαγα κι εγώ το πακέτο μου, καλή μου όρεξη!!!:biggringi
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.