Jump to content

Το πηρα!! OCZ Powerstream 600 EU edition

ison

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Alexandros

Εγω βλεπω να εχει μεγαλο σουξε αυτο το τροφοδοτικο :woot: ...ειναι τρομερο εργαλειο.

Η τιμη του ομως ειναι πολυ αλμυρη κοντα στα 230 τελικη :tomato:

195 εχει τελικη τιμη και εδω και αγγλια απο www.pc-memory-upgrade.co.uk!

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Daidalos [Χθες, στις 01:09]

Λινκ δεν εχω αλλα εχω 4 ραπτορ στην δουλεια και εναν σε αυτο το πισι που ειναι με μονο το sata πανω! Και οι 5 ειναι κατασκευης νοεμβρη!

Εμενα εχει και απο τα δυο και ειναι κατασκευης 8 του νοεμβρη.

Αρχική απάντηση από Bill17

Εμενα εχει και απο τα δυο και ειναι κατασκευης 8 του νοεμβρη.

Οποτε μαλλον κυκλοφορουν 2 εκδοσεις στην αγορα!:hmm:

Αρχική απάντηση από Daidalos

Οποτε μαλλον κυκλοφορουν 2 εκδοσεις στην αγορα!:hmm:

Αυριο θα τους παρω οποτε και θα λυθει η απορια μου...(ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ WESTERN ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ)

Οι 2 ανεμιστηρες εχουν αισθητηρες για τις στροφες ?Εαν οχι μηπως ξερετε τα σπεκς τους να τις υπολογισουμε ? Υποκειμενικα ποσο θορυβο κανουν ?

Εχουν ρυθμιζομενες αυτοματα στροφες αναλογες του φορτου του τροφοδοτικου.Εγω οπως ειπα δεν το εχω στησει ακομα οποτε καταλληλος να απαντησει για το θορυβο ειναι o daidalos.

Οι ανεμηστηρες ειναι οντως αυτοματα ρυθμιζομενοι αναλογα με την θερμοκρασια-φορτιο!

Σε idle ειναι πολυυυ αθορυβο και οι ανεμηστηρες σχεδον δεν γυρνανε! Σε full load ακουγεται λιγο πιο πολυ απο το ταγκαν αλλα και παλι ειναι πολυ υσηχο. Οι 12αρηδες του ψυγειου κανουν πολυ περισσοτερη φασαρια στα 7V.:p Για να δω ποσο φασαρια κανει το ocz τους αποσυνδεσα εντελως!:upside:

χμμ χμμ δαίδαλε το είχες ετοιμοπαράδοτο Πάτρα και το πήρες απο Αλλού ? :p

θα σε overvoltarw :p

Καλά volts man :)

Αρχική απάντηση από ViPeRMaN

εγω ρε γμτ που μενω κοζανη που θα το βρω το 520?

το 600 ειναι πολυ για μενα...

A ρε viper δεν το ελεγες νωριτερα...χτες ανεβηκα Κοζανη θα σου εφερνα ενα αν εβρισκα....

Παιδα χτες το ocz παρουσιασε το πρωτο κουφο! Αρχισε ενα περιεργο τριξιμο σε idle και τρεμοπαιζουν τα λεντ του πισω ανεμηστηρα! Μαλλον κατι παιζει με το φαν η με το κυκλωμα που ελενχει τις στροφες. Μαλλον θα φυγει για rma να εχω το κεφαλι μου ησυχο μην ρισκαρω να χασω και την 5ετη εγγυηση πειραζοντας το!

Βεβαια αυτο δεν εχει πειραξει καθλου την λειτουργια του που εξακολουθει να ειναι αψογη αλλα καλυτερα να εχω το κεφαλι μου υσηχο!

Δεν ξέρω αν έχεις UPS αλλά ίσως απλά να έφταιγε κάποια ανωμαλία του ρεύματος. Ίσως. Δε θα ανησυχούσα στη θέση σου. Τέσταρέ το λίγο ακόμα.

Ειναι πανω σε ups! Απο οτι βλεπω μαλλον απλα ειναι ελατωματικο το πισω φαν! Θα το δοκιμασω λιγο ακομα μεχρι την δευτερα.

Ison (η καποιος αλλος που γνωριζει) ας βοηθησει plz.

Εχω dfi sli-d και πηρα το ocz modstream 450W.

To βασικό καλώδιο του τροφοδοτικού ειναι χωρισμένο σε 2 κομμάτια ένα κομματι με 20 και ενα με 4 pins.Επίσης υπαρχει αλλο ενα καλωδιο με 4 pins.

H m/b εχει 2 δυο υποδοχές μια με 24 pins και μια με 4.

Λογικά βάζω τα 20+4=24 pins ενωμένα στην υποδοχή των 24 pins και το αλλο καλώδιο με τα 4 στην υποδοχή για τα 4 pins.

Αυτό που με μπερδεύει ειναι το manual που λεει:

"EPS Mainboard: Plug the main EZMod ATX 24pin(20+4) cable directly onto your motherboard if the motherboard requests the 24 pin input connrctor.(Please refer to the matherboard user's manual for derail requirement)"

"ATX Mainboard:Slide oute the 4pin connector from the mail EZMod ATX 24pin(20+4) Cable to seperate the 20 pin connector from the 4pin connector and plug the 20pin (ATX 12V connector) onto your motherboard without connecting the 4 pin connector.(Please refer to the matherboard user's manual for derail requirement)"

Για βοηθειστε λιγο μην γινει καμια στραβη.

Αρχική απάντηση από ViPeRMaN

εγω ρε γμτ που μενω κοζανη που θα το βρω το 520?

το 600 ειναι πολυ για μενα...

εχει το e-shop...

Αρχική απάντηση από Kin

Ison (η καποιος αλλος που γνωριζει) ας βοηθησει plz.

Εχω dfi sli-d και πηρα το ocz modstream 450W.

To βασικό καλώδιο του τροφοδοτικού ειναι χωρισμένο σε 2 κομμάτια ένα κομματι με 20 και ενα με 4 pins.Επίσης υπαρχει αλλο ενα καλωδιο με 4 pins.

H m/b εχει 2 δυο υποδοχές μια με 24 pins και μια με 4.

Λογικά βάζω τα 20+4=24 pins ενωμένα στην υποδοχή των 24 pins και το αλλο καλώδιο με τα 4 στην υποδοχή για τα 4 pins.

Αυτό που με μπερδεύει ειναι το manual που λεει:

"EPS Mainboard: Plug the main EZMod ATX 24pin(20+4) cable directly onto your motherboard if the motherboard requests the 24 pin input connrctor.(Please refer to the matherboard user's manual for derail requirement)"

"ATX Mainboard:Slide oute the 4pin connector from the mail EZMod ATX 24pin(20+4) Cable to seperate the 20 pin connector from the 4pin connector and plug the 20pin (ATX 12V connector) onto your motherboard without connecting the 4 pin connector.(Please refer to the matherboard user's manual for derail requirement)"

Για βοηθειστε λιγο μην γινει καμια στραβη.

Ακολουθεις τη διαδικασια που λεει για eps δλδ οπως το ανεφερες.20+4 στην κυρια υποδοχη και το 4αρι στην εξτρα 4απλη.

@Kin: Αυτο που ειναι σπασμενο σε δυο κοματια το ενωνεις και το βαζεις στο 24 και το απλα 4πινο το βαζει στην 4πινη υποδοχη. ΠΡΟΣΟΧΗ αυτο που θα μπει μονο του πρεπει να εχει 2 κιτρινα και 2 μαυρα καλωδια ενω αυτο που ενονεται με το atx εχει κιτρινο-κοκκινο-πορτοκαλι και μαυρο! Μην τα βαλει αναποδα!!!

• 1 month later...

στο 600αρι το 2ο 4πινο 12βολτο που λεει πανω P4+ δεν μπαίνει πουθενα έτσι? είναι για την καινούργια πλατφόρμα BTX της intel?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.