Daidalos Φεβρουάριος 4, 2005 #41 Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K Δαιδαλε ερωτηση...αν παρα-ανεβασεις τις τασεις τι γινεται??Δλδ τις πας στο max... Εχει καποια ορια στα οποια σταματαει! Τα περιθωρια που σου δινει ειναι:12=10,8~13,2 5=4,5~ 5,53,3=2,8~3,8Απο εκει και περα ειναι στην κριση σου να πειραματιστεις!
xylokastro Φεβρουάριος 4, 2005 #42 Φεβρουάριος 4, 2005 δαιδαλε ποσα 4πινα καλωδια εχει για dvd roms κλπ?
ison Φεβρουάριος 4, 2005 Author #43 Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Daidalos Εφτασε και το δικο μου πριν απο λιγο! Πολυ στιβαρη κατασκευη και πολυ μουρικο το titanium finish! Τα πρωτα τεστ ειχαν εντυπωσιακα αποτελεσματα! Ρυθμισα τις τασεις στα 12,80 5,35 και 3,45 και η αποκλιση μεταξυ Load και Idle ειναι ΜΗΔΕΝΙΚΗ σε ολες τις γραμμες! Οσο εχουν σε idle τοσο εχουν και σε full load με prime se priority 5 και 3dmark05 να τρεχουν ταυτοχρονα, παντα μετρημενα με πολυμετρο! Επισης για πρωτη φορα βλεπω το booster σταθερο μεταξυ idle και load!!! Περισσοτερα το βραδακι που θα εχω σχηματισει μια πιο ολοκληρωμενη αποψη! Παω να συνεχισω τις δοκιμες! Καλοριζικο(πρωτος το πηρα τελευταιος θα το δοκιμασω τελικα) Παντως δεν περιμενα και λιγοτερα απο το τροφοδοτικο.... Αντε Δαιδαλε ξεζουμισετο....ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ :P:P(Καλοταξιδο και παλι)
ison Φεβρουάριος 4, 2005 Author #44 Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από xylokastro δαιδαλε ποσα 4πινα καλωδια εχει για dvd roms κλπ? Αν θυμαμαι καλα 6 απλα και 2 shielded...+2sata+2 floppy
ison Φεβρουάριος 4, 2005 Author #45 Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από ViPeRMaN πειτε ρε και σε μας απο πο το πηρατε το dvd-r δεν το εχει Αν διαβαζες καλα το thread θα καταλαβαινες...post 14
fanisk Φεβρουάριος 4, 2005 #46 Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Daidalos Εχει καποια ορια στα οποια σταματαει! Τα περιθωρια που σου δινει ειναι:12=10,8~13,2 5=4,5~ 5,53,3=2,8~3,8Απο εκει και περα ειναι στην κριση σου να πειραματιστεις! Δλδ αυτα ειναι τα MAX που δινει χωρις mod κλπ ε??Αυτο ηθελα να μαθω...αν στα MAX εκ κατασκευης εχει καποια προστασια ή οχι..Αν τα βαλεις αυτα μπορεις να κανεις ζημια στο hardware?12=10,8~13,2 5=4,5~ 5,53,3=2,8~3,8Ή μεχρι εκει παιζεις εκ του ασφαλους χωρις καποιο κινδυνο?
ison Φεβρουάριος 4, 2005 Author #47 Φεβρουάριος 4, 2005 Απο οτι λεει ο Daidalos και η ocz(ειδες σε βαζω πρωτο daidale) τοσο δινει σε max ΧΩΡΙΣ mod.. Αν αυτο βοηθαει αν και πιστευω το ξερεις απο πισω εχει led τα οποια σου δειχνουν με χρωματα αν καποια γραμμη ειναι under κανονικη ή overvoltaged....οποτε και ρυθμιζεις αναλογα...
fanisk Φεβρουάριος 4, 2005 #48 Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από ison Απο οτι λεει ο Daidalos και η ocz(ειδες σε βαζω πρωτο daidale) τοσο δινει σε max ΧΩΡΙΣ mod.. Αν αυτο βοηθαει αν και πιστευω το ξερεις απο πισω εχει led τα οποια σου δειχνουν με χρωματα αν καποια γραμμη ειναι under κανονικη ή overvoltaged....οποτε και ρυθμιζεις αναλογα... Χμμ ναι το ηξερα...απλα δεν ξερω αν το overvoltaged σημαινει οτι εχει περασει το MAX πχ 13,2, ή αν καποιο hardware εχει προβλημα... Αν τα εχουμε ανεβασει ολα, και τα λαμπακια ειναι οκ, υπαρχει περιπτωση να δημιουργηθει προβλημα σε καποιο hardware απο τα 5,5 ή απο τα 13V πχ?
Daidalos Φεβρουάριος 4, 2005 #49 Φεβρουάριος 4, 2005 @fanis: Οι μεγιστες τασεις που δινει ειναι λιγο υπερβολικες για καθε μερα αλλα οκ για πειραματισμο! Εγω ιδανικες για καθε μερα θεωρω αυτες περιπου που δινω τωρα(12,80 5,35 και 3,45)Δηλαδη ελαφρα πανω απο το +5%!@ison: Καλα κανεις και με βαζεις πρωτο καθως ειμαι βασικος μετοχος πλεον στην ocz! Με μνημες booster και τροφοδοτικο την εχω χρυσωσει για τα καλα την ocz!
ison Φεβρουάριος 4, 2005 Author #50 Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Daidalos @fanis: Οι μεγιστες τασεις που δινει ειναι λιγο υπερβολικες για καθε μερα αλλα οκ για πειραματισμο! Εγω ιδανικες για καθε μερα θεωρω αυτες περιπου που δινω τωρα(12,80 5,35 και 3,45)Δηλαδη ελαφρα πανω απο το +5%! @ison: Καλα κανεις και με βαζεις πρωτο καθως ειμαι βασικος μετοχος πλεον στην ocz! Με μνημες booster και τροφοδοτικο την εχω χρυσωσει για τα καλα την ocz! Με βλεπω και εγω βασικο μετοχο σε λιγο καιρο(θα σφαχτουμε για την κυριοτητα...αυτες ειναι απο πολυμετρο ή απο το bios...και αν ειναι απο το πρωτο αν θυμασαι τι διαφορα εχουν απο αυτε του bios πανω κατω?
Daidalos Φεβρουάριος 4, 2005 #51 Φεβρουάριος 4, 2005 Οι μετρησεις ειναι απο πολυμετρο! Η διαφορα με το bios της msi ειναι τεραστια και αυτο γιατι αρνειται πεισματικ να διαβασει σωστα τις τασεις. Τα ιδια εκανα και με το ταγκαν αλλα οχι με το enermax. Περιεργα πραματα αλλα msi ειναι αυτη! Παντως ειναι ενυπωσιακη η σταθεροτητα των τασεων. Το πολυμετρο μου εχει ακριβεια 0,01V και δεν παρουσιαζει καμια μεταβολη σε καμια ταση οτι και να κανω! Θα δανειστω και ενα ενος φιλου με 0,0001V αποκλιση να δω τι θα δειξει αυτο!
ison Φεβρουάριος 4, 2005 Author #52 Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Daidalos Οι μετρησεις ειναι απο πολυμετρο! Η διαφορα με το bios της msi ειναι τεραστια και αυτο γιατι αρνειται πεισματικ να διαβασει σωστα τις τασεις. Τα ιδια εκανα και με το ταγκαν αλλα οχι με το enermax. Περιεργα πραματα αλλα msi ειναι αυτη! Παντως ειναι ενυπωσιακη η σταθεροτητα των τασεων. Το πολυμετρο μου εχει ακριβεια 0,01V και δεν παρουσιαζει καμια μεταβολη σε καμια ταση οτι και να κανω! Θα δανειστω και ενα ενος φιλου με 0,0001V αποκλιση να δω τι θα δειξει αυτο! Λιγο off topic daidale αλλα κοιτα εδω http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=11992 και πες μου αν ξερεις κατι για την ερωτηση μου(μια που σε βρηκα)
esdee Φεβρουάριος 4, 2005 #53 Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_KΑν τα βαλεις αυτα μπορεις να κανεις ζημια στο hardware? 3,3=2,8~3,8 σε bench μπορεις να κανεις τρελη ζημια με winbond και 3.2-3.8 ζηλευωωωωω. θα το αποκτησω συυυντομα ομως!
Daidalos Φεβρουάριος 4, 2005 #54 Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από ison Λιγο off topic daidale αλλα κοιτα εδω http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=11992 και πες μου αν ξερεις κατι για την ερωτηση μου(μια που σε βρηκα) Για τετοιες ερωτησουλες καλυτερα ενα πμ!Φιλικα παντα!
Malkav Φεβρουάριος 4, 2005 #55 Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Daidalos Οι μετρησεις ειναι απο πολυμετρο! Η διαφορα με το bios της msi ειναι τεραστια και αυτο γιατι αρνειται πεισματικ να διαβασει σωστα τις τασεις. Τα ιδια εκανα και με το ταγκαν αλλα οχι με το enermax. Περιεργα πραματα αλλα msi ειναι αυτη! Παντως ειναι ενυπωσιακη η σταθεροτητα των τασεων. Το πολυμετρο μου εχει ακριβεια 0,01V και δεν παρουσιαζει καμια μεταβολη σε καμια ταση οτι και να κανω! Θα δανειστω και ενα ενος φιλου με 0,0001V αποκλιση να δω τι θα δειξει αυτο! Tις τάσεις με το πολύμετρο τις μετράς όταν το pc δουλεύει σε full load απο την πάνω πλευρά των βυσμάτων? Σε ρωτάω γιατί άλο να τις μετράς στον αέρα και άλο να υπάρχει κατανάλωση φορτίου.
ison Φεβρουάριος 4, 2005 Author #56 Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Daidalos Για τετοιες ερωτησουλες καλυτερα ενα πμ!Φιλικα παντα! Σωστος εφυγα............εχεις pm
Daidalos Φεβρουάριος 4, 2005 #57 Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Malkav Tις τάσεις με το πολύμετρο τις μετράς όταν το pc δουλεύει σε full load απο την πάνω πλευρά των βυσμάτων? Σε ρωτάω γιατί άλο να τις μετράς στον αέρα και άλο να υπάρχει κατανάλωση φορτίου. Φυσικα και μιλαω σε full load και πανω στο atx της μητρικης(απο την κατω μερια του pcb)!
Malkav Φεβρουάριος 4, 2005 #58 Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Daidalos Φυσικα και μιλαω σε full load και πανω στο atx της μητρικης(απο την κατω μερια του pcb)! ’ψογος και άψογο.
fanisk Φεβρουάριος 4, 2005 #59 Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από esdee σε bench μπορεις να κανεις τρελη ζημια με winbond και 3.2-3.8 ζηλευωωωωω. θα το αποκτησω συυυντομα ομως! Χαχαχαχα!!!
Alexandros Φεβρουάριος 4, 2005 #60 Φεβρουάριος 4, 2005 Εγω βλεπω να εχει μεγαλο σουξε αυτο το τροφοδοτικο ...ειναι τρομερο εργαλειο. Η τιμη του ομως ειναι πολυ αλμυρη κοντα στα 230 τελικη
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.