ison Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2005 Φρεσκο φρεσκο ...δυστηχως δεν μπορω να το τεσταρω ακομα διοτι περιμενω την dfi (spc το ακους?:devil: :devil: ) και βαριεμαι να το βαλω στο παλιο.... :rolleyes: Ξεκιναμε με το κουτακι ...προσεξτε την αλλαγη χρωματος (απο πορτοκαλι σε γκρι-ανοιχτο μπλε) υποδηλωνει οτι ειναι το ΕU edition απο την αρχη(το οποιο εχει εν αντιθεση με το απλο, active pfc)
ison Φεβρουάριος 2, 2005 Author #4 Φεβρουάριος 2, 2005 Ανυπομονω να παρω το κατσαβιδι και να αρχιζω να χωνω volt....
ison Φεβρουάριος 2, 2005 Author #5 Φεβρουάριος 2, 2005 Και απο καλωδια ουυυυυυ να φαν και οι κοτες....
ison Φεβρουάριος 2, 2005 Author #7 Φεβρουάριος 2, 2005 Shielded connectors....ενας για pci express vga...2 για τους ραπτορες που θα παρω
ison Φεβρουάριος 2, 2005 Author #10 Φεβρουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Snips To χαλάκι είναι όλα τα λεφτά.... Κοιτας το δεντρο και χανεις το δασος :P:P(Ειπα να κανω φωτογραφιση με αποψη )
Daidalos Φεβρουάριος 2, 2005 #11 Φεβρουάριος 2, 2005 Καλοριζικο!!! Κουκλακι ειναι! Το δικο μου θα φτασει πατρα παρασκευη μαλλον!!! Οποτε το απογευμα της ιδιας μερας θα εχετε εντυπωσεις απο το εξαντλητικο τεστ στο οποιο θα υποβληθει!:devil:
Daidalos Φεβρουάριος 2, 2005 #13 Φεβρουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από ison Shielded connectors....ενας για pci express vga...2 για τους ραπτορες που θα παρω Λοιπομε που θα στην χαλασω λιγο αλλα οι νεοι ραπτορες εχουν μονο sata power connector και καθολου τετραπινο! Βεβαια το OCZ εχει 2 κανονικα sata με την 3,3 ταση οποτε και παλι πληρως καλυμενος εισαι! Αρχική απάντηση από enduracell ωραίο ison από Ελλάδα ή εξωτερικό το ψώνισες? Να ναι καλα ο spc!
ison Φεβρουάριος 2, 2005 Author #14 Φεβρουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell ωραίο ison από Ελλάδα ή εξωτερικό το ψώνισες? Κατι ξερει ο daidalos.....Αρχική απάντηση από Daidalos Λοιπομε που θα στην χαλασω λιγο αλλα οι νεοι ραπτορες εχουν μονο sata power connector και καθολου τετραπινο! Βεβαια το OCZ εχει 2 κανονικα sata με την 3,3 ταση οποτε και παλι πληρως καλυμενος εισαι! Εννοεις κατι σαν καινουργιο revision των raptor?Γιατι εγω ειχα μεινει στο οτι εχουν και απο τα δυο(και 4πιν και sata)Αν ναι δωσε κανα λινκ να τσεκαρω....
Daidalos Φεβρουάριος 2, 2005 #15 Φεβρουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από isonΕννοεις κατι σαν καινουργιο revision των raptor?Γιατι εγω ειχα μεινει στο οτι εχουν και απο τα δυο(και 4πιν και sata)Αν ναι δωσε κανα λινκ να τσεκαρω.... Λινκ δεν εχω αλλα εχω 4 ραπτορ στην δουλεια και εναν σε αυτο το πισι που ειναι με μονο το sata πανω! Και οι 5 ειναι κατασκευης νοεμβρη!
Chris2004 Φεβρουάριος 3, 2005 #16 Φεβρουάριος 3, 2005 Πού τα ψωνήσατε ρε παιδιά να πάρουμε και εμείς;
ViPeRMaN Φεβρουάριος 3, 2005 #17 Φεβρουάριος 3, 2005 θελω κ εγω να αγορασω το ιδιο τροφοδοτικο αλλα στα 520watt(OCZ520ADJ)ξερει κανεις απο που μπορω να το παραγγειλω κ ποσο θα μου στοιχησει?
yaputzis Φεβρουάριος 3, 2005 #19 Φεβρουάριος 3, 2005 Ωραίο τροφοδοτικό, καλορίζικο. Από που το πήρες;
kender Φεβρουάριος 3, 2005 #20 Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Chris2004 Πού τα ψωνήσατε ρε παιδιά να πάρουμε και εμείς; Ναι πείτε και καμία τιμή
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.