Jump to content

Το πηρα!! OCZ Powerstream 600 EU edition

ison

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Φρεσκο φρεσκο ...δυστηχως δεν μπορω να το τεσταρω ακομα διοτι περιμενω την dfi (spc το ακους?:devil: :devil: ) και βαριεμαι να το βαλω στο παλιο....:rolleyes: :rolleyes:

Ξεκιναμε με το κουτακι ...προσεξτε την αλλαγη χρωματος (απο πορτοκαλι σε γκρι-ανοιχτο μπλε) υποδηλωνει οτι ειναι το ΕU edition απο την αρχη(το οποιο εχει εν αντιθεση με το απλο, active pfc)

post-1146-1416071620,9048_thumb.jpg

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Shielded connectors....ενας για pci express vga...2 για τους ραπτορες που θα παρω :)

post-1146-1416071621,0226_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Snips

To χαλάκι είναι όλα τα λεφτά....

Κοιτας το δεντρο και χανεις το δασος :p:P:P(Ειπα να κανω φωτογραφιση με αποψη:blink::confused::D:rofl: )

Καλοριζικο!!! Κουκλακι ειναι!:inlove:

Το δικο μου θα φτασει πατρα παρασκευη μαλλον!!! Οποτε το απογευμα της ιδιας μερας θα εχετε εντυπωσεις απο το εξαντλητικο τεστ στο οποιο θα υποβληθει!:devil:

Αρχική απάντηση από ison

Shielded connectors....ενας για pci express vga...2 για τους ραπτορες που θα παρω :)

Λοιπομε που θα στην χαλασω λιγο αλλα οι νεοι ραπτορες εχουν μονο sata power connector και καθολου τετραπινο! Βεβαια το OCZ εχει 2 κανονικα sata με την 3,3 ταση οποτε και παλι πληρως καλυμενος εισαι!

Αρχική απάντηση από enduracell

ωραίο ison από Ελλάδα ή εξωτερικό το ψώνισες?

Να ναι καλα ο spc!;)

Αρχική απάντηση από enduracell

ωραίο ison από Ελλάδα ή εξωτερικό το ψώνισες?

Κατι ξερει ο daidalos.....

Αρχική απάντηση από Daidalos

Λοιπομε που θα στην χαλασω λιγο αλλα οι νεοι ραπτορες εχουν μονο sata power connector και καθολου τετραπινο! Βεβαια το OCZ εχει 2 κανονικα sata με την 3,3 ταση οποτε και παλι πληρως καλυμενος εισαι!

Εννοεις κατι σαν καινουργιο revision των raptor?Γιατι εγω ειχα μεινει στο οτι εχουν και απο τα δυο(και 4πιν και sata)

Αν ναι δωσε κανα λινκ να τσεκαρω....

Αρχική απάντηση από ison

Εννοεις κατι σαν καινουργιο revision των raptor?Γιατι εγω ειχα μεινει στο οτι εχουν και απο τα δυο(και 4πιν και sata)

Αν ναι δωσε κανα λινκ να τσεκαρω....

Λινκ δεν εχω αλλα εχω 4 ραπτορ στην δουλεια και εναν σε αυτο το πισι που ειναι με μονο το sata πανω! Και οι 5 ειναι κατασκευης νοεμβρη!

θελω κ εγω να αγορασω το ιδιο τροφοδοτικο αλλα στα 520watt(OCZ520ADJ)

ξερει κανεις απο που μπορω να το παραγγειλω κ ποσο θα μου στοιχησει?

Αρχική απάντηση από Chris2004

Πού τα ψωνήσατε ρε παιδιά να πάρουμε και εμείς;

Ναι πείτε και καμία τιμή

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.