Jump to content

Αναβαθμιση σε OPTERON- αξιζει??

makio1442169075

Recommended Posts

Δηλαδή και εγώ που έχω έναν 4200+ άν πάω σε έναν Opteron 175 ή 180 θα δώ διαφορά για τα χρήματα που θα δώσω,γιατί να ξηλώσω όλο το σύστημα για να πάω σε c2d δεν το θέλω.

εσυ δεν εχεις κανενα λογο να πας σε opteron, εαν θες κατι καλυτερο απλα κλοκαρισε :)

λογικα θα εχεις ενα 15+% επανω σχετικα ευκολα.

Ο 165 ειναι ηδη στη θεση του - με το καλημερα δουλευει στα 2250 οποτε δεν εχει διαφορα απο τον 3700 ενω εχει το πλεονεκτημα του 2πυρηνου.......

ευχαριστω για τη βοηθεια παιδια

Ο 165 ειναι ηδη στη θεση του - με το καλημερα δουλευει στα 2250 οποτε δεν εχει διαφορα απο τον 3700 ενω εχει το πλεονεκτημα του 2πυρηνου.......

ευχαριστω για τη βοηθεια παιδια

Καλορίζικος, και δωσε κατι... τα 2250 ειναι πολυ λίγα :D:D

ευχαριστω παιδια!

τον εχω τωρα στα 2340 (260/9) και τις μνημες στα 218 με 2,8 ρευμα (2,5-3-3-7) (ειναι απλες twinmos 200ρες)

πριν λιγο εκανε κι ενα σβησιμο στο ξαφνικο ετσι - οποτε εβαλα και το core temp οπως μου συστησανε > θερμ. core1/2= 38/34 με μια arctic cooling 64 pro....

χμμμμμμμμμμμμ

εχω ρυθμισει shutdown sta 65 (νομιζω) coolnquiet >off

δεν περιμενω high score και τετοια /απλα να μπει σε μια σταθερη/ασφαλη ρυθμιση....

θα δουμε

Τις μνήμες άστες με 2,5 3 3 και πρόσεχε να βάλεις πολύυυ χαμηλό διαιρέτη να μην ξεπεράσουν τα 220-230. Τον επεξεργαστή δώστου μία σκάλα ρεύμα από το ΒΙΟΣ και ξεκίνα από τα 2600-2700

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.