Jump to content

Αναβαθμιση σε OPTERON- αξιζει??

makio1442169075

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εχω αυτη τη στιγμη πανω σε DFI LP SLI DR με 2gb memory εναν 3700+

αξιζει να παρω εναν OPTERON 165 ή δεν θα δω καμια σοβαρη διαφορα?

o/c δεν θα κανω (εε ...καμια δοκιμη!!)

αντε γιατι με τρωει η τσεπη μου φαινεται τελευταια.......

Σιγουρα αξιζει ο 165, θα σωσει και παραταση ζωης στο συστημα σου.

Από την αλλη σε εφαρμογες που δεν εκμεταλευονται 2 πυρηνες θα εχεις λιγο χαμηλόερη απόδοση λόγο του μικρότερου χρονισμου του ξαθε πυρηνα αλλα αυτο διορώνεται με λιγο oc ;)

Κατι σε 170/175 δε βρισκεις?

Εκτος απο 2 πυρηνες ριξτου και o/c,αν δεν ασχολησαι με το σπορ βρες εναν πιο μεγαλο οπως ειπε ο Panoc

Welcome back to the forums.

Χάθηκες !!

Πιστεύω ότι αξίζει αυτή η αναβάθμιση.

Το σκέφτομαι και εγώ για το δικό μου σύστημα...να αλλάξω τον 3700+

Μάλιστα άν υπάρξει και στην πράξη μείωση τιμών προσεχώς από την AMD ....με βλέπω για opteron 185 :045:

ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια! (οντως χαθηκα ....αλλα αυτο ειναι μεγαλη ιστορια)

παντως ετσι πιστευω κι εγω - οτι αξιζει - ισως περισσοτερο με τα vista και τις νεες εφαρμογες που μαλλον θα δωσουν βαρος στους πολυπυρηνους.....

@ΤASOS >καλα , και μειωση τιμων να γινει....το θεμα ειναι που θα βρουμε 939??

@ΤASOS >καλα , και μειωση τιμων να γινει....το θεμα ειναι που θα βρουμε 939??

Γεμάτο το e-bay ... και σε καλές τιμές.

Οι δύο πυρήνες είναι πάντα καλύτεροι από έναν. Για το αν θα δεις διαφορά εξαρτάται από το που θα την ψάξεις,.

Σκέφτομαι και εγώ για διπύρηνο. Οταν λες από που θα την ψάξει τι εννοείς;

για το ebay δεν εχεις αδικο μεν...αλλα τον opty τον βρισκω εδω 155 ευρα δλδ οσο και απο αμερικα (ολα μεσα)....χμμμ τωρα που το σκεφτομαι ισως και παραπανω!(τουλαχιστον αυτοι που στελνουν Ελλαδα)

πριν 2 χρονια ειχα παρει εναν ιντελ 3.06/533/478 τελικη 160 περιπου

αν κανεις ψαξιμο τωρα θα τον βρεις περ.190 ντολαρς!! +μεταφορα!

ισως η ''αποσυρση'' του 939 κρατησει τις τιμες ψηλα.......

Mε DFI μητρικη γιατι να μην ριξεις λιγο OC ? Και DFI και Οpteron, μια χαρα θα εισαι για ΟC, σηκωνουν και τα δυο

εχω αυτη τη στιγμη πανω σε DFI LP SLI DR με 2gb memory εναν 3700+

αξιζει να παρω εναν OPTERON 165 ή δεν θα δω καμια σοβαρη διαφορα?

o/c δεν θα κανω (εε ...καμια δοκιμη!!)

αντε γιατι με τρωει η τσεπη μου φαινεται τελευταια.......

Αν θα δεις καμμιά σοβαρή διαφορά;

Μα καλά, ακόμα το σκέφτεσαι;

Ένας οποιοσδήποτε dual-core θα δώσει πνοή στο σύστημά σου για τουλάχιστο 2 χρόνια.

Και θα καταλάβεις την τεράστια διαφορά του SMP computing. Μέρα με τη νύχτα.

Μπορεί κανείς αν ψάξει να βρεί μεχρι και Opteron 180@~270€,

Αξίζει?

Γιατί με λιγοτερα λεφτα παιζει και Ε6400...

Ποιά "λιγότερα λεφτά";

Αν κάποιος έχει ήδη motherboard 939 (και επομένως και μνήμες DDR-1), για εξήγησέ μου πώς βγαίνουν "λιγότερα τα λεφτά", που πρέπει να ξαναπληρώσει για νέα motherboard 775 καί για νέες μνήμες DDR-2.

Λιγότερα ισως δεν βγαινουν σε καθε περίπτωση, αλλά

αν καποιον δεν τον πειράζει* να εμπλακει σε πολλαπλές αγοραπωλησίες τοτε μπορεί πουλωντας το υπάρχον harware του και συμπληρώνωντας καποιο ποσό να περάσει σε C2D εστω και εστ και με τον 4300.

*εμενα με πειράζει γι αυτό εχω μείνει με τον αρχαίο 3700 ακόμα και θα μεινω μεχρι να έχω διαθεσιμους πόρους για ολόκληρο συστημα.

και καποιον Χ2 να παρει κατηγοριας 4200+ - 4600+ μια χαρα θα ειναι :) ειδικα τελευταια κυκλοφοουν low-voltage Χ2 που κλοκαρουν πολύ καλα και καινε τιποτα :p

Λιγότερα ισως δεν βγαινουν σε καθε περίπτωση, αλλά

αν καποιον δεν τον πειράζει* να εμπλακει σε πολλαπλές αγοραπωλησίες τοτε μπορεί πουλωντας το υπάρχον harware του και συμπληρώνωντας καποιο ποσό να περάσει σε C2D εστω και ετσι και με τον 4300.

*εμενα με πειράζει γι αυτό εχω μείνει με τον αρχαίο 3700 ακόμα και θα μεινω μεχρι να έχω διαθεσιμους πόρους για ολόκληρο συστημα.

ακριβως ετσι ειναι τα πραγματα φιλε μου - με μια μικρη διαφορα

εμενα με πειραζει πιο πολυ το ν αφησω ενα ποιοτικο συστημα που εχω τωρα για να παω σ ενα ''2class'' προσπαθωντας να αναβαθμιστω.....

το συστημα μου το δουλευω flat κι εδω και 8 μηνες δεν του εχω κανει ουτε φορματ!

φυσικα και τα χρηματα παιζουν ρολο, αν σκεφτεις οτι αλλαζεις πχ την DFI nf4 sli DR με.........ποια?? (αντιστοιχη)

ακριβως ετσι ειναι τα πραγματα φιλε μου - με μια μικρη διαφορα

εμενα με πειραζει πιο πολυ το ν αφησω ενα ποιοτικο συστημα που εχω τωρα για να παω σ ενα ''2class'' προσπαθωντας να αναβαθμιστω.....

το συστημα μου το δουλευω flat κι εδω και 8 μηνες δεν του εχω κανει ουτε φορματ!

φυσικα και τα χρηματα παιζουν ρολο, αν σκεφτεις οτι αλλαζεις πχ την DFI nf4 sli DR με.........ποια?? (αντιστοιχη)

Σε νιωθω όσο κανείς άλλος.:056:

Μονο που αντί για SLiDR έχω Pure Innovation.

Δηλαδή και εγώ που έχω έναν 4200+ άν πάω σε έναν Opteron 175 ή 180 θα δώ διαφορά για τα χρήματα που θα δώσω,γιατί να ξηλώσω όλο το σύστημα για να πάω σε c2d δεν το θέλω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.